Sledování zásilky z HK
Sledování zásilky z HK
Poprvé jsem si objednal z HK, po pár dnech se objevilo v řádce objednávky tlačítko Warehouse status Shipped a když na něj kliknu tak se objeví stránky pošty Hongkong kde se objevila hláška že zboží odešlo z Hongkongu 14.6.
Typ pošty mám: International (Registered) Air Mail 101-200g. Otázka: dá se tenhle druh pošty sledovat dál? Za jak dlouho asi bude v ČR na poště?Tam si oběhne kolečko u poštáků a celníků? Jak mi dá pošta vědět že tam něco má, nebo mi ho dovezou na obvodní poštu?Děkuji za odpovědi, prošel jsem nějaký linky ale na tohle jsem odpověd nenašel.
Typ pošty mám: International (Registered) Air Mail 101-200g. Otázka: dá se tenhle druh pošty sledovat dál? Za jak dlouho asi bude v ČR na poště?Tam si oběhne kolečko u poštáků a celníků? Jak mi dá pošta vědět že tam něco má, nebo mi ho dovezou na obvodní poštu?Děkuji za odpovědi, prošel jsem nějaký linky ale na tohle jsem odpověd nenašel.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
zásilka se sledovat nedá, záleží na tom, za kolik to máš a jak se celník vyspí. mě zásilky kolem 20$ chodí za cca 10 dní až domů. ale pokud to zadrží celníci, dostaneš tak měsíc po odeslání avízo, že to leží na celní poště.
když to nedrží vteřiňákem, zkuste víc vteřiňáku!
toro 900 * q10 * Mini DLG Pro
Turnigy i10
Turnigy i10
mou zásilku ti hajzli drží od 5.5
Zásilka podána dne 29.04.2011.
Zásilka dne 01.05.2011 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 05.05.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 05.05.2011 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Adresátovi odesláno 27.05.2011 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty.
Zásilka dne 29.05.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka podána dne 29.04.2011.
Zásilka dne 01.05.2011 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 05.05.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 05.05.2011 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Adresátovi odesláno 27.05.2011 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty.
Zásilka dne 29.05.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.
měl jsem balíček za $27 vč. poštovného, který mi zadrželi. měsíc jsem čekal, než mi přišlo oznámení. donesl jsem fakturu a výpis z banky a pustili mi ho bez cla.
naštěstí jsem z prahy, tak mě to stálo jen hodinu života na poště, jinak bych asi ještě čekal, až to vyřídí.
naštěstí jsem z prahy, tak mě to stálo jen hodinu života na poště, jinak bych asi ještě čekal, až to vyřídí.
Turnigy i10
Turnigy i10
kacer08 píše:Nestrašte ! Zboží jsem objednal 3.6 zaplatil a čekal 9.6 jsem Jo měl doma .
Jeden balík je na celnici 2 měsíce 3 balíky měsíc někde na cestě .
Tenhle měl udanou cenu 15 dolarů a asi nějak prošel
mezitím, co tenhle jeden čekal, mi prošlo pět jiných balíčků. asi to berou opravdu náhodně. naštěstí věci jako motory, regulátory, baterie, serva a další drobnosti se dají poslat po jednotlivých balíčcích, u drobností asi není moc potřeba se bát.
Turnigy i10
Turnigy i10
klauz píše:kacer08 píše:Nestrašte ! Zboží jsem objednal 3.6 zaplatil a čekal 9.6 jsem Jo měl doma .
Jeden balík je na celnici 2 měsíce 3 balíky měsíc někde na cestě .
Tenhle měl udanou cenu 15 dolarů a asi nějak prošel
mezitím, co tenhle jeden čekal, mi prošlo pět jiných balíčků. asi to berou opravdu náhodně. naštěstí věci jako motory, regulátory, baterie, serva a další drobnosti se dají poslat po jednotlivých balíčcích, u drobností asi není moc potřeba se bát.
...je to kus od kusu, mě dneska přišli dvě zásliky, obě objednány 6.6., 13.6. odlet z HK a dneska jsem to měl doma cena kolem 30USD, včera jsem si byl pro balík co ležel na poště v CZ od 27.5.
- Mar
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych si objednat z HC regl, kartu a nabíječku, vše v hodnotě cca 55 USD, na koruny přepočteno i s poštovným asi 1200 Kč. Jaké můžu asi očekávat clo za tyto věci? U nás bych podobnou sestavu pořídil za cca 1800 Kč i s poštovným, vyplatí se to vůbec vozit zvenčí? Díky za odpověď.
F/A-18 Hornet, Extra 300, AX-1, JAK 55 SP
- Mar
- Kontaktovat uživatele:
Takže clo je 20 procent z ceny? A těch 180 Kč je za co? Je mi tedy divné, proč si lidi objednávají věci z Číny, nakonec se dostanou stejně na skoro stejnou cenu jako u nás, zboží mají bez záruky a ještě na něj čekají tak dlouhou dobu? To mi tedy rozum nějak nebere. Chápal bych to třeba při objednávce v řádech desítek tisíc, kdy nějakou tu tisícovku ušetřím, ale jak někteří píší, že mají třeba objednávku za 20 USD, tam je úspora řádově pár desetikorun. Nebo se mýlím?
F/A-18 Hornet, Extra 300, AX-1, JAK 55 SP
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
Mar píše:Takže clo je 20 procent z ceny? A těch 180 Kč je za co? Je mi tedy divné, proč si lidi objednávají věci z Číny, nakonec se dostanou stejně na skoro stejnou cenu jako u nás, zboží mají bez záruky a ještě na něj čekají tak dlouhou dobu? To mi tedy rozum nějak nebere. Chápal bych to třeba při objednávce v řádech desítek tisíc, kdy nějakou tu tisícovku ušetřím, ale jak někteří píší, že mají třeba objednávku za 20 USD, tam je úspora řádově pár desetikorun. Nebo se mýlím?
To asi nepochopíš, prostě adrenalin no. Předpokládám, že tady to budeš kupovat od nějakého překupníka se zárukou a českými návody