nemáte někdo zkušenosti s minicam 720krát 640px?
právě jsem si ji koupil na model,zkoušim ji,vše ok až na starý datum a čas,potřebuji ho z videa a fotek bud odstranit nebo aktualizovat.....
dotaz
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz
fakju007 píše:právě jsem si ji koupil
Pak napište jaká je kvalita, docela by mě to zajímalo, taky o ní uvažuju. Kdybyste sem mohl dát video bylo by to lepší. Jo a zpět k dotazu-v Rc guru v dotazech u té kamery se tam už někdo ptal a oni tam psali návod-Dobrý den, koupil ksem u Vás tuto kameru a není mi jasné, jak se nastaví datum a čas.
Děkuji
Tomáš, rcguru.cz
Pro nastavení data zkuste prosím tento postup, měl by fungovat. Poté prosím o potvrzení zda je OK či nikoliv.
1. Vytvořte soubor s názvem TIME.TXT v kořeňovém adresáři paměťové karty.
2. Do souboru zapište přesný datum ve formátu YYYY.MM.DD HH:MM:SS
např.:
2010.10.30 12:59:00
(představuje 30. října 2010, 12 hodin, 59 minut a 0 sekund).
3. Soubor tedy obsahuje pouze 1 řádek se zmíněným datem ve zvoleném formátu.
4. Soubor uložte.
5. Pro načtení je třeba vložit kartu do kamery, kameru odpojit od PC a kameru restartovat (vypnout a zapnout). Poté se změní čas a soubor se z karty sám smaže. To tam psali, jinak dík pokud sem přidáte časem videa nebo aspoň napíšete jak je na tom s kvalitou obrazu.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
vojta mansfeld píše:fakju007 píše:právě jsem si ji koupil
Pak napište jaká je kvalita, docela by mě to zajímalo, taky o ní uvažuju. Kdybyste sem mohl dát video bylo by to lepší. Jo a zpět k dotazu-v Rc guru v dotazech u té kamery se tam už někdo ptal a oni tam psali návod-Dobrý den, koupil ksem u Vás tuto kameru a není mi jasné, jak se nastaví datum a čas.
Děkuji
Tomáš, rcguru.cz
Pro nastavení data zkuste prosím tento postup, měl by fungovat. Poté prosím o potvrzení zda je OK či nikoliv.
1. Vytvořte soubor s názvem TIME.TXT v kořeňovém adresáři paměťové karty.
2. Do souboru zapište přesný datum ve formátu YYYY.MM.DD HH:MM:SS
např.:
2010.10.30 12:59:00
(představuje 30. října 2010, 12 hodin, 59 minut a 0 sekund).
3. Soubor tedy obsahuje pouze 1 řádek se zmíněným datem ve zvoleném formátu.
4. Soubor uložte.
5. Pro načtení je třeba vložit kartu do kamery, kameru odpojit od PC a kameru restartovat (vypnout a zapnout). Poté se změní čas a soubor se z karty sám smaže. To tam psali, jinak dík pokud sem přidáte časem videa nebo aspoň napíšete jak je na tom s kvalitou obrazu.
zdravím,na změnu data jsem přišel po shlédnutí nějakého podrobného popisu na youtube sice to popisoval nějaký anglán,ale povedlo se,na éro jsem ji zatím vzhledem k počasí ,nedal,ale první pokusy na monstertracku a taky záběry z palubní desky v autě jsou super,takže mohu doporučit,ale počítejte že to není profi,ale pro mé potěšení a další nová věc , která naše hraní si z modely atd.zpestří je super.na vložení videa zatím pracuji,potřeboval bych někoho kdo stím má zkušenost a poradil jak se video jakéhokoliv rozměru odesílá,zatím jsem chtěl soubor odeslat mailem a to mi nejde....ale určitě nato časem přijdu...zdravím
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
No takže kvalita teda ujde? Já taky nechci nic profi ale zase aby se na to šlo dívat... Kdyby se Vám sem ještě podařilo dát to video tak by to bylo supr, kdyby Vám to nešlo nemohl byste mi ho poslat na email vojta.coloredo@seznam.cz? Díky
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Soubor s videem nejde poslat e-mailem jednoduše proto, že je moc velký. Jinak, jak je psáno výše, uploadovat třeba na YT a sem dát odkaz. Hlavně bych poprosil aspoň trochu "ostříhat", ať se nemusí všichni dívat pět minut na trávu či boty pilota. 
Nějak se mi nezdá ten formát videa. Je to opravdu 720 x 640? Takový divný rozměr
.
Nějak se mi nezdá ten formát videa. Je to opravdu 720 x 640? Takový divný rozměr