Piper Cherokee - SIG
Piper Cherokee - SIG
Má niekto skúsenosti so stavebnicou Piper Cherokee od firmy SIG ? Zaujímajú ma hlavne letové vlastnosti. Prípadné odkazy na foto alebo video by som privítal. Ďakujem.
-
Calimero..
- Kontaktovat uživatele:
Nemám zkušenost s tímto letadlem, ale mám druhou zkušenost se stavebnicí SIG, při první ( FourStar 40)jesm byl nadšenej, všechno perfektí, materiál super, přesně vyražený, bez odštěpků no prostě paráda. U druhé ( Belnaca Citabria ) už tak nadšenej nejsem, připadá mi, že moje krabice byla kompletována ze dvou různých výrobních dávek z nichž jedna se nepovedla. Půlka žeer je vyrobena z jinak tvrdého materiálu, půlka věcí je vysknutá tak, že jsou okraje balsy buď vyštípané nebo promačkané.Na některých dílech to bude vidět po dokončení stavby, takže si je budu muset udělat sám, takže ti přeji šťastnej nákup.
Calimero.. píše:Nemám zkušenost s tímto letadlem, ale mám druhou zkušenost se stavebnicí SIG, při první ( FourStar 40)jesm byl nadšenej, všechno perfektí, materiál super, přesně vyražený, bez odštěpků no prostě paráda. U druhé ( Belnaca Citabria ) už tak nadšenej nejsem, připadá mi, že moje krabice byla kompletována ze dvou různých výrobních dávek z nichž jedna se nepovedla. Půlka žeer je vyrobena z jinak tvrdého materiálu, půlka věcí je vysknutá tak, že jsou okraje balsy buď vyštípané nebo promačkané.Na některých dílech to bude vidět po dokončení stavby, takže si je budu muset udělat sám, takže ti přeji šťastnej nákup.
to je teda fakt bomba
Re: Piper Cherokee - SIG
Kamil píše:Má niekto skúsenosti so stavebnicou Piper Cherokee od firmy SIG ? Zaujímajú ma hlavne letové vlastnosti. Prípadné odkazy na foto alebo video by som privítal. Ďakujem.
premyslel jsem o Piperovi ale nakonec z toho seslo - dat za rozsyp 2 litry to chce nález velke bankovky na chodniku a ted i odvahu (kdyz se tu dozvis ze muzes za ty nerestny prachy koupit taky peknej shit)...ja jsem se rozhodl pro vyrobu svyho vlastniho rozsypu
-
Calimero..
- Kontaktovat uživatele:
Začiatkom roka mi prišiel Piper dobierkou. Po otvorení krabice a skontrolovaní súčastí som bol mierne zhrozený kvalitou balzy. Z približne piatich plátkov balzy bol jeden v totálne nepoužiteľnej kvalite. Ďalšia vec je, že plátky balzy sú cca o 10 cm kratšie ako bočnice trupu - tie sa musia nadlepovať z dvoch častí. Za tú cenu som toto nečakal.
Inak stavebné riešenie modelu (až na niektoré chybyčky) je dobré - všetko do seba presne zapadá.
Suma sumárum: Už nikdy si nekúpim žiadnu stavebnicu od USA firmy SIG (HERR).
Inak stavebné riešenie modelu (až na niektoré chybyčky) je dobré - všetko do seba presne zapadá.
Kamil píše:Začiatkom roka mi prišiel Piper dobierkou. Po otvorení krabice a skontrolovaní súčastí som bol mierne zhrozený kvalitou balzy. Z približne piatich plátkov balzy bol jeden v totálne nepoužiteľnej kvalite. Ďalšia vec je, že plátky balzy sú cca o 10 cm kratšie ako bočnice trupu - tie sa musia nadlepovať z dvoch častí. Za tú cenu som toto nečakal.
at si to za ty penize strcej soudruzi z USA nekam...to si radej dam tu praci a rozsyp si vyrobim sam, samozrejme z takove balzy jakou uznam za vhodnou
- sahara2010
bankovky na chodniku a ted i odvahu (kdyz se tu dozvis ze muzes za ty nerestny prachy koupit taky peknej shit)...ja jsem se rozhodl pro vyrobu svyho vlastniho rozsypu
Naposledy upravil(a) sahara2010 dne sob 13.11.2010 16:13, celkem upraveno 1 x.
sahara2010 píše:bankovky na chodniku a ted i odvahu (kdyz se tu dozvis ze muzes za ty nerestny prachy koupit taky peknej shit)...ja jsem se rozhodl pro vyrobu svyho vlastniho rozsypu
moje řeč...není nad vlastní rozsyp. Pokud člověk nemá čas nebo sílu (hlavně žebra), tak vypomůže pan Král se svým CNC