SIMULÁTOR
SIMULÁTOR
Preferujete při používání simulátoru raději skutečný vysílač,který používáte k ovládání modelu,nebo se spokojíte s ovladačem dodávaným k simu?
-
Kraliczech
Re: SIMULÁTOR
Broty píše:Preferujete při používání simulátoru raději skutečný vysílač,který používáte k ovládání modelu,nebo se spokojíte s ovladačem dodávaným k simu?
ty brďo... mohl jsi to dát jako hlasování
to by mě taky docela zajímalo.
každopádně za mě raději ostrý TX
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky radsi "ostry" vysilac, i kdyz venku pri litani litam na dvou ruznych a prijde mi, ze prechod z jednoho na druhy me nijak neovlivnuje, a tak si myslim, ze i to co drzi clovek v ruce na simu muze byt trochu jine nez to s cim pak lita, aniz by to melo nejaky zasadni vliv.
Posledni dobou ale na simu nelitam vubec, mam pocit, ze kdyz si zalitam na pocitaci tak mi to (vzhledem k tomu ze tam nic nehrozi) otupuje reakce a navic treba odhad vzdalenosti pro presny rozpocet na pristani na simulatoru nic moc. Tak radsi pokud mozno denne litam venku a jelikoz nelitam akrobacii ani vrtulniky, na coz je trening na simulatoru asi hodne potreba, tak mi simulator nenabizi celkem nic co bych si nemohl celkem v klidu zkouset v realu.
Ale mam ted od kolegy pujceny kabel k vysilacce a doma mam projektor, tak si chci vyzkouset jake je to, kdyz ma clovek projekci pres celou stenu, to tomu zase muze dat novy rozmer
Posledni dobou ale na simu nelitam vubec, mam pocit, ze kdyz si zalitam na pocitaci tak mi to (vzhledem k tomu ze tam nic nehrozi) otupuje reakce a navic treba odhad vzdalenosti pro presny rozpocet na pristani na simulatoru nic moc. Tak radsi pokud mozno denne litam venku a jelikoz nelitam akrobacii ani vrtulniky, na coz je trening na simulatoru asi hodne potreba, tak mi simulator nenabizi celkem nic co bych si nemohl celkem v klidu zkouset v realu.
Ale mam ted od kolegy pujceny kabel k vysilacce a doma mam projektor, tak si chci vyzkouset jake je to, kdyz ma clovek projekci pres celou stenu, to tomu zase muze dat novy rozmer
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
- pee1
- Kontaktovat uživatele:
Ja Simtransmitter, na zakladne precvicenie novych obratov to staci. Aj tak je to potom v reale o niecom inom. Vysielacku setrim na real a je pravda ze kto by to stale vytahoval a balil. Mam nastavene rovnake pruzenie paciek a vychylky na modeloch v sime s ktorymi trenujem. Pohodicka 
Hitec AFHSS 2,4
www.flyier.sk
www.flyier.sk