Telemetrie na Aurora 9 HTS-SS + GPS čidlo

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
PetrLe

Telemetrie na Aurora 9 HTS-SS + GPS čidlo

#1 Příspěvek od PetrLe »

Dobrý den,
koupil jsem si ústřednu HTS-SS a čidlo GPS. Když to spojím s Aurorou, tak mně to stále nic neukazuje. Mám to zapnuté už přes 2 hodiny a stále nic. Když jsem to kupoval nové asi před 2 měsíci tak to fungovalo. To jsem měl SW v Auroře 1.07 Spectra24 2.0 a Optima7 2.0. Pak to přestalo fungovat. Nepomohlo ani nahrání nového SW 1.08, 3.01 a 2.0.

Můžete prosím někdo poradit.

Dík moc.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Peppy »

A skusas to vonku? Lebo ked som skusal GPSko tak vnutry nenaskocilo ani za boha, treba to skusit vonku, najlepsie aby to malo co najsirsi vyhlad na oblohu (tj. nie medzi domami )
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
PetrLe

#3 Příspěvek od PetrLe »

No samozřejmě že venku(na balkóně i na zahradě). Včera jsem to měl zapnuté na balkóně asi 2,5 hodiny a potom na zahradě asi 1/2 hodiny. Na Auroře byl údaj GPS stále prázdný. Vypadá to jako by čidlo GPS nekomunikovalo s ústřednou. Ale potřeboval bych zjistit, jestli je ústředna v pořádku vzhledem k tomu, že žádné jiné čidlo nemám a tudíž to nemohu jinak otestovat. Modrá LED dioda vedle vstupu GPS na ústředně začne blikat hned, jak ústřednu připojím na napětí, ať už je čidlo připojené nebo ne. Jak se ústředna chová u tebe?

Dík moc za odpověď.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Peppy »

Ja nemam ziadnu telemetricku stanicu k aurore, takze s tymto ti neporadim
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“