Obal na vrtulníky! Kdo chce?
Obal na vrtulníky! Kdo chce?
...
Naposledy upravil(a) boZZda dne sob 24.10.2009 22:52, celkem upraveno 5 x.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Kolik
Mě pro změnu zajímá cena na heli 500... A případně nechat zvážit tomu, kdo to bude dělat a navrhovat, aby to udělal krapet větší aby bylo možno případně na dno a oboky vložit stěny např z EPP nebo nečeho podobného. Přeci jenom by to více ochránilo heli v kufru auta...
Čím víc se nás sejde, tím levnější to bude
Kdo to teda chcete, tak mi napište PM a napište na jakou helinu to chcete. Potom zjistím kolik to bude stát...
Parametry
- z pevné a odolné látky (Cordura?)
- vnitřek částečně polstrovaný, aby alespoň něco vrťas přežil
Určitě to nechám dělat pro sebe na Protose s těmito rozměry

Kdo to teda chcete, tak mi napište PM a napište na jakou helinu to chcete. Potom zjistím kolik to bude stát...
Parametry
- z pevné a odolné látky (Cordura?)
- vnitřek částečně polstrovaný, aby alespoň něco vrťas přežil
Určitě to nechám dělat pro sebe na Protose s těmito rozměry

bavarianDemon 3X a 3SX
Mně ani tak nezajímá cena, jako odolnost. Jednou jsem zapomněl MaxiRa v mém kufru na střeše auta a odjel z letiště. Po několika desitkách metrlů jsem v zrcátku zahlédnoul, jak za mnou něco skáče po cestě. Krabice s MaxiRem! Zastavím, couvnu, seberu krabici, otevřu a MaxiR naprosto zdravý!
U té tašky bojím, bojím...
zdzd píše:Mně ani tak nezajímá cena, jako odolnost. Jednou jsem zapomněl MaxiRa v mém kufru na střeše auta a odjel z letiště. Po několika desitkách metrlů jsem v zrcátku zahlédnoul, jak za mnou něco skáče po cestě. Krabice s MaxiRem! Zastavím, couvnu, seberu krabici, otevřu a MaxiR naprosto zdravý!
Zdzd, to máš sice plnou pravdu, ale v tom případě bychom to mohli odlévat z železobetonu, to pak ani náklaďák poměrně neublíží a garantuji ti, že se ti to nepodaří zapomenout na střeše osobáku
PS: to jen tak odlehčuji téma.
Kufr je za pár kaček a určitě praktičtější. Ovšem proti gustu...
http://zd.wwwcity.cz/zd/MaxiRbedna.htm
http://zd.wwwcity.cz/zd/MaxiRbedna.htm
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
jeden kousek
taky bych mel zajem,na velikost 450.pokud to bude za par stovek tak bych to vzal a vyzkousel.
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2