Nový vysílač Walkera WK-2801
Nový vysílač Walkera WK-2801
Měl bych dotaz jestli někdo nevlastní tohle radio,hlavní co by mě zajímalo je jestli má konektor učitel/žák.No prostě potřeboval bych ho také využívat na PC simulator.Pokud konektor nemá a zná někdo jeho upravu a nechtěl by se semnou o to podělit.Dikes
Tady je manuál. http://www.derspielstein.com/Anleitungen/WK2801.pdf
WK-2801
Zdarte lidi. Měl bych takovej polemizující dotaz. Někdy bych si chtěl objednat 4G3jku ale nevim jestli s radiem WK-2801 nebo s tim obyč. Jde o to že to 2,4ghz WK2401 mam a můžu říct že když s vrtulníčkem zaletim tak 20 metrů od sebe že to nemá signál a tyhle rádia mají obě 10mW. Když už bych si ho koupil tak bych ho využil na mého MT kde používam taky WKčko 35Mhz ale jako 20metrů asi nebudu mít jako hranici ale stejně mi je divný když to rádio dávají třeba ke kreatě.
Takže jde mi o výkon jestli to někdo máte ošéfovaný.
Takže jde mi o výkon jestli to někdo máte ošéfovaný.
Re: Nový vysílač Walkera WK-2801
WK-2801 nevím ale WK-2401 funguje naprosto bez problémů se simulátorem Phoenix. Redukci 5-ti kolík --> jack 3,5mm dostaneš s radiem.tatr píše:Měl bych dotaz jestli někdo nevlastní tohle radio,hlavní co by mě zajímalo je jestli má konektor učitel/žák.No prostě potřeboval bych ho také využívat na PC simulator.Pokud konektor nemá a zná někdo jeho upravu a nechtěl by se semnou o to podělit.Dikes
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Tu 4G3 si nekupuj i když bude mít střídavý motor na zadní vrtulce.Lítá to dobře(jako vzteklá masařka)ale problém jsou baterky ty mi po několika nabitích ztratili kapacitu tak že vrtulník létá tak jednu minutu.Zatí jsem ho odložil k ledu a počkám co přinese vývoj v oblasti lipol baterek,pak přijde jeho chvíle.
Ještě k tomu dosahu WK2801.Múžu tě ubezpečit že ho lítám jak na heli tak letadlech a ten dosah je dostačující.Příklad,letadlo o rozpětí křídel 1700mm.bude od tebe tak daleko že ho sice uvidíš ala nebudeš moci rozeznat kam letí ale uvidíš že ten bod co se pohybuje po obloze reaguje na povely vysílače.A Walkera2801pro má zesílený výkon na 100mw.
Manual v cz
Ahoj
Nema nahodou niekto ten manual v cz??? zo stranky ktora tu je nejde stiahnut. Prosim prosim.
Nema nahodou niekto ten manual v cz??? zo stranky ktora tu je nejde stiahnut. Prosim prosim.
Použival jsem 2801 se simulatorem Phoenix a to tak do TX zasunu kabel ucitel /zak a po zapnutí Tx v modu Pc zapojim origo kabel od Phoenixu a pak to maka
Jinak je k WK2801 kabel USB a ten maka s FMS i HelSim
(koupen na http://www.rcking.eu/3949-usb-kabel-pro ... -k-pc.html)
Jinak je k WK2801 kabel USB a ten maka s FMS i HelSim
Dobrý den!
Pročetl jsem téma a mám dotaz. Neví někdo s jakým systémem WK-2801 a WK- 2401 pracují?
Děkuji předem za odpovědi

Pročetl jsem téma a mám dotaz. Neví někdo s jakým systémem WK-2801 a WK- 2401 pracují?
Děkuji předem za odpovědi
Ahoj.
Walkera používá systém DSSS.
Walkera používá systém DSSS.