Protokol Spektrum DSM2 prolomen ...
Protokol Spektrum DSM2 prolomen ...
Ahoj,
takže hlášky o prolomení protokolu Spektrum DSM2 asi budou pravda...
na HC je možno zadat "před-objednávku" na DSM2 kompatibilní přijímač ...
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... duct=11965
ještě tak loupnout FASST aby to bylo o fousek levnější ... a bude to paráda ... i když ASSAN je taky super a nikdy mě nevypekl !
takže hlášky o prolomení protokolu Spektrum DSM2 asi budou pravda...
na HC je možno zadat "před-objednávku" na DSM2 kompatibilní přijímač ...
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... duct=11965
ještě tak loupnout FASST aby to bylo o fousek levnější ... a bude to paráda ... i když ASSAN je taky super a nikdy mě nevypekl !
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Protokol Spektrum DSM2 prolomen ...
Proč by to prolamovali... Tím jak uvádějí konkrétně 6100 bych spíš tipnul že někdo z fabriky kde se to prodává to vynesl a vyrábí se prostá kopie.
Navíc bych si tipnul že se proti tomu HorrizonHobby pokoušelo bránit a přerušili s HC kvůli tomu spolupráci - to že se na HC neprodávají žádné vysílače ani přijímače Spektrum těžko bude náhoda..
Navíc bych si tipnul že se proti tomu HorrizonHobby pokoušelo bránit a přerušili s HC kvůli tomu spolupráci - to že se na HC neprodávají žádné vysílače ani přijímače Spektrum těžko bude náhoda..
Kovboj píše:Tím jak uvádějí konkrétně 6100 bych spíš tipnul že někdo z fabriky kde se to prodává to vynesl a vyrábí se prostá kopie.
Image shown is of original AR6100. OrangeRx-6 has the same functionality as the AR6100 but with a different case. Image will be updated when stock arrives. THIS PRODUCT DOES NOT LOOK LIKE THE PICTURE SHOWN
ONLY THE DIMENSIONS AND FUNCTIONS ARE THE SAME!
Rajny píše:Kovboj píše:Tím jak uvádějí konkrétně 6100 bych spíš tipnul že někdo z fabriky kde se to prodává to vynesl a vyrábí se prostá kopie.
Image shown is of original AR6100. OrangeRx-6 has the same functionality as the AR6100 but with a different case. Image will be updated when stock arrives. THIS PRODUCT DOES NOT LOOK LIKE THE PICTURE SHOWN
ONLY THE DIMENSIONS AND FUNCTIONS ARE THE SAME!
No a co píšu já? Já neřeším jestli to má stejnou krabičku nebo ne, ale že je to prostá kopie přímo 6100. Pokud by "prolomili DSM2" kódování tak budou psát něco ve smyslu teď děláme přijímač s omezeným dosahem a chystáme i plný dosah. Ale oni jen píšou " OrangeRx-6 has the same functionality as the AR6100 but with a different case....ONLY THE DIMENSIONS AND FUNCTIONS ARE THE SAME!" Takže prostá (samozřejmě nelegální) kopie již nevyráběného přijímače.
Což navíc pro tebe jako klienta může znamenat i to, že až si třeba z Ebay objednáš "originální Spektrum" tak nebudeš vědět jestli v krabičce která vypadá jako originální přijímač není náhodou vnitřek Orange.