TORO 900 - KDE JE TAZISKO A AKE VYCHYLKY ?
-
MIRO_FRIC
- Kontaktovat uživatele:
TORO 900 - KDE JE TAZISKO A AKE VYCHYLKY ?
Ahojte,
kúpil som bazárové Toro 900, už lietané, ale nemám od neho bohužiaľ stavebný návod a ani na ére nie je vyznačené ťažisko. Pred letom by som rád vedel, keďže nemám so samokrídlom žiadne skúsenosti, kde má byť ťažisko.
Rovnako neviem určiť veľkosť výchyliek.
V manuáli na môj Optic 6 píšu, že sa majú pri delta krídlach tak približne na 50%, vraj je to moc citlivé.
Ďakujem za ochotu.
miro
p.s. Funkciu "Hledat" som tu už využil, ale bez výsledku. A ani Telink na môj dotaz nereaguje.
kúpil som bazárové Toro 900, už lietané, ale nemám od neho bohužiaľ stavebný návod a ani na ére nie je vyznačené ťažisko. Pred letom by som rád vedel, keďže nemám so samokrídlom žiadne skúsenosti, kde má byť ťažisko.
Rovnako neviem určiť veľkosť výchyliek.
V manuáli na môj Optic 6 píšu, že sa majú pri delta krídlach tak približne na 50%, vraj je to moc citlivé.
Ďakujem za ochotu.
miro
p.s. Funkciu "Hledat" som tu už využil, ale bez výsledku. A ani Telink na môj dotaz nereaguje.
- jakub_czakovice
- Kontaktovat uživatele:
-
MIRO_FRIC
- Kontaktovat uživatele:
Dikes, dnes pofičím.
Vidím, že si skúsený, môžem ešte jednu , možno trošku prihlúplu otázočku:
existuje dajaký geret, čo môže nastaviť už zalepené servo v krídle do nulovej polohy ? Myslím, že niečo existuje na digitálne servá, ale čo na klasiku mojej triedy, t.j. analogy ?
dík za radu.
p.s. ospravedlnujem sa, možno to tu už bolo riešené, ale tu toho hodne a všetko sa proste prelúskať nedá.
Vidím, že si skúsený, môžem ešte jednu , možno trošku prihlúplu otázočku:
existuje dajaký geret, čo môže nastaviť už zalepené servo v krídle do nulovej polohy ? Myslím, že niečo existuje na digitálne servá, ale čo na klasiku mojej triedy, t.j. analogy ?
dík za radu.
p.s. ospravedlnujem sa, možno to tu už bolo riešené, ale tu toho hodne a všetko sa proste prelúskať nedá.
F3A , F3P enthusiast.
-
MIRO_FRIC
- Kontaktovat uživatele:
Hambím sa, ale túto funkciu som neskúšal. Neviem ju používať. Význam slova je mi jasný, ale znamená to, že i ked nemám servo v strede, tak si ho vlastne, akoby, doladím do stredu ?
Takéto niečo som robil so subtrimami.
A tu sa práve začína môj zmätok Subtrim vs EPA.
Budem vdačný za každú radu.
dík,
miro
Takéto niečo som robil so subtrimami.
A tu sa práve začína môj zmätok Subtrim vs EPA.
Budem vdačný za každú radu.
dík,
miro
F3A , F3P enthusiast.
-
MIRO_FRIC
- Kontaktovat uživatele:
Aha, vyskúšam.
Ale , ako nastavím ten stred na Focuse, keď je riadený tou originálnou vysielačkou ? Vieš, na nej sa dajú nastaviť akurát tak reversy a manuálne trimy. EPA ani SBTRIM nehrozí.
Myslíš, že ak ich raz nastavím správne na Opticu, tak to bude korektne frčať i na tom originálnom (hodne lowendovom) vysielači.
Myslím že nie, ale rád by som sa mýlil.
Dík za názor.
miro
Ale , ako nastavím ten stred na Focuse, keď je riadený tou originálnou vysielačkou ? Vieš, na nej sa dajú nastaviť akurát tak reversy a manuálne trimy. EPA ani SBTRIM nehrozí.
Myslíš, že ak ich raz nastavím správne na Opticu, tak to bude korektne frčať i na tom originálnom (hodne lowendovom) vysielači.
Myslím že nie, ale rád by som sa mýlil.
Dík za názor.
miro
F3A , F3P enthusiast.