EPS Jet L-39
EPS Jet L-39
Nevíte někdo něco o této kategorii ?
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... g_Albatros.
Jak se to chová, jak rychle to lítá, jak se to ovládá. Neříkám, že si to chci koupit, ale je to pro mně takový otazník. Cena je nízká a všichni si to tam náramně pochvalujou...
Jak se to chová, jak rychle to lítá, jak se to ovládá. Neříkám, že si to chci koupit, ale je to pro mně takový otazník. Cena je nízká a všichni si to tam náramně pochvalujou...
Re: EPS Jet L-39
ctverec píše:Nevíte někdo něco o této kategorii ?
Na mém webu po registraci si prohlídni video a je tam i pár fotek.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
dusi píše:Na mém webu po registraci si prohlídni video a je tam i pár fotek.
Zásadně nechodím na weby s registrací, máš spamovacího robota nebo co
Middle Stick, Optic 6 + Assan, obě ruce levé...
JirkaA píše:co tam ukryvas tak choulostivyho, ze je nutna registrace?
Neukrývám tam nic. Pokud ale věnuju něčemu čas a úsilí, rád mám informace, jestli se mi to vyplatí nebo je to zbytečné.
Podle počtu registrovaných a stálých návštevníků a pohybu po webu jsem pár lidí zaujal
Ďusi
DepronTeam
DepronTeam
ctverec píše:To vypadá pěkně. A kromě ceny stavebnice, která je poměrně nízká, jsou jaké další náklady ? A je těžké to uřídit ? Ve fázi přistání se mi to zdálo celkem pomalé, ale to asi byly vysunuté klapky ??
Pokud vím, tak origo baterka není nic moc. Chce to tvrdší a s větší kapacitou.
Pomalé se ti to mohlo zdá v protivětru. Přistává to docela rychle a dost záleží o od úhlu sestupu, jinak to skáče žabky
Ďusi
DepronTeam
DepronTeam
glid píše:dusi píše:Na mém webu po registraci si prohlídni video a je tam i pár fotek.
Zásadně nechodím na weby s registrací, máš spamovacího robota nebo co![]()
Vždyť nemusíš
Ďusi
DepronTeam
DepronTeam
dusi píše:glid píše:dusi píše:Na mém webu po registraci si prohlídni video a je tam i pár fotek.
Vždyť nemusíš
Znáš "Hospodu na mýtince" od Cimrmanů? Tam si taky hlavní hrdina otevřel hospodu, ale naštvalo ho že mu tam chodili lidi. Tak ji radši přesunul do temného lesa aby od nich měl klid...
A tak nějak na mě působí když se musím zaregistrovat abych si mohl někde něco přečíst.
Kovboj píše:dusi píše:glid píše:dusi píše:Na mém webu po registraci si prohlídni video a je tam i pár fotek.
Vždyť nemusíš
Znáš "Hospodu na mýtince" od Cimrmanů? Tam si taky hlavní hrdina otevřel hospodu, ale naštvalo ho že mu tam chodili lidi. Tak ji radši přesunul do temného lesa aby od nich měl klid...
A tak nějak na mě působí když se musím zaregistrovat abych si mohl někde něco přečíst.
S tim souhlasim. cist volne, prispivat registrovane. to je fer...
navic sledovat provoz na strankach jde jednoduse napriklad za pomoci google analytics
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
-
Curtiss
- Kontaktovat uživatele:
dusi píše:JirkaA píše:co tam ukryvas tak choulostivyho, ze je nutna registrace?
Neukrývám tam nic. Pokud ale věnuju něčemu čas a úsilí, rád mám informace, jestli se mi to vyplatí nebo je to zbytečné.
Podle počtu registrovaných a stálých návštevníků a pohybu po webu jsem pár lidí zaujal
Tak na to mám na svém webu službu www.minebot.cz
tam se zaregistruješ sám a máš přehled o návštěvnosti stránek víc než dostatečný a nemusíš prudit ostatní registrací