Keramická ložiska
Keramická ložiska
V pátek mne brácha poslal koupit lóža do tobexu (on ani chlapci tady tomu moc nerozumí ...) a zjistila jsem, že mají v nabídce i lóža s keramickými kuličkami ...
beru tady:
http://www.bocabearings.com/
poštovný 5dolarů, paypal, v bublinkový obálce do týdne doma.
http://www.bocabearings.com/
poštovný 5dolarů, paypal, v bublinkový obálce do týdne doma.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
arda1 píše:Další modelářka- vítej. Jak se pohybují ceny u tý keramiky?
http://www.tobex.cz/eshop/loziska-s-ker ... ckami.html asi takhle
edit: s Tobexem mám perfektní zkušenosti co se týká doručování zásilek domů, co jsem objednal tak bylo vždy doma nejpozději do tří dnů
Naposledy upravil(a) Zbynass1 dne ned 05.09.2010 23:34, celkem upraveno 1 x.
nahoru může, dolů musí
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
boZZda píše:Jinak TOBEX hustý obchod.
Je to takové malé skladišťátko plné ložisek až po strop a to i těch, které nikde neseženete! A ten člověk v tom má až neuvěřitelný pořádek.
A hlavně jsou tam lidé, kteří opravdu rozumí tomu co dělají. Posledně mi zde pán pomohl i přez to že jsem se ptal jinde na čtyřech místech a ty mi dokonce tvrdili že můje přání je nesplnitelné jelikož "se to prostě nevyrábí".
Pán v Tobexu mne vyslechl šel na chvilenku "na sklad" a pak už si jen pamatuju že se ptal jestli je to fšechno a kolko sem dlužen
Tobex - jinam už nepudu
boZZda píše:Jinak TOBEX hustý obchod.
Je to takové malé skladišťátko plné ložisek až po strop a to i těch, které nikde neseženete! A ten člověk v tom má až neuvěřitelný pořádek.
Ať si řekneš jakýkoliv ložisko pidi-mini a třebas i s flanší, chodí do skladu na otočku a během okamžiku nese krabičku přesně s tím co potřebuješ.
Dřív jsem tam vždycky volal , abych nejel zbytečně, ale teď už rovnou sedám do káry a jedu.
Frsky X10S Carbon
- Kenny McCormick
zdzd: nevim jestli keramickym loziskem myslis to samy co lozisko s keramickymi kulickami. Kazdopadne keramicky kulicky jsou odolnejsi protoze jsou tvrdsi a rozhodne se nepouzivaji jen v turbinach. Jinak je nepouzivam a zatim se k tomu ani nechystam
. Mimo jine se pouzivaji treba v inlajnech.
Futaba 10 CP 2,4GHz FASST, Maxir SE - prodán, T-rex 500ESP, par letadel.
Psena: jiste jsou dve veci, jsou odolnejsi - tvrdsi, vice tepelneodolne. Pouziti je ve vysokootackovych strojich a pro praci ve vyssich teplotach idealne pri komninaci techto dvou, na to navazuji vyhody jako mensi vule po delsi dobe provozu atd. Pouzivaji se v x dalsich odvetvich jako jsou cyklisti, skejtaci, bruslari, autickari, vrtulnikari
. Vyhody v heli to muze asi mit, myslim, ze bude zalezet na cetnosti ran v pomeru k cene lozisek klasickych vs. keramickych.
Futaba 10 CP 2,4GHz FASST, Maxir SE - prodán, T-rex 500ESP, par letadel.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Sám jsem je ještě nevyzkoušel. Ale cenový rozdíl, jestli mám dát cca 80 peněz za standart a nebo 120 za keramiku není až tak hrozný. Rozhodně to časem vyzkouším. Po ráně, pokud se ohne hřídel je stejně preventivně měním. Jednou jsem to neudělal a po několika dalších skocích začal ocas vibrovat jako při přegyrování. Ložiska hlavní hřídele polohovala.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Keramická ložiska
Mazáku Ardo, chtěla jsem ti napsat, zatelefonuj si tam, neumíš-li to jednodušeji, ale zkušenej debatér Zbynas ti odpověděl za 1 ... můj názor na ocel anebo keramiku je jasný, brácha mi dal jednoho Palackého a já mu koupila japonská lóža za 260 a tak jsem si koupila 8 ks keramických do bruslí za 740, jako poplatek za rychlou poštu do vlastních rukou ... v sobotu jsem je namontovala a v neděli odpoledne vyzkoušela ... super