governor GV-1 pomale, houpave

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
apoke

governor GV-1 pomale, houpave

#1 Příspěvek od apoke »

zdar kuciii, prosim Vas. Ted jsem trosku z jineho duvodu vyndal motor YS50ST a dal OS MAXe 50hyper a ted,, malinko se mi to pretacelo pri delsim odlehceni tak jsem nasadil governor, libi se mi , zaloguje mi maximalni otacky, sikovne nastaveni.Umi nastavit prevodovej pomer a nastavuju si otacky primo ciselnou hodnotou , dobry.Ale zda se mi zr dost dlouho ceka pri poklesu otacek nez si rekne o pridani.Zrovna tak pri odlehceni napriklad z prudciho pumpovani propadnou otacky znatelne niz a zase si prida, jakoby takove zhoupnuti.Neporadite nekdo jestli s tim jde neco delat, mam letove rezimy kde je governor absolutne nepotrebny krivky stacej ale obcas si litam par veci kde bych ho rad videl aktivni. Servo tam mam Robbe FS200 0.10s tusim jede na 6V. paka nejdelsi mozna.No nezda se mi jako kde jakej rychlik oproti novejm rychlejm servum , tak snad jedine toto me napada.Jinak si necham poradit.
NASTAVENI GOVERNORU otacky min max stop , maximalka 2100 , governor na 2000ot. Servo jehly karburatoru nepouzivam.Mam to zkalibrovane , rozsah presne sedi , i podle testu v governoru.
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“