Cessna 182 z HC
Cessna 182 z HC
Ahoj nemate nekdo tenhle model?? http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh ... w/_4_Servo
Jo a jeste sem se chtel zeptat jestli se da platit na hc i na dobirku.??
Jo a jeste sem se chtel zeptat jestli se da platit na hc i na dobirku.??
Naposledy upravil(a) t.jilek dne ned 28.03.2010 22:35, celkem upraveno 1 x.
Z-37-110cmfík-100-100cmManta eppFox epp
2t.jilek: Taky jsem o něm uvažoval, na RCGroups je o něm obsáhlá recenze, na youtube hodně videí. Je to dobrý éro.
Bohužel momentálně není skladem a až bude, tak se zase vydojíš na poštovným. Zkus se mrknout na toho jejich novýho HK Pittse. Za stejný peníz a pošta za 20 usd. Recenze jsou taky dobrý.
Bohužel momentálně není skladem a až bude, tak se zase vydojíš na poštovným. Zkus se mrknout na toho jejich novýho HK Pittse. Za stejný peníz a pošta za 20 usd. Recenze jsou taky dobrý.
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Za ty prachy nečekej BMW..ale Traban to taky není...
Samozřejmě že má slabší místa, ale vše se dá předělat,
nebo min. upravit...
Slabší místo je přední řiditelná noha.( na asfaltu možná ok) Další slabé místo VOP a SOP je to slabej tácek na buřta, ale dobře se to lepí
Jinak létá pěkně...pro začátek bych volil jiné éro ( to není myšleno na tebe) ale všeobecně..
Dále se musí upravit vyosení motoru ( původně létalo s jiným motorem-slabším) a čínan už neobtěžoval upravit lože...
Regl+ motor+ serva v pohodě jenom jsou trochu hlučnějčí
Edit" ještě k těžišti- jak jsem psal výše, létalo to původně s jiným motorem s převodovku tedy těším, takže jsem musel dovažovat cca 30g do nosu..
Samozřejmě že má slabší místa, ale vše se dá předělat,
nebo min. upravit...
Slabší místo je přední řiditelná noha.( na asfaltu možná ok) Další slabé místo VOP a SOP je to slabej tácek na buřta, ale dobře se to lepí
Jinak létá pěkně...pro začátek bych volil jiné éro ( to není myšleno na tebe) ale všeobecně..
Dále se musí upravit vyosení motoru ( původně létalo s jiným motorem-slabším) a čínan už neobtěžoval upravit lože...
Regl+ motor+ serva v pohodě jenom jsou trochu hlučnějčí
Edit" ještě k těžišti- jak jsem psal výše, létalo to původně s jiným motorem s převodovku tedy těším, takže jsem musel dovažovat cca 30g do nosu..
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, tak éro mám relativně nové a problém s vyosením není žádný akorát je potřeba koupi druhou vrtuli já použil APC 11na5,5 ale podvozek už je dost nízký a na trávě to seká ale možná by stačilo koupit původní rozměr ale kvalitní APC ne takové plastové poleno. Jinak ocasní plochy mě přijdou dostatečně pevné a i jakékoliv jiné části model zalétne výkrut, přemet, souvrat, dokonce i dlouhodobé lety na zádech není problém. Pokud budeš létat na trávě tak zrovna obědnej nové servo na ovládání směrovky a příďáku nejlépe v kovu tomu původnímu odejdou brzo převody. Jinak pozar na klapky je potřeba si zvyknout na létání s nimi jelikož vyvolávají velký klopivý moment ale ne na potlačeno ale na nataženo tak se mi ze začátku stávalo že jsem to před dosednutím přetáhl a šlo to šňupcem dolů zohl se vždy jen příďák a to podotýkám že létat umím dobře. Není dobré to s těma klapkami přehánět stačí raději méně rozhodně ne na plnou výchylku. Let je krásný majestátný a ani není poznat že je to EPO prostě parádní létavé éro pořídil bych si jej znova. Také jsem cessnu osadil osvětlením křídla mají prosklené konce na polohovky ještě jsem doplníl dozadu bílé a na směrovku červený zábleskáč a do masky dva bíle reflektory takže létám i po tmě ale na to pozor zas tak hodné éro to není proto neskušeným nedoporučuji létat za úplné tmy. A pokud nad modelem uvažuje nějaký začátečník jako první model tak to nedoporučuji. Model se chová jako opravdová cesna když se přetáhne tak zavaruje zakymácením a hned následuje pád do strmé vývrtky kterou model zalétne opravdu excelentně jako opravdové mašiny.
Na léto uvažuji vyrobyt plováky a na zymu samozřejmě lyže je to perfektní účelový stroj, uveze digi foťák, uvleká menší větroně, nebyl by problém shazovat i paragána a hlavně sedí ve větru hold 1550g je poznat tolik totiž vyšla moje váha a nevým kde nabrali na obalu uváděných 1050g ale toho se nebojte éro není těžké váží tak akorát a dokáže létat na klapkách i velmi pomalu. Jak natočím nějaké video s pořádným předvedením i základní akrobacie a divokého létání dám sem vědět na you tube jsou vydea typu okruhy otd nic moc.
Závěrečné hodnocení 9bodů s 10maximálních
Na léto uvažuji vyrobyt plováky a na zymu samozřejmě lyže je to perfektní účelový stroj, uveze digi foťák, uvleká menší větroně, nebyl by problém shazovat i paragána a hlavně sedí ve větru hold 1550g je poznat tolik totiž vyšla moje váha a nevým kde nabrali na obalu uváděných 1050g ale toho se nebojte éro není těžké váží tak akorát a dokáže létat na klapkách i velmi pomalu. Jak natočím nějaké video s pořádným předvedením i základní akrobacie a divokého létání dám sem vědět na you tube jsou vydea typu okruhy otd nic moc.
Závěrečné hodnocení 9bodů s 10maximálních