Veřejné poděkování firmě JETI

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
honzajs
Kontaktovat uživatele:

Veřejné poděkování firmě JETI

#1 Příspěvek od honzajs »

Chtěl bych aspoň takto poděkovat firmě JETI za zcela nestandardní a velkorysý přístup k pozáruční opravě nabíječe CHAR 3.3.
Děkuji, nudu se muset revanšovat nákupem nějakých reglů etc.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
LEXA

#2 Příspěvek od LEXA »

Mám stejné zkušenosti s firmou "JETI" ,vynikající vztah k zákazníkovi ,ochota pomoci vyřešit problém i když chyba kterou jsem přiznal a popsal byla jednoznačně moje (zkratoval jsem regulátor).Vyřešeno k mému překvapení ze strany "JETI" velice nestandartně ,ale pro mě výhodně ,namísto opraveného regu. jsem dostal nový a to vše bezplatně.Od té doby kupuji ,pouze jejich výrobky a jsem velice spokojen ,nikdy mi žádný jejich výrobek neselhal.
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od maroslong »

Podobne, s firmou JETI mám len dobré skúsenosti. Všetko od nich bezchybne funguje tak ako má. A keď sa "podarí" niečo pokaziť, veľmi ochotne a ústretovo situáciu vyriešia. Kiež by takých firiem bolo viac.
jarb
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jarb »

LEXA píše:Mám stejné zkušenosti s firmou "JETI" ,vynikající vztah k zákazníkovi ,ochota pomoci vyřešit problém i když chyba kterou jsem přiznal a popsal byla jednoznačně moje (zkratoval jsem regulátor).Vyřešeno k mému překvapení ze strany "JETI" velice nestandartně ,ale pro mě výhodně ,namísto opraveného regu. jsem dostal nový a to vše bezplatně.Od té doby kupuji ,pouze jejich výrobky a jsem velice spokojen ,nikdy mi žádný jejich výrobek neselhal.

mám tu samou zkušenost, připojuji se k poděkování za nadstandartní servisní služby... :!:

v případě výrobků JETI se vyšší pořizovací cena vyplatí :)
georg
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od georg »

Měl jsem a mám pár regulátorů. Ted po přechodu na Duplex jsem maximálně spokojen a budu jejich výrobky kupovat i nadále. Vše zatim chodí na 1 s hvězdičkou.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Stuclik »

Pridavam se. Nikde jsem nemohl sehnat jejich krystaly v pasmu 35B pro jejich REX 5 35B. Po zaslani mailu obratem poslali a to bez postovneho. Diky.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Nakadah »

Taktez podepisuji, pristup JETI k zakaznikum je ukazkovy :wink: Nak
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od HERRI »

díky Jeti díky :D nejen za výborný nabíječ Char 3.3 a příjímače REX MPD
vladak

#9 Příspěvek od vladak »

Už se těším, až do svého Optica dám jejich 2,4GHz duplex modul a koupím si k tomu přijímač.
Zatím střádám penízky a na jaře to přijde. 8O
Aspoň má člověk nějakej cíl v tomhle šedivém období ... :)
EasyStar, EasyGlider (obě verze), Toro 900 , Tornado XX , MaxiSwift , EasyCopter V6
TK.

#10 Příspěvek od TK. »

Myslím že firma JETI si opravdu zákazníků váží a doslova si je hýčká. Neznám jinou firmu, která by poskytovala takové - přímo luxusní služby.
Opravdu doposud jsem se nesetkal, aby mi někdo vyměnil starou poškozenou věc za novou po záruční době.
Proto si myslím, že výrobky firmy JETI se oplatí nakupovat taky proto, aby nám taková firma nezmizla z našeho trhu z důvodů dovozu číňanů
Zní to jako placená reklama, ale komu čest tomu čest.
Děkuji rovněž firmě za přijímač a to jsem neplatil ani poštovné !!!!!!!!!!!
Kraliczech

#11 Příspěvek od Kraliczech »

Vyjma několika stejnosměr. reglů, které mám už dva roky na poličce, zatím mám spíše teoretické zkušenosti s firmou Jeti model, zaujala mě nabídka 2.4GHz modulů pro moje MPX Evo, tak jsem zažádal o nějaké další info a musím říci, že mě přístup pracovníků firmy velice příjemně překvapil. Resp. skoro mě vyrazili dech. V české kotlině jsem zvyklý, na jednání typu, kup si a uvidíš, informace si člověk skoro většinou musí googlit na forech, manuálech atd. U Jeti byly informace nezištné, přesné a k tomu do druhého dne. Jednání 100%tní. Navíc sortiment 2.4GHz modulů všech velikostí, včetně mikro...... mno prostě jsem si přišel jak na jiné planetě :) takže nyní naprosto reálně uvažuji o přestavbě na 2.4GHz.
Takže asi tak :lol:
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
han

#12 Příspěvek od han »

Taky mohu potvrdit jen ty nejlepší zkušenosti - ochotný přístup k jakýmkoli dotazům, nadstandartní řešení reklamací /v mém případě to byla moje chyba/. Momentálně přecházím na Jeti Duplex 2.4.
PERTII
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od PERTII »

Tak já osobně na tuto firmu nedám dopustit. Zatím jsem se nesetkal s tím že by moji zaslanou věc k opravě odmítli. Naopak. A placení opravy? Nechápu, ale to u této firmy neznám.
Takže ještě jednou moc díky.
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“