Jaky podvozek do EPA

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sniper
Kontaktovat uživatele:

Jaky podvozek do EPA

#1 Příspěvek od Sniper »

Zdravim, chci si dát do EPA kombata (jak 3 od LM) zatahovací podvozek, ale nevím jakej, na netu jsem našel nějaký GWS, buď Podvozek zatahovací GWS pico, Podvozek zatahovací GWS micro MM nebo Podvozek zatahovací GWS micro MMN bude to stačit? Kola bych tam dal pěnový, pruměr tak 2cm?? je potřeba kromě zabudování podvozku ještě dělat nějaké úpravy na letadle? PS letadlo nebude na soutěže. 8)
Space scooter
Safari cr (easy copter v6 od scorpia)
mini-z Overland
mini buggy 1:16 na spalovak
X-twin Acrobat, X-twin sport
corsair
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od corsair »

Dej tam ten větší t.j. myslím Pico.Dost záleží jestli budeš startit z asfaltu či trávy.A co zatahování ? Dvě serva , nebo klasické podvozkové?

Podvozek dát tak, aby vysunutá kola byla nejlépe před náběžkou jinak by to při startu chodilo na čumec. A přistání by bylo taky na tři body/čumáček a hlavní podv./

Dát zadní kolečko -ovládat spojené se směrovkou nebo jestli je pevná tak samotným servem.Já měl ty GWS podvozky jen jednou , no je to umělá hmota hned jsem to zlomil, stejné je to jako Alfa model. Ale bylo to rukou tedy spíš tím , že to bylo přistání v zimě do vyšší trávy.

Když jsem to chtěl zatáhnout musel jsem na záda ovl.jednou HS 81.Přitom v ruce to ta 81 zatahovala v pohodě, ale za letu na to neměla.

DAlší možnost je startit s podvozkem a sedat na břicho, tak ten podvozek GWS přežije.
Sniper
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Sniper »

Dik za odpoveď :)
Bude to hlavně na vzlet, z asfaltu, přistání na břicho do trávy ty kolečka 2 - 3,5 cm by mohly stačit ne? ale ten pico podvozek to je nejmenší ne? myslel jsem dát tam spíš ten modrej - micro. :?: A servo mám doma jedno nevyužitý HS-55 ale to asi stačit nebude, tak co třeba GWS park?
Space scooter
mini-z Overland
corsair
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od corsair »

No já už GWS podvozky nemusím - je to hrachovinka na malá éra, takže určitě ten větší z nich. Snad to to servo utáhne, porovnej si sílu toho GWS a HS 81 Hitec. Kdyby nešlo o vzled tak ti klidně budou stačit kolečka taková ultralajt loukoťová od GWS. 2-3,5 cm je v poho.
samot
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od samot »

O zatahovacím podvozku pro P51 od ŠAD modelu asi víš, že? Praktickou zkušenost s ním nemám, ale láká mě moc. (P51 i podvozek :D ) http://sad.okdar.net/interest.htm
Sniper
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Sniper »

no nevěděl jsem o něm, ale ten drát 3,5mm, to už bude hodě těžkej podvozek, a navíc na vzlet z asfaltu možná zbytečnej, ale třeba ne, mate někdo zkušenosti s obouma podvozkama? jak GWS tak ŠAD? pro porovaní :)
Space scooter
mini-z Overland
Odpovědět

Zpět na „Kombat“