Volnoběh benzín
Volnoběh benzín
Ahoj už jsem se tu ptal na seřízení karbecu.
Karbec jsem seřídil ale mám jeden problém.
Motor šlape supr ale když ho nechám na volnoběh tak po 1min motor začne vynechávat a jakoby se dusit až chcípne.
Když v tomhle dušení přidám plyn motor jde normálně do otáček a když dám plný plyn tak motor se zmátoří z výfuku vylétne obláček modrého kouře a motor běží suprově.
Pokud ho nechám zase na volnoběh situace se opakuje.
Přijde mi jako by to bylo bohaté ale postup seřizování jsem udělal jak bylo razeno. Tak nevím čím to.
Kanarád co má DLE30 má stejný problém.
Benzín mám namíchaný 1:35
Nevíte co s tím?
Karbec jsem seřídil ale mám jeden problém.
Motor šlape supr ale když ho nechám na volnoběh tak po 1min motor začne vynechávat a jakoby se dusit až chcípne.
Když v tomhle dušení přidám plyn motor jde normálně do otáček a když dám plný plyn tak motor se zmátoří z výfuku vylétne obláček modrého kouře a motor běží suprově.
Pokud ho nechám zase na volnoběh situace se opakuje.
Přijde mi jako by to bylo bohaté ale postup seřizování jsem udělal jak bylo razeno. Tak nevím čím to.
Kanarád co má DLE30 má stejný problém.
Benzín mám namíchaný 1:35
Nevíte co s tím?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- Jefim
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to skúsenosť s let. motorov ,ale bude to pravdepodobne sviečkou.
Keď som jazdil ešte motokáry tak sme používali sviečky na studeno, a potom keď bol motor nahriatý tak sa na volnobehu zachlastávali, trebalo občas brnknúť na plyn aby to neskapalo. Potom sa dala ostrá sviečka a všetko už šlapalo. Treba skúsiť sviečku na vyššie teplotné rozhrania.
Keď som jazdil ešte motokáry tak sme používali sviečky na studeno, a potom keď bol motor nahriatý tak sa na volnobehu zachlastávali, trebalo občas brnknúť na plyn aby to neskapalo. Potom sa dala ostrá sviečka a všetko už šlapalo. Treba skúsiť sviečku na vyššie teplotné rozhrania.
Seřizoval jsem to a štelováním jehel a pak i předstihu jsem to nějak udělal.
Ale není to stále ono. Když jehlu L přiškrtím tak to na volnoběch drží ale nejde to do přechodů. A když ji povolím tak to zas jde do přechodu ale po 1min to začne chcípat na volnoběh.
Tak jsem udělal něco jako kompromis ale moc se mi to nezdá.
Nevíte? Nebo nemáte ještě nějakou radu?
Ale není to stále ono. Když jehlu L přiškrtím tak to na volnoběch drží ale nejde to do přechodů. A když ji povolím tak to zas jde do přechodu ale po 1min to začne chcípat na volnoběh.
Tak jsem udělal něco jako kompromis ale moc se mi to nezdá.
Nevíte? Nebo nemáte ještě nějakou radu?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....