Jak nahrát obrázek
Jak nahrát obrázek
Zdravím chlapi,
poprosil bych někoho, kdo má tu trpělivost a polopatě by mě vysvětlil jak nahrát postavičku nebo obrázek pod svoje jméno (přezdívku). Zkoušel jsem to podle vlákna , které se tím již jednou zabývalo a nic. Moje PC znalosti nestačí. Děkuji ***winter***
poprosil bych někoho, kdo má tu trpělivost a polopatě by mě vysvětlil jak nahrát postavičku nebo obrázek pod svoje jméno (přezdívku). Zkoušel jsem to podle vlákna , které se tím již jednou zabývalo a nic. Moje PC znalosti nestačí. Děkuji ***winter***
Tak účet na rajčeti mám otevřený obrázek v albu uložený a stejně ho sem nemůžu dostat.
http://rajce.net/
Jak dál prosim tě. Po zadání teto adresy do příslušného políčka v rcmanii se objeví, buď , že adresa není dostupná a nebo , že obrázek musí být v jpg....... Díky ***winter***
http://rajce.net/
Jak dál prosim tě. Po zadání teto adresy do příslušného políčka v rcmanii se objeví, buď , že adresa není dostupná a nebo , že obrázek musí být v jpg....... Díky ***winter***
Naposledy upravil(a) winter dne čtv 15.10.2009 20:04, celkem upraveno 2 x.
Tak takhle.. obrazek nahrajes na www.imageshack.us pote das upload a vyjedou ti odkazy.. hned ten nahore (Direct link to image)zkopirujes do osobni nastaveni->vlozeni obrazku pomoci url.. tam ot das a melo by ot jit..
jsou na to programy napr photo filtre nebo photoshop..
jinac posli obrazek na cmelak1010@seznam.cz a poslu ti zmensenej.. teda pokud chces..
jinac posli obrazek na cmelak1010@seznam.cz a poslu ti zmensenej.. teda pokud chces..
panove mohli byste mi poradit jak vlozit obrazek. Precetl jsem vase rady winterovi, ulozil jsem ho na rajce, zkopiroval odkaz do odpovedi na rcmanii, a pak zkousim a nejde to - napr. oznacil jsem odkaz na obrazek a dal alt+p, nic jen se vypise odkaz a pred a za nim je [img], nebo jsem zkusil alt+w, tak se udela hypertextovy odkaz, ale porad se nevykresluje obrazek. Pak jsem jeste nasel primo na strance rajcete, ze se da kliknout na "sdilet obrazek" a on ukze jinou url adresu, s tou jsem delal stejny pokusy bez uspechu.
prosim poradte, predem dekuji
Blade mSR + DX5e
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
rikisali píše:panove mohli byste mi poradit jak vlozit obrazek. Precetl jsem vase rady winterovi, ulozil jsem ho na rajce, zkopiroval odkaz do odpovedi na rcmanii, a pak zkousim a nejde to - napr. oznacil jsem odkaz na obrazek a dal alt+p, nic jen se vypise odkaz a pred a za nim je [img], nebo jsem zkusil alt+w, tak se udela hypertextovy odkaz, ale porad se nevykresluje obrazek. Pak jsem jeste nasel primo na strance rajcete, ze se da kliknout na "sdilet obrazek" a on ukze jinou url adresu, s tou jsem delal stejny pokusy bez uspechu.
pred nim musi byt img, za nim /img v hranatych zavorkach..
OK2WY
dik, ale tos mi moc nepomohl, uz se mi to povedlo, cely problem byl v tom (a presto ze vkladani obrazku je reseno v desitkach vlaken zde na foru, tak jen v jednom jedinem jsem nasel reseni), ze je potreba vlozit ne odkaz obrazku v hlavnim dialogovem okne, ale ZMACKNOUT PRAVE TLACITKO MYSI A DAT ZKOPIROVAT ODKAZ OBRAZKU.
jednoduche jak facka, ale bez dopoci se na to skoro neda prijit.
jeste jednou dik a snad muj UPPER CASE nekomu pomuze
jednoduche jak facka, ale bez dopoci se na to skoro neda prijit.
jeste jednou dik a snad muj UPPER CASE nekomu pomuze
Blade mSR + DX5e
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16