velký model ve zprávách na nově
velký model ve zprávách na nově
neviděli ste to někdo?? tata rikal ze neco takoveho viděl... a že měl motor 800ccm a já to propásnul... nemáte nějakej odkaz na tu reportáž? předem dík tomajz
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Já to viděl. Byla to maketa Lavočkina, lae nevim přesně jakej typ. Zatím jsem to na nepřehledném webu tv Nova nenašel, ale časem se tam objeví celé zprávy.
Mě spíš zaujalo, že pilot měl MC24 s krátkou anténou (2,4GHz), ale před letem vytáhl i dlouhý prut FM antény. Nevím jestli to dělal jen kvůli kamerám, ale docela mě to překvapilo.
Mě spíš zaujalo, že pilot měl MC24 s krátkou anténou (2,4GHz), ale před letem vytáhl i dlouhý prut FM antény. Nevím jestli to dělal jen kvůli kamerám, ale docela mě to překvapilo.
Rekl bych ze to byl Zdenek Sladek se svou Lavockou na hvezdicak Valach motors VM R7-800. Stavbu draku jsem mel moznost sledovat loni od leta do podzimu skoro kazdy den.
Nicmene reportaz sem nevidel, ale je to muj odhad co by to mohlo byt. Doufam ze Zdenek Sladek bude mit s nim vic stesti nez s SBD Dauntlessem, ktereho museli ze zeme pul dne vykopavat (je totiz slepy jak patrona, spletl si smery a jeste nesnasi kdyz mu nekdo na plose radi
). Nak
Nicmene reportaz sem nevidel, ale je to muj odhad co by to mohlo byt. Doufam ze Zdenek Sladek bude mit s nim vic stesti nez s SBD Dauntlessem, ktereho museli ze zeme pul dne vykopavat (je totiz slepy jak patrona, spletl si smery a jeste nesnasi kdyz mu nekdo na plose radi
Jenda_84 píše:Já to viděl. Byla to maketa Lavočkina, lae nevim přesně jakej typ. Zatím jsem to na nepřehledném webu tv Nova nenašel, ale časem se tam objeví celé zprávy.
Tech letadel tam bylo vic, spis me prekvapilo to ze vubec v tom pocasi letel, pristani pak bylo dost kostrbaty, odskok a nakonec ho to podfouklo z boku, skoda...
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
happy_cz píše:Jenda_84 píše:Já to viděl. Byla to maketa Lavočkina, lae nevim přesně jakej typ. Zatím jsem to na nepřehledném webu tv Nova nenašel, ale časem se tam objeví celé zprávy.
Tech letadel tam bylo vic, spis me prekvapilo to ze vubec v tom pocasi letel, pristani pak bylo dost kostrbaty, odskok a nakonec ho to podfouklo z boku, skoda...
By člověk neřekl že větřík tak foukne se 120 kg letadlem, ale je to krásnej kousek.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub