Visení a 3D

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hubon
Kontaktovat uživatele:

Visení a 3D

#1 Příspěvek od hubon »

:?: Mám dotaz,když vytrimuju dvojplošníka pro visení , bude správně vytrimovaný i pro normální let???? Prosím NAPIŠTE.
Joker
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Joker »

Zdravím, vytrimnovat na správný let a visení musíš udržet v rukou. :roll:
zelda

#3 Příspěvek od zelda »

Joker píše:Zdravím, vytrimnovat na správný let a visení musíš udržet v rukou. :roll:

presne tak..
hajaja

#4 Příspěvek od hajaja »

pořádně vytrimovat ve všech letových fázích ( bylo to popsáno již mnohokrát), výchylky nastavit větší ( někde jsou uváděny jako 3D), těžiště spíše k zadnímu bodu no a potom už je n cvičit a cvičit

podotýkám, že ne každé éro visí steně ochotně
Foxmeister
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Foxmeister »

Kdyz letadlo vytrimuješ na normalni let a pak ho hodiš do visu tak ti drzet nebude. Protoze ti to motor bude pretacet ,a nepodarilo by se ti to asi vytrimovat na viseni i na normalni let alespon ja jsem si vzdy vytrimoval letadlo na normalni let a pak jsem uz jen trenoval ruce ve visu.
jiroos
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jiroos »

vytrimovat na viseni :D to uz je blbej termin sam osobe ,protoze to nejde nikdy to na vis nevytrimujes protoze ridis vsechny funkce a ty se porad mnenej vsechny kormidla neustale hejbou bez zasahu to v idealnim pripade vydrzi par vterin pak ti to nekam zacne utikat jde vlastne jenom o to to zase vratit do te idealni polohy , a vsechno se mneni kdyz fouka vitr :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“