Graupner MX-12 HOTT
Graupner MX-12 HOTT
Zdravím. Mám jen jednoduchou otázečku. Chci si koupit Graupner MX-12 HOTT. Pochopil jsem dobře, že jediný kompatibilní přijímač je Hott GR-12 ? Díky 
Nikdy neříkej, že něco NEJDE. Vždycky se najde hlupák, který neví, že to nejde a udělá to !
Re: Graupner MX-12 HOTT
Ne. Všechny HoTT přijímače jsou kompatibilní. Ať již levní prckové s pidikonektory nebo dvanáctikanálové přijímače.
Vícekanálový příjímač může mít smysl použít třeba pro klapky. Přijímače jsou totiž částečně programovatelné, takže můžeš nastavit, že sedmý kanál bude otočený šestý kanál a tak se vyhneš použití Y kabelu a rozebírání a reverzování serva.
Vícekanálový příjímač může mít smysl použít třeba pro klapky. Přijímače jsou totiž částečně programovatelné, takže můžeš nastavit, že sedmý kanál bude otočený šestý kanál a tak se vyhneš použití Y kabelu a rozebírání a reverzování serva.
Tak to jste mne chlapci potěšili. Děkuji.
Nikdy neříkej, že něco NEJDE. Vždycky se najde hlupák, který neví, že to nejde a udělá to !
Do těch mini příjmačů se strkají normální servo konektory, nebo je to něco speciálního?
do tech 12SC jdou mini JST, je to tu nekde presne popsany ktere to jsou (ve vlaknu o MX-20, myslim) a maji je nektera serva z HK, treba
do tech 12SH jsou zase jiny, ale taky pidi
do tech 12SH jsou zase jiny, ale taky pidi
jyrry.webnode.cz