Přijímač ST6DF

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
RCDedek
Kontaktovat uživatele:

Přijímač ST6DF

#1 Příspěvek od RCDedek »

Bude to znit neuvěřitelně ale jdu takhle po ulici a najdu přijímač.
Typ ST6DF , 2.4GHz - vice na nem napsano neni.
Strejda Google mi neco malo o nem nasel ale vse je v nemcine nebo italstine a tam jsem fakt uplne druhej.

No a tak s nim dva problemy.

1 Rad jej vratim tomu kdo jej ztratil. Napis kde a kdy jsi ho ztratil na email [url]st6df@volny.cz[/url] a domluvime se na predani.

2 S cim a jak ho sparovat - pokud se nenajde majitel.

Jedine co jsem z tech nemecko italskejch stranek pochopil je ze se jedna o vyrobek Japomske firmy Kyosho[/url]
Majitel snů a leteckého vrakoviště...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

Jo je to 4kanal 2,4GHz od Kyosho, tos nasel spravne. Ale sparujes ho zase jenom s vysilackou od Kyosho dle meho nazoru. Pouzivaji to pro jejich modely aut a letadel. Velmi zajimavy nalez ... Nak
jez_cz

#3 Příspěvek od jez_cz »

Třeba se na ten přijímač někdo z nějakého důvodu naštval a tak milý přijímač letěl obloukem z okna. Že to udělalo Tobě radost může být jen vedlejší neplánovaný efekt. Po spárování s odpovídajícím vysílačem a prověření dosahu a funkcí budeš mít jasnější odpověď. JaHo
I květák je jen vycepované zelí
RCDedek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RCDedek »

Vysilač Kyosho me take napadl ale "tajne" jsem doufal ze mi tady nekdo odpovi ze to je kompatabilni s nejakou znamejsi technologii. Hitec, Futba, Spectrum ....

Jinak zadnej vedlejsi efekt "radost nad nalezem" se nekona a nekonal hned ze dvou duvodu.

1 Nemam Kyosho vysilac
2 A ten prijimac urcite neletel z okna. Byl to neci novej nakup podle toho ze byl origo zabaleny.
Majitel snů a leteckého vrakoviště...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od arda1 »

Stejně jako u PCM má u 2,4GHz každý výrobce svůj systém nekompaktibilní s jinými... :wink:
ICQ 638556901
jez_cz

#6 Příspěvek od jez_cz »

RCDedek píše:1 Nemam Kyosho vysilac
2 A ten prijimac urcite neletel z okna. Byl to neci novej nakup podle toho ze byl origo zabaleny.
Tak to by mohla být ještě třeba reklamní akce modelářského obchodu někde v blízkosti - aby k tomu nalezenci prodali i vysílač :)
I květák je jen vycepované zelí
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“