Griffin 450 - Oko zkuseneho modelare

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kolaCZek

Griffin 450 - Oko zkuseneho modelare

#1 Příspěvek od kolaCZek »

Ahoj letci,
pod stromeckem mi Jezisek nechal vrtasek Griffin 450. Pry uz je dost osekavani kytek a zdi s kolibrikem a at tahnu litat ven. :lol: Dokoupil jsem k nemu vysilajdu Optic 6 (mod2) a prijimac Optima 7. Vse jsem pripojil a na vysilajde napipal. Vsechno se tvari, ze slape, jak ma...
Ale vzhledem k tomu, ze jedinou zkusenost s sestikanalem mam ze simulatoru Phoenix, tak neverim tomu, ze jsem vsechno nastavil spravne. Nenasel by se zkuseny modelar z Prahy a okoli, ktery by mi na to hodil oko, jestli je vsechno, jak ma byt? Nejde mi o testovaci let nebo nejakou skolu letani. Ja si ho velice rad rozmlatim sam. :D Jde mi jen o kontrolu, jestli jsem neco neskopal pri zapojovani nebo v nastaveni vysilajdy a od ktereho bych okoukal, jak udelat spravne to, co jsem zvrtal... Protoze co si budem nalhavat. Po par prvnich letech budu objednavat nahradni dily na pulku vrtulniku a budu zase stelovat a nastavovat. :oops:
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Griffin 450 - Oko zkuseneho modelare

#2 Příspěvek od TomasC »

Vyplň si bydliště, pak se třeba někdo najde.
Mikelo

#3 Příspěvek od Mikelo »

Bohužel, nejlepší rada jakou na tu slátaninu Griffin 450 znám je, zbav se toho nejrychleji jak to půjde, dokud je to nové a v celku. Cokoli jiného je ztráta času a peněz za které může být třeba - fungující vrtulník.
Jakublo

#4 Příspěvek od Jakublo »

Pokud by ti nevadilo dojet na Kladno, tak hodně lidí co létají 450tky se schází každou sobotu v hale na Kladně.
Nevím přesně kdy, ale na stránkách www.rcauto.cz najdeš kontakt na pana Poláčka co to organizuje. Ahoj Kuba
Erich001

#5 Příspěvek od Erich001 »

:poolparty: :oops:
T-rex Spektrum
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“