WALKERA GENIUS CP 3Dmicro
WALKERA GENIUS CP 3Dmicro
Uz jste si vsimli teto masinky?Vypada skvele,i ta vysilacka.Doufam ze se zde bude prodavat.Mohla by to byt pro Mcpx pohroma.Myslim,ze jsem se zamiloval a mam jasno co budu chtit z micromasinek.Myslim,ze blade Mcpx se muze jit zahrabat se svou trapnou predpotopni vysilackou a poruchovymi servy.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
Re: WALKERA GENIUS CP 3Dmicro
som zvedavy jak budes na tu walkeru zhanat suciastky ked s tym padnes.a to si pis ze padnes pokial nemas zadne skusenosti.na blady od eflite zozenies vsetko na slovensku aj v cechach..podla mna to je dost podstatna vec a nie ako vyzera..ale to je iba moj nazor.
To je mi jasny.Koupim ho pokud se bude prodavat zde,teda pokud to soudruzi od Eflite,kteri tu maji monopol na svuj Mcpx dovoli.Pripadam si jak za komunistu,kdy tady jezdily trabanty a na zapade mercedesy.Ja Mcpx nechci.Pokud tebe bavi kupovat predrazene soucastky,to je tvoje vec.Ja mam spatne zkusenosti se servy,ktera jsou pouzita v Mcpx.Podivej se na Astru-jsou vyprodane,protoze stoji za prd.Nechci vrtulnicek,ktery se nerozbije mou vlastni vinou a ve kterem se budu porad hrabat.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
ved v pohode
ako som napisal je to len moj nazor..ale radsej budem kupovat predrazene suciastky ako cakat na nove(a neviem ci lacnejsie) a nedockat sa ich.poznam par ludi co maju tu znacku a len nadavaju a pada im na nu prach lebo ju nemaju ako opravit.ale poznam ten pocit ked clovek po niecom tuzi
tak prajem nech ti to lieta
ozaj a ak je k tomu ta DX4 vysielacka tak je daleko pouzitelnejsia ako ta walkeracka...snad nemusim pisat preco. 
- vylizplech
martinit,já mám blade mcp x a nemůžu si to vynachválit a po malých úpravách to lítá parádně,což jsem o žádné walkeře zatím říct nemohl a věř že mi jich pár rukama prošlo,nicméně musím říct že to vypadá moc hezky,ale to každá walkera,jen kdyby tak i lítala.
vylizplech píše:martinit,já mám blade mcp x a nemůžu si to vynachválit a po malých úpravách to lítá parádně,což jsem o žádné walkeře zatím říct nemohl a věř že mi jich pár rukama prošlo,nicméně musím říct že to vypadá moc hezky,ale to každá walkera,jen kdyby tak i lítala.
svata pravda
martinit píše:To je mi jasny.Koupim ho pokud se bude prodavat zde,teda pokud to soudruzi od Eflite,kteri tu maji monopol na svuj Mcpx dovoli.Pripadam si jak za komunistu,kdy tady jezdily trabanty a na zapade mercedesy.Ja Mcpx nechci.Pokud tebe bavi kupovat predrazene soucastky,to je tvoje vec.Ja mam spatne zkusenosti se servy,ktera jsou pouzita v Mcpx.Podivej se na Astru-jsou vyprodane,protoze stoji za prd.Nechci vrtulnicek,ktery se nerozbije mou vlastni vinou a ve kterem se budu porad hrabat.
Jako zkušený Walkerník ti přeji, aby ti optimismus vydržel co nejdéle..
EasyCopter v6, Kestrel 500SX, Walkera V200D01, M120D01, Blade CP+, T-REX 450
Beta 1400
Aurora 9
Beta 1400
Aurora 9
Walkera má hlavne 6-osé gyro
.
Jak jsem psal tady: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?p=711799#p711799. RTF sety bytostně nesnáším právě kvůli naprosté nemožnosti zbavit se přebytečných krámů, které je činí RTF. Rádio mám o deset tříd lepší, tak proč si z domu dělat skládku zbytečností 
Jinak pokud jde o "předražené" díly na mCPx, cena se odrazí v perfektních letových vlastnostech, což se o dvou walkerách které jsem měl dosud v ruchách říct nedalo. Navíc jsou rychle dostupné v modelářských prodejnách, narozdíl od překupníků šuntů
Jinak pokud jde o "předražené" díly na mCPx, cena se odrazí v perfektních letových vlastnostech, což se o dvou walkerách které jsem měl dosud v ruchách říct nedalo. Navíc jsou rychle dostupné v modelářských prodejnách, narozdíl od překupníků šuntů
Tom
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Ja som pokukoval po tejto
http://www.rajrcmodelov.sk/6-kanalove-v ... --bnf--6ch
ale nie som si isty, co by mi to prinieslo v porovnani s mCP X, ktory mam, okrem krajsieho dizajnu ...
http://www.rajrcmodelov.sk/6-kanalove-v ... --bnf--6ch
ale nie som si isty, co by mi to prinieslo v porovnani s mCP X, ktory mam, okrem krajsieho dizajnu ...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
no můj názor je že nemá cenu do této walkery jít. člověk moc peněz stejně neušetří a pak,když to vemu kolem a kolem, je to jen další krám do domu. Problém s ND a zajisté i pochybná kvalita a asi ne dlouhotrvající funkčnost..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Co dodat? Jedině "amen", seltino to shrnul. Design je fuk, na mCPx to doženeš funkčností. V porovnání s mCPx ti to přinese jedině poznání, že sis měl koupit mCPx a nebo, za tyhle hříšné peníze, raději normální helinu.
Tom
přesně tak, poprvé jsem si slepě koupil Walkeru 180z a po 2 týdnech tahanicích s reklamací protože pokaždý létala jinám tak jsem si koupil mcp x a jako začátečník s ním nemám jedíný problém
Geniuse CP létám asi 14 dní. 6-axis mod moc nefunguje (co jsem četl, je nutné předělat tlumení řidící desky). Jinak jako 3-axis to létá srovnatelně s mCPx, ale provedení dílů mCPx je na daleko vyšší úrovni naž u Walkery. Genius CP se mi ale více líbí vzhledově a hlavně má klasická serva. Možná má také malinko výkonější setový motor. Ocas také drží trošku lépe než setový mCPx ale u něj se to dalo lehce vylepšit drobnými úpravami (navíc má být nebo možná už je vykonnější zadní rotor a vrtulka, které by to měly řešit). Co se týká odolnosti tak vydrží docela hodně, ale zničit se dají lyžiny, což je problém, protože nejsou výměnné jako u mCPx ale jsou součástí celého rámu. Pokud máte někdo nějaké konkrétní dotazy ptejte se.
Naposledy upravil(a) Rici dne pon 17.10.2011 15:37, celkem upraveno 2 x.