Walkera 4#6 nebo něco jiného?

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gartik

Walkera 4#6 nebo něco jiného?

#1 Příspěvek od Gartik »

Zdravím profíky ;)

tak jsem další zmatený začátečník co by rád do RC Vrtulníků proniknul..
Za sebou mám nějaký levný dvourotor a simulátor. Nyní bych chtěl jednorotor aby se s ním dalo jak doma tak trošku i venku za pěkného počasí.

Bohužel vím, že vrtulníky jsou drahé a já mám k dispozici tak 4000,-
Spousta z Vás by mi určitě radila, šetři.. kup pořádný ovladač a simulator..
Chápu a věřím, že by to bylo lepší ale já prostě chci koupit a lítat již teď, abych zjistil jestli mě to bude i po roce bavit.. pak koupím něco "echt" :)

Mám vyhlédlou Walkera 4#6 hlavně kvůli ceně a pevnosti dílů.. vím že je tady spousta odpůrců walkery, jaký by jste mi teda v této cenové kategorii doporučili? Myslím, že tento vrtulník umí naučit na větší a lepší vrtulníky..

Děkuji za každou pomoc..
Měj te se ;)
off
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od off »

Jukni do archivu je tu na tohle téma asi 1000 vláken. W 4-9 je pro hodně zkušené. 4000 jsou na seriózní vrtulníkování málo z jakéhokoliv pohledu.

Jestli je to opravdu strop, začni Blade mSR a lítej a lítej. To se nikdy neztratí.

Jestli není, začni Blade mSR, lítej a lítej a mezi tím došetři na vrtulník + rádio + 100% rezerva na provoz a pak se uvidí co dál.
zdzd

#3 Příspěvek od zdzd »

Doporučuji si pročíst toto vlákno:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=25835
Gartik

#4 Příspěvek od Gartik »

ano ano ano.. vím že 4K je málo.. určitě to strop pro tuto chvíli je.. bohužel

Máte teda ještě nějaký tip za tyto peníze? Když porovnávám Blade mSR a walker 4#6 tak mi příjde walker lepší..

Díky za pomoc..
off
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od off »

Gartik píše:Máte teda ještě nějaký tip za tyto peníze? Když porovnávám Blade mSR a walker 4#6 tak mi příjde walker lepší..

Záleží na tom co od toho chceš, Walkera je rozhodně živější, ale tady postatně mechanicky citlivější na každou ránu.
A naopak - mSR je tupější, ale většinou se musíš hodně snažit, abys mu ublížil.
Takže jestli píšeš, že jsi začátečník, vzal bych mSR, na vyblbnutí pro toho kdo to má v ruce bych šel Walkery (a teď neřeším otázku budoucí kompatibility rádia, dostupnosti dílů a tak...)
Gartik

#6 Příspěvek od Gartik »

Jj.. přesně tak to vidím a jdu do Walkery :) díky moc ;)
off
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od off »

Gartik píše:Jj.. přesně tak to vidím a jdu do Walkery :) díky moc ;)
Tak napiš jaký to bude :-)
Gartik

#8 Příspěvek od Gartik »

Pořád mi to vrtá hlavou :D

Asi se nakonec přikláním ke koupi Phoenixe a Dx6i v Modu 2 ... kdyby někdo měl nabídněte :)
CarlozH

walkera

#9 Příspěvek od CarlozH »

Walkeru 4-6 mám už týden. Je to můj první jednorotor, před tím byli jen nějaké pokojové dvourotory. Musím říci že je to ale divoch, musíš ho pořád hlídat a pozor na nastavení z fabriky, nic moc RTF to není, musel jsem zkrátit táhla na ciklice atd ... Až dnes jsem sní začal trochu viset. Doporučuji koupit, náhradní listy, a nějaké baterie navíc i když výdrž je někde přes 10min. Zatím tedy až na prasklou kabinu, bez problému díly drží a zatím žádné vůle... Uvidíme co přinese čas...
MaxKin

#10 Příspěvek od MaxKin »

http://www.helipal.com/walkera-hm-4g6s- ... ition.html

Nevím ale zde je odkaz na tuto Walkeru s 3ose gyro a je to i s komplet radiem a to Ti může pomoc s přechodem na klasicky vrtas :roll:
JMalik

#11 Příspěvek od JMalik »

Gartik píše:ano ano ano.. vím že 4K je málo.. určitě to strop pro tuto chvíli je.. bohužel

Máte teda ještě nějaký tip za tyto peníze? Když porovnávám Blade mSR a walker 4#6 tak mi příjde walker lepší..

Díky za pomoc..

zdzd Ti dával odkaz, kde si o tom přečteš včechno důležité.
Pokusím se Ti to stručně shrnout, protože ses tam nedíval.
Pokud máš 4k, nekupuj si jednorotor vrtulník. Nebudeš létat. Nestačí to ani na pořízení prvního slušnějšího (použitelného) jednorotoru pro začátečníka. Následně musíš disponovat další ne zrovna malou částkou na řešení havárií, jinak to bude stát vystavené na poličce, na skříni a budeš na to smutně koukat, než se to rozhodneš se ztrátou prodat.
Se 4k se nedá jít do jednorotoru a létat.
Vyber si za ty peníze zatím jiný létací aparát, nebo usilovně pracuj, šetři..... a kup to později.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“