DavidB píše:...jakou používáte verzi programu, že vám to jde uložit do csv, mě to nabízí jen fda - mám verzi FD_Altimeter_v12.03.06.08
Jednoduché, taky jsem na ten "trik" ze začátku nepřišel:
Otevřeš ten .fda soubor, v levém okně máš seznam letů, klikneš na něj pravým myšítkem a vyexportuješ.
P.S.: Můj výškoměr sice dorazil z HK někdy minulý týden, ale jako na potvoru nechodil. Po několik hodinách usilovného hledání závady jsem zjistil, že nejede procesor ve výškoměru, protože nejspíš při montáži kdosi připekl krystal, s jiným mi to naběhlo, s originálem asi dvakrát taky. No každopádně zejtra koupím jinej a snad to bude OK. Jo a ozvali se mi číňani a poslali popis protokolu přenosu. Nesliboval jsem nic o tom, že ho nebudu šířit a oni to taky nevyžadovali, takže kdo by měl zájem si naprgat nějaký udělátor, který s tím bude komunikovat přímo (nebo jinou aplikaci na PC), tak soukromě, oni byli z té myšlenky docela nadšení ale já teď řeším nějaký kšeft a moc se tomu nevěnuju.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...