T-REX 450 Sport Super Combo
T-REX 450 Sport Super Combo
Prosím o názor na tuto heli,T-REX 450 Sport Super Combo.
Začínám s jednorotorákem,tak nevím jesli je to správná volba.
A zvládnu složení a rozběhnutí sám?
Díky za odpovědi.
Na rc manii jsem toho přečetl dost,ale stejnak pořád váhám.
Začínám s jednorotorákem,tak nevím jesli je to správná volba.
A zvládnu složení a rozběhnutí sám?
Díky za odpovědi.
Na rc manii jsem toho přečetl dost,ale stejnak pořád váhám.
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Jestlis tady dost četl tak víš na čem jsi. S tíhle vrtulníkem určitě chybu neuděláš. Ale jsou i jiné, možná o něco lepší možnosti. Třeba já osobně bych buď trochu připlatil a vzal Rexe 450 PRO, nebo trochu ubral a vzal CopterX.
Složení a rozběhnutí sám bude sice fuška, ale dá se to zvládnout. Třeba se ti podaří během stavby kontaktovat někoho, kdo ti to aspoň zalítne. Ale jde to i bez toho...
Složení a rozběhnutí sám bude sice fuška, ale dá se to zvládnout. Třeba se ti podaří během stavby kontaktovat někoho, kdo ti to aspoň zalítne. Ale jde to i bez toho...
- Kenny McCormick
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Většina verzí má jen minimální rozdíly, V2 má třeba 4mm hřídel listů. Výjmka ale je právě verze PRO, která je celá přepracovaná a udělaná fakt festovně. I lidi tady kteří nejsou velcí přátelé Rexe 450 si PRO velice chválí, a několikrát jsem na letišti zaslechl "že to lítá skoro jako 500". A to je pro začátečníka jednoznačně plus.
Ber tu 450PRO - lítá naprosto výborně, se starší verzí 450 je to nesrovnatelné - letovým projevem se opravdu hodně blíží k větším heli jako je rex500/Protos.
A za celkem obstojný peníz dostaneš perfektně osazený stroj. Gyro je špičkové a použitelné i do větších strojů (výrobce uvádí až do 700). Jediná připomínka je k motoru, který se na můj vkus kapánek hřeje, ale zase maká, tak to neřeším.
A za celkem obstojný peníz dostaneš perfektně osazený stroj. Gyro je špičkové a použitelné i do větších strojů (výrobce uvádí až do 700). Jediná připomínka je k motoru, který se na můj vkus kapánek hřeje, ale zase maká, tak to neřeším.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
2lizard píše: Jediná pÅ™ipomÃnka je k motoru, který se na můj vkus kapánek hÅ™eje, ale zase maká, tak to neÅ™eÅ¡Ãm.
Cca pred troma tyzdnami mi prisiel balik z HongKongu s 450 Pro. Vyrobca 450 Pro AKTUALIZOVAL a v novej verzii sa nachadza motor BL-450M ktory by oproti motoru v povodnej verzii (BL-430SP) mal byt chladnejsi.
nostromo píše:Pokud muzes, tak jedine verze PRO chodi super!
Presne tak, jedine Pro. Elektronicky su sidce tieto dve verzie po aktualizacii 450 Pro az na servo vrtulky uplne zhodne, ale drak je uplne iny. Ked som cca pred troma tyzdnami kupoval 450 Pro, tak v obchode kde som ho kupoval bol rozdiel medzi Pro a Sport 16$ co sa vlastne neoplati ani komentovat
swalko píše:2lizard píše: Jediná připomínka je k motoru, který se na můj vkus kapánek hřeje, ale zase maká, tak to neřeším.
Cca pred troma tyzdnami mi prisiel balik z HongKongu s 450 Pro. Vyrobca 450 Pro AKTUALIZOVAL a v novej verzii sa nachadza motor BL-450M ktory by oproti motoru v povodnej verzii (BL-430SP) mal byt chladnejsi.
Oni to aktualizovali? Já mám právě taky BL-450M ale myslel jsem si, že mě číňani napálili a schválně tam dali o cca 5 dolarů levnější motor
freddix píše:swalko píše:2lizard píše: Jediná pÅ™ipomÃnka je k motoru, který se na můj vkus kapánek hÅ™eje, ale zase maká, tak to neÅ™eÅ¡Ãm.
Oni to aktualizovali? Já mám právÄ› taky BL-450M ale myslel jsem si, že mÄ› Ä