Telemetrické moduly pro Aurora 9

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
mařka

Telemetrické moduly pro Aurora 9

#1 Příspěvek od mařka »

Netušítě někdo, kdy budou v prodeji telemetrické moduly pro vysílač Hitec Aurora 9? V americkém katalogu už jsou uvedeny. Sice se asi ještě ani ve Státech neprodávají, ale aspoň přibližně plus mínus měsíc by to snad někdo mohl vědět. Posílal jsem dotaz do fo firmy Pelikán, ale nikdo se nenamáhal mi odpovědět.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

Re: Telemetrické moduly pro Aurora 9

#2 Příspěvek od Doktor »

mařka píše:... ale aspoň přibližně plus mínus měsíc by to snad někdo mohl vědět.

U Hitec budeš rád, pokud Ti někdo řekne v jakém roce! Na měsíce Hitec nehraje! :wink:

P.S.: Jejich politiku zavádění nových výrobků na trh mi hlava jaksi nebere! Jeden čas sem i nad Aurorou uvažoval. U mě Hitec skončil. :wink:
mařka

#3 Příspěvek od mařka »

Čeveče, já bych to tak černě neviděl. Např. na RC Groups odpovídá na dotazy modelářů Mike Mayberry, americký PM z Hitec/Multiplex a dokonce už i říká co bude v novém firmwaru V1.07 a kdy vyjde. To se jen tak nevidí. Navíc všechny nové funkce pocházejí ze seznamu přání majitelů Aurory, takže Hitec naslouchá :)

Jinak máš ale pravdu, že s vydáním Aurory do to bylo hodně divoké.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Peppy »

1.07 este nevysla ?? ja ze uz hej
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
powder
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od powder »

Když jsme u té telemetrie Aurory - má/plánuje Hitec také čidlo pro sledování odebíraného proudu/náboje z akumulátorů...?
mařka

#6 Příspěvek od mařka »

powder píše:Když jsme u té telemetrie Aurory - má/plánuje Hitec také čidlo pro sledování odebíraného proudu/náboje z akumulátorů...?

Podle obrázku v Hitec katalogu (str. 3) a tohoto videa to ukazuje pouze napětí. Sledování proudu se údajně plánuje.
coro

#7 Příspěvek od coro »

mařka píše:
powder píše:Když jsme u té telemetrie Aurory - má/plánuje Hitec také čidlo pro sledování odebíraného proudu/náboje z akumulátorů...?

Podle obrázku v Hitec katalogu (str. 3) a tohoto videa to ukazuje pouze napětí. Sledování proudu se údajně plánuje.

:) :) :) :)
Sorry, ale, fakt sorry, ale to je fakt donebevolající..
(Keby v Hitec hrali fér a nechali M-Link zdravo konkurovať na americkom trhu, hľadal by som riešenie. Ale nebudem.)
JMalik

#8 Příspěvek od JMalik »

mařka píše:Čeveče, já bych to tak černě neviděl. Např. na RC Groups odpovídá na dotazy modelářů Mike Mayberry, americký PM z Hitec/Multiplex a dokonce už i říká co bude v novém firmwaru V1.07 a kdy vyjde. To se jen tak nevidí........

Mike Mayberry toho řekl tolik před uvedením a po uvedení Aurory na trh, že by mu to měl někdo připomenout. :wink:
powder
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od powder »

coro> Promiň, já to dění kolem telemetrie Hitecu až tak nesleduji - ta tvoje reakce měla znamenat, že plánují / neplánují / nebo říkají že plánují? ...
coro

#10 Příspěvek od coro »

powder píše:coro> Promiň, já to dění kolem telemetrie Hitecu až tak nesleduji - ta tvoje reakce měla znamenat, že plánují / neplánují / nebo říkají že plánují? ...

A ja mám vedieť? Koho zaujíma nech si pozrie ich "telemetry station", ja tam vidím kopu zbytočností ale kapacitu nie.
Inak kapacita je špeciál vec, nie je to totiž aktuálna merateľná hodnota, treba integrovať prúd v čase, napríklad od zapnutia napájania.. To nemení nič na fakte že je to najužitočnejšia vec na telemetrii.. (keď neberiem zvýšenie bezpečnosti indikáciou úrovne príjmaného signálu, ktorú hitec tiež nemá, a pred začiatkom predaja bola dokonca jedným z reklamných ťahákov).
To že časom všetko bude, je myslím samozrejmé. Len je otázkou, že kedy,
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“