Poradí mi někdo jaké modelářské frekvence lze používat v zahraničí. Nějaký tip kde to dohledat.
Konkrétně mě zajímá frekvence 40 MHz pro letadlo a lodičku a 27 MHz pro autíčko v Itálii.
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
A zatr satr, loni sem v Italsku na 2,4 normalne poletoval a letos se na to chystam zase. Este ze to je pomerne "neznamej" zakon pac se na me nekolikrat koukali i chlupaty a nic nenamitali
MC-22s CH-50+Assan Towmaster, Tiger Trener Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Jedu v srpnu do Itálie a nic jinýho než 2,4 GHz nemám. Pochybuju že mě budou honit v Caorle po pláži a zjišťovat na co lítám. Zejména když je to ten nejspolehlivější přenos. Pajax 007
pajax007 píše:Jedu v srpnu do Itálie a nic jinýho než 2,4 GHz nemám. Pochybuju že mě budou honit v Caorle po pláži a zjišťovat na co lítám. Zejména když je to ten nejspolehlivější přenos. Pajax 007
Jen aby tam tuhle nebo jinou frekvenci, se kterou ovšem bude ta tvoje nemile interferovat, k něčemu nepoužívali třeba záchranáři nebo pobřežní hlídka a podobně, protože to by pak šli po modeláři co bude na pláži blbnout s RC modelem nejspíš jako první. Takže až k tobě po pláži pojede nějaký auto třeba od pobřežní hlídky apod. tak zahoď vysílačku do vody a zdrhej jak nejrychleji dokážeš a nebo když tam bude Pamela Andr. tak se nech chytit
Jen aby tam tuhle nebo jinou frekvenci, se kterou ovšem bude ta tvoje nemile interferovat, k něčemu nepoužívali třeba záchranáři nebo pobřežní hlídka a podobně, ...
Rekl bych, ze to jsou o hodne jina pasma... i ostatni verejne sluzby, policie, letectvi ap.
Já myslím že je to v pohodě. Chodím lítat brzo ráno když není na pláži ještě ani noha a všichni Italové vč. policie a pobřežní hlídky ještě chrápou. Pajax 007
Jen aby tam tuhle nebo jinou frekvenci, se kterou ovšem bude ta tvoje nemile interferovat, k něčemu nepoužívali třeba záchranáři nebo pobřežní hlídka a podobně, ...
Rekl bych, ze to jsou o hodne jina pasma... i ostatni verejne sluzby, policie, letectvi ap.
Já bych zase řekl, že tam nějaké nezanedbatelné důvody budou. proč tam tyhle frekvence nejsou uvolněny .