Co budu potřebovat a kde to koupit.

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
XXXXXLS

Co budu potřebovat a kde to koupit.

#1 Příspěvek od XXXXXLS »

Dobrý den,
Jsem začátečník a chci se zeptat.
Co budu potřebovat na provozování a případnou stavbu letadel 100-500g(epp,depron,izoflor). Motory, regulátory, serva,baterky,nabíječe,rx, vrtule, lepidla, to je mi jasné a vím zhruba, kde co sehnat.
Jde mě spíše o tu tzv. bižuterii(táhla, uhlíky, páky, panty, podvozek atd), nevím co všechno je potřeba,jak se to spisovně jmenuje, ale hlavně, kde to sehnat na internetu, třeba na hobbycity, nebo jinde
Děkuji FF
Fox
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fox »

aký koliv modelářský obchod.
Postě na rozpochybování kormidel bude špotřbaovat do nich přišroubovat/vlepit páky, do pák strčit vidličku nebo kulový čep do čepu nebo vidličky se většinou šroubije mosazná koncovkaa do té se zamačkává táhlo to samé u serva kromlidla můžeš přilepit izolepou nebo zavěsit na panty a taky ty vidličky můžeš nahradit L nebo Z ohyben na táhlu. Fantaziji se holt meze nekladou...
Zajdi si někde do obchodu a podivej se co tam všecko je. Sortiment MP-jetu vedou snad všude
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Walhalla »

obavam, se, ze nikdo ti tady nebude sepisovat manual... chce to tady procist, procist treba stranky libora kolmana www.kolmanl.info a nacist nejake casopisy (treba v mojem podpisu)....

kdyz si k tomu sednes, tak za tyden jsi "expoert zacatecnik" :-)
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“