Vrtulníky LTM

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pastor.matty

Vrtulníky LTM

#1 Příspěvek od pastor.matty »

Ahojte, najde se tu nějaký modelář z Litoměřic, který by byl ochoten poradit, nějakou neděli odpoledne zalítat a tak??? Začínám a nerad bych v tom byl v začátcích sám... Díky :wink:
pajjik

#2 Příspěvek od pajjik »

Ahoj, poradit nemůžu, jelikož s vrtulníkama taky začínám (s modelama celkově jsem začal před půl rokem),ale rád zalítám. Nejprve, ale musím počkat až mi přijdou ND z HK. Létal jsem okolo 15 min.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#3 Příspěvek od rampa_mckvak »

Myslím, že nechce si zalítat, ale potřebuje zaletět vrtulník. Nebo se pletu a pajjik se trefil?
Co neubrzdíš neukecáš.
pajjik

#4 Příspěvek od pajjik »

Teď si mě dostal a netuším jak to pastor.matty myslel. Zalítat jako zalítat jo :), ale nikomu zalétávat vrtulník nebudu, jelikož sám jsem ještě nezalétal svůj. Koupil jsem ho jako stavebnici a teď to vychytávám, není to zas až tak těžký, když se to sešteluje podle návodů tady na fóru. Jen to chce opatrně na plynu, posledně jsem ho moc rychle ubral a spadl jsem z půl metru. Kupodivu jediné co to odneslo je drát stabilizátoru.
pastor.matty

#5 Příspěvek od pastor.matty »

zalítat jako zalítat :D Ať žije čeština.
Myslel jsem vzít vrtulníky a zaskočit na kopec...
Žel vrtulník ještě nemám, ale už to bude asi jen otázka času. Jakmile neroztřískám ten "virtuální" v phoenixu, tak hurá eshopu...
pajjik

#6 Příspěvek od pajjik »

No já myslím, že ani na kopec chodit nemusíme, stačí nějaká louka. Na simulátoru jsem nikdy nelítal, koupil jsem si sice jeden, ale obratem ho prodal, jelikož můj počítač to nezvládl, i když podle popisu by měl. Už máš nějakej vrtulník vyhlídlej nebo nějakou představu co by jsi chtěl.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#7 Příspěvek od rampa_mckvak »

Hoši hoši. Začněte raději s těma simulátorama :wink:
Jasně na koaxiál simulátor nepotřebuješ, ale na klasiku asi bude lepší. A těch ušetřenejch peněz.
Co neubrzdíš neukecáš.
pajjik

#8 Příspěvek od pajjik »

Já bych rád lítal na simulátoru, myslím že jsem i jeden z lepších a to REALFLIGHT G 4.5, ale počítač si s ním nedokázal poradit, jen než naběhl trvalo to asi 5 min a sekaně se fakt létat nedá. Koupil jsem tedy tréninkovej kříž a snažím se s tím nějak bojovat.
rampa_mckvak

#9 Příspěvek od rampa_mckvak »

Kup si Phoenix. Ten proti RF G x,x stojí asi polovinu. Dá se koupit už za 2800
http://www.modelarina.cz/rc-letecky-simulator-phoenix-usb-p-478.html a na vrtulník je prý nejlepší :wink:
Nebudeš litovat.
Než se trápit s kreknutým RF náročný na pc oproti Phoenixu se ti ta investice vyplatí. A navíc je i v češtině a není v tom tolik zbytečného nastavovaní jako v těch dražších.
Co neubrzdíš neukecáš.
pajjik

#10 Příspěvek od pajjik »

Kouknu na to, díky za tip.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“