Hledání talentů a Lipence

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.

uspořádat podobnou akci

Ano
13
87%
nevím
2
13%

Celkem hlasů: 15

Zpráva
Autor
plavec
Kontaktovat uživatele:

Hledání talentů a Lipence

#1 Příspěvek od plavec »

No tak si myslím že u nás šou pro diváky na Lipencích v 3D létání s Obry upadla jedinej Pilot kterej umí je Michal Mencl Ostatní jsou jen sináčkové profláknutejch tatínků a když se někdo nový kdo prostě umí chce dostat mezi elitu ale nemá dostatek financí tak to prostě s letadlem za 10 000 nejde. Docela mě to zaskočilo proč nemůže fungovat škola 3D létání aby měli diváci na podobné akci na co koukat. Je to výstraha. Co takhle uspořádat soutěže ve smyslu hledání mladejch talentů. Kdo je pro at se přidá. S pozdravem mára. pište na ICQ: 227-541-206 PS: Omlouvám se nechal jsem se krapet unést .
Naposledy upravil(a) plavec dne stř 20.09.2006 21:13, celkem upraveno 1 x.
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kabriolin »

Je to opravdu zajímavá myšlenka a našlo by se i dost lidí, co by to chěli určitě zkusit.Bohužel co se týče peněz je to "občas" dost drahý :?
georg
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od georg »

já jsem student a na akrobata prostě nemám tak se jen koukám až budud vydělávat to potom jo :(
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Chces tim naznacit, ze letosni Lipenecky Obr stal za ho... ? Ja se tam dnes chystal, ale necekane jsem musel zmenit plany, tudiz jsem se tam nedostal... :cry:

Ale k veci - ja bych se zucastnil cehokoliv, ale jeste musim HODNE trenovat. Navic obra bych neuzivil jednak financne a jednak bych ho nemel kde skladovat. :(
Naposledy upravil(a) Vzduchoplavec dne ned 10.09.2006 13:57, celkem upraveno 1 x.
georg
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od georg »

jinak fotky jsou tu včera sem to přidával :) http://www.hobby.xhosting.cz/
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
HonzaS

#6 Příspěvek od HonzaS »

Palvče, sakra se pleteš. třeba Tomáš Dvořák, výborný pilot, se nemohl zúčastnit ze zdravotních důvodů. Han Hrachovec, protože byl na soutěži v zahraničí. A jistě by se našlo pár dalších. Podlě mě, není MiMe zdaleka jediný, kdo to s třímetrovkou umí... ty by jsi chtěl v té 3D škole létání učit? nebo víš o někom, kdo by učil? o někom, kdo by uměl, měl peníze aby měl s čím učit, a ještě na to měl čas? věř mi, rád bych se od někoho něco nového z 3D přiučil :twisted:
SrAjni

#7 Příspěvek od SrAjni »

aha skola 3D :D ja mam 3d akrobata ale EPP cize mu mam zvacsit rozpetie na 3m ? :D alebo mozem ucit EPPckarov :D 3.EPP :D nazov triedy :D
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Fox
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fox »

tak toto je realizovatelné fakt enom za předpokladu že by si sehnal hodně sponzorů a pár ochotných lidí co hodně umí.
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Polynom »

Fox píše:tak toto je realizovatelné fakt enom za předpokladu že by si sehnal hodně sponzorů a pár ochotných lidí co hodně umí.

souhlasim.

sám sem student a na většího akrobata myslim už dlouho jen ty peníze...
nevim nevim ale byl bych celkem zvědavej jak by jsi půjčoval letadlo za nějakých 80000kč....... jinak sem pro :D
Kokes

#10 Příspěvek od Kokes »

Plavce to si fakt myslis ze Mencl je jedinej pilot kterej s tim umi?? :twisted: Jak uz tu nekdo rikal,tak Tomas se nemohl zucastnit-zdravotni duvody,a ten oprvadu se svoji extrou umi!Dan-soutez o nem asi nemusim nic rikat,jestli umi nebo neumi...A tech pilotu je o dost vic... :!: Nevim co hodnotis,jestli to kdyz ti to tam kazdej nepovesil,ale musis taky hodnotit jestli ty obraty jsou presny,a jaky to litani ma smysl!!...Protoze viset umi kazdej debil!!To neni v akrobacii to nejtezsi,ja si myslim,ze je to skoro to nejjednodusi!
Naposledy upravil(a) Kokes dne ned 10.09.2006 20:51, celkem upraveno 1 x.
AAddaamm
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od AAddaamm »

Ahoj prosím mžete mi zaslat video z Liepeneckého Obra .... A potom ještě prosím o nějaké video Michala Mencla ...
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
HonzaS

#12 Příspěvek od HonzaS »

v tomhle se plavec opravdu trochu sekl, ještě jsem zapoměl třeba Pavla Švece... Ten taky umí! Já jsem snad všechny třímetry, které letěly pozoroval a musím říct, že to opravdu za moc nestálo (až na pár vyjímek). ještě karel jasanský něco předvedl, ale opravdu mi tam chyběla česká (velice maladá) show špička. nevím, čí byla ta celá bílá extra s paneláží, ale tam opravdu bylo vidět, že pilot sice má na letadlo, ale potřeboval by sakra trénovat a nalétat hodiny, aby to za něco stálo (třeba i s deproňákem, ale to je asi pod jeho úroveň, každopádně by mu to dost dalo....) V tomhle se asi s Kokesem shodneme
AAddaamm
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od AAddaamm »

Nemá někdo to nějaké video :?:
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
plavec
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od plavec »

Já beru všecko nejenom VISENÍ ale ten Torq ROLL udělal jen Mi. Me. A o nemocném vím Strepkokok a o Danovi taky ale to jsou dva. Ale jsou to profláknutá jména a furt nikdo nový. A o to mi právě jde. 3D však není jen o visu to je demence visení jsou jen první krůčky na výkruty do kruhu v polovisu kopáče nad matičkou travičkou atd. je toho opravdu hodně já jen aby byla akce pro ty co nemaj 3 metrovky za mraky peněz ale prostě umí . Tak dát sestavu o něco těžší jako rostřel stim kdo co zaletí a pak uspořádat šou pro diváky ale asi bych vynechal EPP to neni moc zábavné. Jo a měl jsem meil tak kdyžtak je mi 17 let a nejraději lítám s DIABLOTINEM s 15 ccm ASP
Kokes

#15 Příspěvek od Kokes »

A co treba Jirka Jarolimek??Dale JIndra Doricak...? :?:A kdo lita s mensima erama tak si to hned nedovolej s velkmy erem,za mraky penez...To je muj pripad ja nalital s obrem strasne malo hodim,a co si dovolim,treba s erem do metru a pul tak sem si to hned netroufnul to sami s obrem..Proste tenhle rok a pristi rok dovyzraje pomerne hodne mladych pilotu s obry,a taky se musej trochu otrkat...Aby se hned nezalekli lidi..TOt i muj pripad.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“