Mám Auroru 9 i PC rozhraní,provedl jsem si aktualizace i češtinu v pohodě,v modelu mám senzor GPS a nějak se mi nedaří natáhnout z něj data do PC.
Poradí někdo správný postup?
Aurora 9+HPP-22
- hefe
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nechápu,takhle to popisují u toho rozhraní,co dovede-přenos telemetrickách dat do PC.... citace :
Funkce rozhraní HPP-22:
PC programátor pro 2,4 GHz vysílače (Aurora a budoucí)
PC programátor pro 2,4 GHz VF moduly
PC programátor pro 2,4 GHz přijímače Hitec (přijímače Optima)
PC programátor pro FM přijímače s frekvenční syntézou (HSD-09RQ)
PC rozhraní pro aktualizaci firmwaru výše uvedených zařízení
PC rozhraní pro přenos, zobrazován a ukládání telemetrických dat z VF modulu SPECTRA 24 (vyžaduje telemetrický přijímač s datovou ústřednou a snímači instalovaný v modelu) do osobního počítače.
Funkce rozhraní HPP-22:
PC programátor pro 2,4 GHz vysílače (Aurora a budoucí)
PC programátor pro 2,4 GHz VF moduly
PC programátor pro 2,4 GHz přijímače Hitec (přijímače Optima)
PC programátor pro FM přijímače s frekvenční syntézou (HSD-09RQ)
PC rozhraní pro aktualizaci firmwaru výše uvedených zařízení
PC rozhraní pro přenos, zobrazován a ukládání telemetrických dat z VF modulu SPECTRA 24 (vyžaduje telemetrický přijímač s datovou ústřednou a snímači instalovaný v modelu) do osobního počítače.
hefe píše:už možná jo,mám si vzít sebou na letiště notebook.
Teraz si to spravne pochopil
Tiez daky snazivci trosku zakutili a spravili aplikaciu pre android a spravili bluetooth pripojku na modul a telemetricke info sa im zobrazovali a ukladali na mobile....
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Peppy píše:hefe píše:už možná jo,mám si vzít sebou na letiště notebook.
..... takze to nemusis mat zkablovane cez vysielacku...
Ahoj,
jestli to ted správně chápu tak, ted když propojím Auroru s PC tak mi to bude ukazovat aktuální data přímo na PC?.
Jak to propijit a jaký soft na to používat. Popřípadě co k tomu potřebuji. mám jen HPP-22
EDIT: Něco jako používají tady.
http://www.youtube.com/watch?v=AfdAjLncB7M&feature=related
Díky za radu.
Realně Blaník l-13
modely: Fox hype 4 k / Watt 1800 / Mustang P-51D
Vysílač: Eclipse 7 / AUrora 9 ver:1.8_CZ
Pokud okusíte létání, budete navždy kráčet po zemi s očima upřenýma vzhůru, protože tam jste byli a tam se toužíte vrátit.
modely: Fox hype 4 k / Watt 1800 / Mustang P-51D
Vysílač: Eclipse 7 / AUrora 9 ver:1.8_CZ
Pokud okusíte létání, budete navždy kráčet po zemi s očima upřenýma vzhůru, protože tam jste byli a tam se toužíte vrátit.
Pokud chcete videt vaší trasu letáni.. je potřeba si vzít sebou notebook, krabičku HPP-22 ktomu servo kabel a USB kabel... V PC si otevrete program HPP-22 stahnuty z ofic. stránek hitec. Pak propojite spectra 2.4 modul Adata- servokabelem s krabičkou HPP-22 (P1) pak spustíte program HPP-22 a kliknete tam pak na Telemetry a pak to uz uvidite....Je tam možnost i nahrávaní ktere je pak moznost pozdeji si pustit
je tam i možnost konvertovat vaší trasu do Google Earth.
JInak dotaz.. Kčemu slouží na te programovaci krabičce ty ostatni připojky ? (P2) (P3) ? nikde jsem otom nic nenašel
JInak dotaz.. Kčemu slouží na te programovaci krabičce ty ostatni připojky ? (P2) (P3) ? nikde jsem otom nic nenašel
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY