Veřejné poděkování firmě JETI
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Veřejné poděkování firmě JETI
Chtěl bych aspoň takto poděkovat firmě JETI za zcela nestandardní a velkorysý přístup k pozáruční opravě nabíječe CHAR 3.3.
Děkuji, nudu se muset revanšovat nákupem nějakých reglů etc.
Děkuji, nudu se muset revanšovat nákupem nějakých reglů etc.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Mám stejné zkušenosti s firmou "JETI" ,vynikající vztah k zákazníkovi ,ochota pomoci vyřešit problém i když chyba kterou jsem přiznal a popsal byla jednoznačně moje (zkratoval jsem regulátor).Vyřešeno k mému překvapení ze strany "JETI" velice nestandartně ,ale pro mě výhodně ,namísto opraveného regu. jsem dostal nový a to vše bezplatně.Od té doby kupuji ,pouze jejich výrobky a jsem velice spokojen ,nikdy mi žádný jejich výrobek neselhal.
LEXA píše:Mám stejné zkušenosti s firmou "JETI" ,vynikající vztah k zákazníkovi ,ochota pomoci vyřešit problém i když chyba kterou jsem přiznal a popsal byla jednoznačně moje (zkratoval jsem regulátor).Vyřešeno k mému překvapení ze strany "JETI" velice nestandartně ,ale pro mě výhodně ,namísto opraveného regu. jsem dostal nový a to vše bezplatně.Od té doby kupuji ,pouze jejich výrobky a jsem velice spokojen ,nikdy mi žádný jejich výrobek neselhal.
mám tu samou zkušenost, připojuji se k poděkování za nadstandartní servisní služby...
v případě výrobků JETI se vyšší pořizovací cena vyplatí
Myslím že firma JETI si opravdu zákazníků váží a doslova si je hýčká. Neznám jinou firmu, která by poskytovala takové - přímo luxusní služby.
Opravdu doposud jsem se nesetkal, aby mi někdo vyměnil starou poškozenou věc za novou po záruční době.
Proto si myslím, že výrobky firmy JETI se oplatí nakupovat taky proto, aby nám taková firma nezmizla z našeho trhu z důvodů dovozu číňanů
Zní to jako placená reklama, ale komu čest tomu čest.
Děkuji rovněž firmě za přijímač a to jsem neplatil ani poštovné !!!!!!!!!!!
Opravdu doposud jsem se nesetkal, aby mi někdo vyměnil starou poškozenou věc za novou po záruční době.
Proto si myslím, že výrobky firmy JETI se oplatí nakupovat taky proto, aby nám taková firma nezmizla z našeho trhu z důvodů dovozu číňanů
Zní to jako placená reklama, ale komu čest tomu čest.
Děkuji rovněž firmě za přijímač a to jsem neplatil ani poštovné !!!!!!!!!!!
-
Kraliczech
Vyjma několika stejnosměr. reglů, které mám už dva roky na poličce, zatím mám spíše teoretické zkušenosti s firmou Jeti model, zaujala mě nabídka 2.4GHz modulů pro moje MPX Evo, tak jsem zažádal o nějaké další info a musím říci, že mě přístup pracovníků firmy velice příjemně překvapil. Resp. skoro mě vyrazili dech. V české kotlině jsem zvyklý, na jednání typu, kup si a uvidíš, informace si člověk skoro většinou musí googlit na forech, manuálech atd. U Jeti byly informace nezištné, přesné a k tomu do druhého dne. Jednání 100%tní. Navíc sortiment 2.4GHz modulů všech velikostí, včetně mikro...... mno prostě jsem si přišel jak na jiné planetě
takže nyní naprosto reálně uvažuji o přestavbě na 2.4GHz.
Takže asi tak
Takže asi tak
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL