Cvičný kříž
Cvičný kříž
Ahoj, prosím o radu :z čeho vyrábíte koncovky na cvičný kříž,jedná se o vrťas třídy 500 ? Skoušel jsem míčky na stolní tenis a to je pro tuto hmotnost modelu k ničemu. Díky.
FX 30
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Já jsem poprvé letěl minulý rok po Silvestru a udělal jsem kříž z duralových trubek a na konce jsem dal špunty od šampáňa - a nikdy nebyl problém
akorát to neklouže jako míčky, ale to jsem nepotřeboval, viset jsem se naučil na simulátoru a v reálu už to pak nebyl problém a kříž šel brzo pryč.
Když letadlo kouří, je to správně!
skresa píše:co třeba ping pongový míček ?:) stačí navrtat dírku a do tyčky dáš nejakou gumu a zasuneš do míčku
Taky měl na pětistovku pingpongáče a nebyl problém. Ono podle mě spíš záleží na délce ramen toho kříže - pokud se nepletu tak délka ramene by měle přibližně odpovídat délce rotorového listu
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
muj prvni kriz byl z dratu a micku na liny tenis, buhuzel pri prvnim hopsani (muj prvni start... spis pokus.... o zaviseni) jsem doskakal asi 3 metry vpred, pricemz jsem se nezvedl vic nez na 10cm od zeme ( byl jsem velice, velice opatrny s kolektivem) se mi jeden micek ''vyzul'' a pri pokusu dostat heli zpet , priskokem dozadu, se drat zapichl do zeme a heli se prevratila.
pak jsem si ho uz koupil.
)
na originale jsem mel takove plastove podlozky jako pojistky proti vypadavani micku.
zkusil bych koupit kriz na 450 a dat tam delsi uhlikovy trubicky.
pak jsem si ho uz koupil.
na originale jsem mel takove plastove podlozky jako pojistky proti vypadavani micku.
zkusil bych koupit kriz na 450 a dat tam delsi uhlikovy trubicky.
Heli 450 (90% T-REX)
MX-16 IFS
AEROFLY
MX-16 IFS
AEROFLY
a je kriz potrebny? pokial ma clovek dobre nastavenu heli (neprevrati sa na bok pri pridani kolektivu a podobne srandy) a nalietane aspon 2-3 hodiny na simulatore tak v cvicnom krizi nevidim zmysel. ja som nakoniec cakanie na cvicny kriz nezvladol a vzlietol bez neho. kriz aj prisiel ale uz ho nikdy nenamontujem:)
Ja jsem si ho radši koupil,ale pak jsem ho sundal a lítal bez něj. Stačilo pár hodin na simulátoru a pak to šlo i bez něj. Nakonec jsem i litoval, že jsem ho kupoval a místo 150,- jsem nekoupil nějaký díl co byl potřeba a bude 
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
- Rastislav
- Kontaktovat uživatele:
a je kriz potrebny?
No ako sa to vezme ,Ja mu vďačím za veľa !!!!!
pokial ma clovek dobre nastavenu heli (neprevrati sa na bok pri pridani kolektivu a podobne srandy)
AHA-Správne, ale ak si niekto kúpi stavebnicu a nevie sa dočkať kedy sa roztočí rotor mysliš si že už ju ma dobre nastavenú??????
a nalietane aspon 2-3 hodiny na simulatore tak v cvicnom krizi nevidim zmysel.
To snáď nemysliš vážne???????
Som zvedavý ktorý potencionálny nováčik si najprv kúpi sim za 100€,a až potom vrťas ,
a propo na sime je všetko OK no real je kat
Rasťo