Walkera Creata 400

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Megalome

Walkera Creata 400

#1 Příspěvek od Megalome »

Ahoj Lidičky mám velkou prosbu.....
Koupil jsem si Helinu a jelikož jsem úplný začátečník a v balení bohužel nebyl český návod potřeboval bych poradit ohledně ovládání mého stroje popřípadě jestli někdo máte český manuál k vysílačce WK-2807 PRO a k Heli Walkera Creata 400 byl bych opravdu moc vděčný.
Popřípadě jestli by si někdo chtěl vydělat nějakou tu korunu za výuku....722/237 765
Jo a ještě jeden dotaz nevíte náhodou se kterým simulátorem je kompatibilní
WK-2801 PRO...???
Předem děkuji všem co mi alespoň trošičku pomohou....
Aktualně.: RC VRTULNÍKY
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od petrpetr »

V případě, že si to koupil v ČR a nedostal si český návod tak to jdi vrátit.
Peníze co dostaneš vem a jdi si koupit vrtulník!
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
Mikelo

#3 Příspěvek od Mikelo »

Nemůžu než souhlasit. Ono se opravdu nedá nic lepšího udělat, než se tohohle krámu zbavit bez ohledu na návod. A nejednu Walkeru jsem v prackách měl, aby bylo jasno.
Nejde o to, že by to nešlo přesvědčit k letu, ale o to, že se to naprosto jednoznačně a nevyvratitelně nevyplatí!
arda1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od arda1 »

Je to asi jako se vším - bohužel - ale vždy člověk nemá hnedle peníze na něco TOP - a tak musí začít od píky a prokousat se dál. Takže myslím že bychom měli poradit jak to zprovoznit ne? :wink:
raging

Re: Walkera Creata 400

#5 Příspěvek od raging »

Megalome píše:Ahoj Lidičky mám velkou prosbu.....
Koupil jsem si Helinu a jelikož jsem úplný začátečník a v balení bohužel nebyl český návod potřeboval bych poradit ohledně ovládání mého stroje popřípadě jestli někdo máte český manuál k vysílačce WK-2807 PRO a k Heli <a> WALKERA</a> Creata 400 byl bych opravdu moc vděčný.
Popřípadě jestli by si někdo chtěl vydělat nějakou tu korunu za výuku....722/237 765
Jo a ještě jeden dotaz nevíte náhodou se kterým simulátorem je kompatibilní
WK-2801 PRO...???
Předem děkuji všem co mi alespoň trošičku pomohou....
Kde jsi ho zakoupil?
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od petrpetr »

arda1 píše:Je to asi jako se vším - bohužel - ale vždy člověk nemá hnedle peníze na něco TOP - a tak musí začít od píky a prokousat se dál. Takže myslím že bychom měli poradit jak to zprovoznit ne? :wink:

Ano, máš pravdu. Ale jestli to koupil za podobné peníze jako je v té reklamě co je u toho tak za to má třeba Minititana s radiem a nabíječku, která baterky do MT nabije za 10 minut.
Takže lepší rady se mu nedostane.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
Megalome

Re

#7 Příspěvek od Megalome »

Koupil jsem to v čr v e-shopu .: http://www.kup-rc-modely.cz/p_info/626- ... ma/?Lang=1
Takže mi chcete jeko tvrdit že bych si měl jako uplnej začátečník koupit něco lepšího...??? A co teda napříklat....???
corona

Re: Re

#8 Příspěvek od corona »

Megalome píše:Koupil jsem to v čr v e-shopu .: http://www.kup-rc-modely.cz/p_info/626- ... ma/?Lang=1
Takže mi chcete jeko tvrdit že bych si měl jako uplnej začátečník koupit něco lepšího...??? A co teda napříklat....???

Tyhle dotazy jsou tu často, tak jeden úvodní sekanec:

Pokud to myslíš s RC vrtulníky vážně, pak rozhodně pořádný stroj, např. T-Rex 450, vhodný PC simulátor a nejlépe ještě kurs s instruktorem.

Jestliže si chceš jen hrát, pak si kup hračku.

:lol:
-------

Můj poznatek:
Nejlepší vrtulník je ten, který si nekoupíš.

*
Pro úplnost dodám, že funkci cykliky, kolektivu, vyrovnávacího rotoru a princip řízení znám teoreticky XX let, jednodušší RC eroplán jsem vzduchem za starého režimu vodil a současné době si hraju s hračkami -LAMA 400 D a protože je už zima, taky Colibri V4.....

:twisted:
powder
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od powder »

Chtějí ti říci, že sis vzal příliš velké sousto a zapomněl ho zapít ;-)

- je lepší si nejprve pár informací zjistit o modelech helikoptér, jejich řízení, variantách mechaniky... pak teprve kupovat
- Walkera je obecně považována spíš za firmu, která prodává líbivé (na pohled) kousky, které ale jsou mechanicky méně kvalitní (platí zejména pro větší modely)
- vybral sis "akrobatický" model; jeho životnost je v rukou velice nadaného začátečníka velice malá (měřitelná v sekundách)
- pokud chceš helikoptéru pro radost - na hraní; je lépe pořídit něco na rozhraní hračky a modelu (4-kanál s 3osým gyrem - jako CB180Z nebo UFLYS)
- pokud máš ambice na "3D" létání, pak nejprve pořiď kvalitní (Reflex, Phoenix) simulátor a desítky hodin poctivě trénuj na něm
raging

#10 Příspěvek od raging »

Megalome píše:Koupil jsem to v čr v e-shopu .: http://www.kup-rc-modely.cz/p_info/626- ... ma/?Lang=1
Do 14 dnů po zakoupení máš nárok zboží vrátit bez udání důvodu-ikdyž tu jeden podstatný je;chybí český návod :!: Vrat jim to a potom si určitě vybereš něco normálního co lítá,na co jsou díly a s čím ti každý poradí,neboj takových strojů je na trhu dost,pěkné i levné kousky seženeš na modelbazaru a pokud budeš mít pochybnosti,tady ti poradíme :wink:
Megalome

Re

#11 Příspěvek od Megalome »

Myslíte kvalitní stroj jako tenhle http://www.youtube.com/watch?v=d1f0SfVo ... re=related

Simulator o kterém se tu zminuješ uš mam ale nejak mi to nechce najit moje radio takže tenhle by mi měl fungovat s WK-2801 PRO ?
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=36650
Je tedy na zimu lepší Heli s nitro motorem chápu to dobře?
Myslím to s lítáním vážně dokonce mam na zítra domluvenou schůzku s kamošem jeho otec líta profesionalně tak snad se s ním nejak dohodnu o pripadné výuce co tenhle model myslíte že by mohl bejt v cejku..??? :lol:
powder
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od powder »

Připomněl jsi mi ten vtip, jak přijde spoluobčan romské národnosti na pracák a shání se po místě. Ženská za přepážkou říká, že pro něj nic nemá...
Chlap na to, že bere cokoliv, že je do práce jako ďas, že bez makání nemůže být atd.
Pracovnice úřadu práce na to: "Tak to je jiná! Měla bych pro vás místo ředitele nadnárodní společnosti, plat 120 tisíc měsíce plus diety, služební auto a byt, podniková rekreace na Hawaiských ostrovech..."
Spoluobčan: "...si ze mě děláte pr*el, ne?"
Pracovnice: "Jo, ale vy jste začal..."

Takže v tomto duchu - ano, nitro devadesátka bude pro začátek ideální; obzvlášť na zimu, kdy se pak můžeš o ni i ohřát...
Mikelo

#13 Příspěvek od Mikelo »

Ten tě asi s Walkerou pošle někam, je-li soudný a bude-li ti chtít ušetřit peníze a starosti. Zrovna W400 Creata je divoký a obtížně seříditelný rádoby vrtulník, který je pro začátečníka zcela nevhodný. Přitom ceny ND jako u značkových a mnohem kvalitněji vyrobených dílů. Elektrická výbava tohoto typu je už rovnou katastrofa co se týče přesnosti chodu a životnosti. Na takové šunce se učí hodně těžko.
Na zimu je nejlepší simulátor!
A nebylo náhodou lepší nejprve se zeptat a pak kupovat? Konkrétní typ ať ti poradí ten kdo ti jej bude schopen taky seřídit a zalítat. Jednak bude vědět co dělá a druhak ti neporadí blbost se kterou by pak sám musel válčit.
raging

#14 Příspěvek od raging »

Megalome píše:Myslíte kvalitní stroj jako tenhle http://www.youtube.com/watch?v=d1f0SfVo ... re=related
Máš pocit,že to byla nějaká šunka?
At je to cokoliv,stačí např.povolený šroubek,vyklepaná matka na hlavní hřídeli,apod. a stane se to,co jsme ted viděli :!:
Megalome

Re

#15 Příspěvek od Megalome »

Tak sem dal na vaše rady a obědnal jsem si něco lepšího sice trošku draší model než creata ale snad bude oto lepší zde je odkaz..:
http://www.flying-hobby.com/shop/trex-7 ... -6377.html a ktomu sem si přiobědnal i radio jelikož žadné némam ..:
http://www.flying-hobby.com/shop/futaba ... -4987.html no nekup to za ty jejich ceny sice postovné si učtují 136 Dolarů ale dodací lhůta je 6 dní což snad není tak zlé koukal jsem na naše ceny a fakt jsou to zloději za stejny model bych dal 23.000,- jenom za stavebnici bez el.součástek serv atd... a vysílačku jsem našel nejlevnější okolo 13.000,- takže bych byl na 36.000,- a musel bych si dokoupil ještě komplet el.vybavení takže konečnou čásku odhaduju kolem 50-55.000,- což je rozdil takle za to dam 33.390,- Kč + poštovné 2.448,- Kč dohromady 35.838,- -9.200,- creata a jsem tam za překrásných 26.638,- Díky za vaše drahocenné rady pánové....
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“