Problém se spárováním AR6115e a DX6i
Problém se spárováním AR6115e a DX6i
Zdravím, nový přijímač AR6115e a DX6i. LED dioda při připojeném BIND kolíku nebliká a nelze spárovat. Svítí stále jako při nepřipojeném. Zkoušel jsem i jiný kolík. Přijímač bez připojených serv. Regulátor z Blade SR kde byl přijímač 6110. Nejde ani na druhém stejném regulátoru. Poradí někdo kde může být problém? Dík za info.
Jirka
Re: Problém se spárováním AR6115e a DX6i
kde si kupil ten prijimac? bol v blistri od Spektrum-rc ?
zapojil si konektor pred zapnutim prijimaca ?
zapojil si konektor pred zapnutim prijimaca ?
mam doma uplne stejne prijimac ale dx8... tam to jde sparovat bez problemu... zkousels to na nejekym jinym vysilaci?
Koupený je v origo balení od Prochyho takže tady problém nevidím. Už jsem s ním domluvený na zaslání k jeho odzkoušení a případné reklamaci. Další vysílač nemám ale když nebliká vysílač za se těžko na cokoliv napáruji. Uvidím a dám vědět jak jsem dopadl.
Jirka
Vyskúšaj dať vysielačku ďalej od prímača (aspoň meter). Ja som sa takto raz asi hodinu trápil a zafrasa som nevedel pochopit jak že to na letisku nejde, ked to doma šlo. (Mimochodom je to aj v návode že to nemá byť nalepené na sebe - ale čo myslíš, čítal som to?)
-ZuZa-
-ZuZa-
Jde o to, že přijímač nesignalizuje blikáním párovací režim takže následné zapnutí a párování vysílačem je bezůspěšné.
Jirka
Už je asi dlouho po tom, co jste na to přišel ale...
AR6115e má opačně než by se čekalo + - a signál na konektorech - vše je označeno z boku přijímače - taky mi to trvalo 2 hodiny, než jsem na to přišel...
AR6115e má opačně než by se čekalo + - a signál na konektorech - vše je označeno z boku přijímače - taky mi to trvalo 2 hodiny, než jsem na to přišel...