Tak co jste dostali pod stromecek?
Tak co jste dostali pod stromecek?
Ja zatim nemuzu rit kompletni seznam. Od manzelky predplatne RC modely... zitra tusim dalsi neco od svagra a od tchana. od nasich taky neco tusim, ale to je dokonce az za dva dny 
z modelařiny to bude toro, ale až zítra tak pššš 
Naposledy upravil(a) Choze dne stř 24.12.2008 21:07, celkem upraveno 1 x.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
U nás se letos Ježíšek asi zbláznil
Určitě ho někdo při vloupávání se do bytu vzal latí po kulích a vysypal tady celu nůši
Pro rodinu se třema dětma bylo přes osmdesát dárků...Z modelařiny pro mě LongShot od Hořejšího, pro dceru její první éro EasyStar včetně střev
Největší radost mám z radosti dcery. Že budou kluka bavit knížky a šachy a holku éra by mě ani ve snu nenapadlo

KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
z modelařiny nic... asi jsem moc zlobil
Všem přeju krásné Vánoce a užijte si nové "hračky"
Všem přeju krásné Vánoce a užijte si nové "hračky"
Naposledy upravil(a) kroxigor dne stř 24.12.2008 21:52, celkem upraveno 1 x.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
no ja som uz na mikulasa dostal lopatu. A pytam sa: na co mi je lopata??? A odpoved: Aby sisi mohol to hovno na vianoce spod stromceka odpratat.
Ale nie. dostal som notebook, ale zial z modelariny nic. clovek asi nikdy nedosane to co si naozaj v skutocnosti praje. mna by tiez nenapadlo keby mama chcela od reicharda P-13. :
Ale nie. dostal som notebook, ale zial z modelariny nic. clovek asi nikdy nedosane to co si naozaj v skutocnosti praje. mna by tiez nenapadlo keby mama chcela od reicharda P-13. :
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko