msr VS Walkera 4#6
msr VS Walkera 4#6
Hoj mam mensi dotaz.
Mam blada mcx (koupil jsem to jako rtf abych si overil zda me to bude vubec bavit) a ono me to chytlo a premejslim nad dalsim krokem. Puvodne jsem mel v planu prejit na msr-ko a s tim ze si k tomu koupim Dx6i. Mel bych slusnou vysilacku do budoucna a na msrku bych se otrkal a pak presel na miniTitan ci Trexe 450.
Ale tedka jsem nasel tuhle walkeru 4#6 a nevim zda by nebyla lepsi. Co jsem tak pochopil je vic nestabilni a asi by me na ten vetsi vrtas pripravila vic. Ale na ni bych musel poridit jinou vysilacku.
Tak se chci zeptat co je asi lepsi cestaa proc, kdyz uz jsem si ted jistej ze bych jednou chtel vetsi helinu.
P.S: Z toho co jsem si tu cet tak jsem o ty walkere moc zminek nenasel a msrko ma skoro kazdej tak opravdu vaham
(link na ni je http://www.rcking.eu/walkera-4-6/4058-w ... 24ghz.html )
Predem dik
Mam blada mcx (koupil jsem to jako rtf abych si overil zda me to bude vubec bavit) a ono me to chytlo a premejslim nad dalsim krokem. Puvodne jsem mel v planu prejit na msr-ko a s tim ze si k tomu koupim Dx6i. Mel bych slusnou vysilacku do budoucna a na msrku bych se otrkal a pak presel na miniTitan ci Trexe 450.
Ale tedka jsem nasel tuhle walkeru 4#6 a nevim zda by nebyla lepsi. Co jsem tak pochopil je vic nestabilni a asi by me na ten vetsi vrtas pripravila vic. Ale na ni bych musel poridit jinou vysilacku.
Tak se chci zeptat co je asi lepsi cestaa proc, kdyz uz jsem si ted jistej ze bych jednou chtel vetsi helinu.
P.S: Z toho co jsem si tu cet tak jsem o ty walkere moc zminek nenasel a msrko ma skoro kazdej tak opravdu vaham
(link na ni je http://www.rcking.eu/walkera-4-6/4058-w ... 24ghz.html )
Predem dik
mSR ma kazdy, protoze se prodava mnohem, mnohem dele. ja jsem s Walkerou spokojen, ikdyz zdatnejsi piloti nez ja, ji po prvnim letu oznacili za velmi nestabilni, az neriditelnou. a to mnohem vic, nez velky vrtulnik. coz je dle meho nazoru dobra priprava na vrtulnik velky - bude hodnejsi. ovsem prilis si nezaletas. kdybych nemel prupravu od mSR, tak bych nebyl schopen tento stroj ovladat. takto mi to i tak trvalo 3 baterky a zatim umim jen viset. dle meho nazoru je stroj dobry, ale urcite si vice srandy uzijes s mSR, protoze se ho rychleji naucis ovladat. sice ti moc nauceni na velkou heli neda, ale trosku alespon jo. casem mSR bohuzel prestava pomalu bavit, protoze je hodne hodny. pak prisla pro mne na radu dotazovana Walkera. a az ji zvladnu (ovladani je hodne podobne simulatoru) bude velky vrtulnik. podle mne tedy:
mSR -> zacatky po mCX -> trenink
mSR -> po par tydnech -> zabava
mSR -> po nauceni -> nuda
-> prechod na velkou heli (simulator) -> nemozne
4#6 -> zacatky po mCX -> neriditelne
4#6 -> po par tydnech -> trenink
4#6 -> po nauceni -> zabava
-> prechod na velkou heli (simulator) -> pripraven
ps: muj nazor, muzu se mylit
mSR -> zacatky po mCX -> trenink
mSR -> po par tydnech -> zabava
mSR -> po nauceni -> nuda
-> prechod na velkou heli (simulator) -> nemozne
4#6 -> zacatky po mCX -> neriditelne
4#6 -> po par tydnech -> trenink
4#6 -> po nauceni -> zabava
-> prechod na velkou heli (simulator) -> pripraven
ps: muj nazor, muzu se mylit
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Msrko mě neomrzelo, lítam s ním skoro denně. A myslim že se s nim dá pořád něco učit, třeba kroužit rychlý osmy pozadu. Navic bude dobrej na pauzy mezi nabíjením na letišti s velkým vrtasem. Ta walkera je krásná, ale vysílajda ti pak bude k ničemu, u msrka je super že DX6i využiješ i na něj. Navíc pověst walkery není nijak závratná co se elktroniky týče a to píšu i z vlastní zkušenosti(walkera 4-3), ale třeba se zlepšily, tuhle jsem jěště neviděl...
Co do stability, myslím že s walkerou budeš na žačátku dost zápasit a msrko uřídí i moje holka. Takže záleží co si od toho slibuješ...
Co do stability, myslím že s walkerou budeš na žačátku dost zápasit a msrko uřídí i moje holka. Takže záleží co si od toho slibuješ...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Mno k ty walkere jsem premejslel ze bych koupil 8ch vysilacku a prislo mi ze by stacila i do budoucna na ty vetsi heliny (mozna i vic dik tomu ze narozdil od ty dx6ky ma tech kanalu vic) ale zase jsem nidke nenasel nic o tom jak slusny jsou walkera vysilace.
Ale ta ovladatelnost je tak spatna? jsem doufaj ze to nebude tak strasny. Chci singl rotor co budu moct poustet i doma a to si s necim co poradne neuridim asi netroufnu.
Ale ta ovladatelnost je tak spatna? jsem doufaj ze to nebude tak strasny. Chci singl rotor co budu moct poustet i doma a to si s necim co poradne neuridim asi netroufnu.
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, sam jsem si to vyzkousel a dnes bych walkeru preskocil. To radio 8ch sice vypada pekne, ma mnoho fci, ale porad je v nem nejaky nekvalitni system, a to bys jako pak strkal do vseho prijimace walkera? Navic stoji skoro stejne jako popularni DX7. Vem neco osvedcenyho, at te to hned ze zacatku neodradi. A v dnesni dobe elektrik si vystacis na dlouhou dobu i s 6ch radiem. S tou stabilitou je to opravdu tak, jestli si nic takovyho neridil tak bude hodne dlouho trvat nez ji zvladnes...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
tak kup mSR, sice te nenauci tolik, ale uzijes si i zabavu, ne jen stres, jako tento chlapek:
http://www.youtube.com/watch?v=l-RWOIzW ... re=channel
zbytek dozenes na simulatoru
k tomu co rikal zdzd> pokud nic nez 2rotor neumis, nekupuj poradny vrtulnik jeden, ale rovnou dva a mas na tyden pokoj. dalsi tyden budes kupovat dalsi. myslim, ze ten dalsi tyden budes zbytky prodavat.
ne, celkove vyjde skutecne skutecny vrtulnik levneji, ale utratis velke penize hned. ipresto, ze za hracku a dalsi rozvoj utratis celkove vic penez, jsou vice rozlozene v case, takze tolik nevadi. a hlavne s hrackou si i zaletas, protoze se nebudes tolik bat sundat 15000 ze skrine.
k tomu co rikal zdzd> pokud nic nez 2rotor neumis, nekupuj poradny vrtulnik jeden, ale rovnou dva a mas na tyden pokoj. dalsi tyden budes kupovat dalsi. myslim, ze ten dalsi tyden budes zbytky prodavat.
ne, celkove vyjde skutecne skutecny vrtulnik levneji, ale utratis velke penize hned. ipresto, ze za hracku a dalsi rozvoj utratis celkove vic penez, jsou vice rozlozene v case, takze tolik nevadi. a hlavne s hrackou si i zaletas, protoze se nebudes tolik bat sundat 15000 ze skrine.
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
Gattor píše:tak kup mSR, sice te nenauci tolik, ale uzijes si i zabavu, ne jen stres, jako tento chlapek:
divim se ze po tolika padech to jeste litalo a ty tocky jsou celkem brutalni..
jedno je natom videu videt ze kdyz clovek nevi jak heli spravne seridit a jeste neumi ani zaviset tak je to jen trapeni.. a pak ze ready to fly...
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
Ale aspon je vidiet, ze aj po takom brutalnom zaobchadzani je schopna 4#6 ako-tak letiet
Inak k tej WK-2801PRO: podla reakcii na roznych zahranicnych forach to nie je az take zle radio. Za tu cenu uz vobec nie.
Sice ma trochu netradicne riesene nastavovaie cykliky ale nikto nedokaze urcit, ci riesenie od Futaba, JR alebo Spektrum je jedine spravne.
Inak k tej WK-2801PRO: podla reakcii na roznych zahranicnych forach to nie je az take zle radio. Za tu cenu uz vobec nie.
Sice ma trochu netradicne riesene nastavovaie cykliky ale nikto nedokaze urcit, ci riesenie od Futaba, JR alebo Spektrum je jedine spravne.
HM 59#D brushless, CB100, HM 4#6,
HK+Align 450PRO mix, SJM325
WK-2801PRO
HK+Align 450PRO mix, SJM325
WK-2801PRO