jaká rc souprava
jaká rc souprava
čau, potřebuju rc soupravu a potřebuju poradit jaká z těchto se nejvíc vyplatí. mám to zatím jen na easy glidera a slowflyera. nevím jestli je výhodnější koupit z číny futabu 6EX 2,4G za 4litry nebo je to zbitečný a vzít nákej z tech hiteců a kterej. nejvíc se přikláním k optikům.
pokud to s vetronema myslis vazne potrebujes radio, ktere toho umi vic nez vsechny zminovane modely - ta futaba je sice na 2,4GHz ale programove je velmi chuda, asi nejhorsi z nich
ja doted mel nejprve Optic6 a pak Multiplex Cockpit SX a presel jsem na o tridu vyssi Futabu T7C na 2,4GHz nez je ta o ktere mluvis a zjistil jsem, ze kvalit programoveho vybaveni Multiplexa SX ani zdaleka nedosahuje a umi toho +/- stejne jako Optic6 akorat ma kanal navic...
Na vetrone bych ti doporucil pokud je ti jedno v jakem pasmu budes spis toho Multiplexa Cockpit SX, ktery umi veci jako 4 serva v kridle, letove rezimy atd. a jako bonus ma synthezu.
Pokud litas v silne zarusenem prostoru jako ja, asi ti nic jineho nez 2,4GHz nezbyde
ja doted mel nejprve Optic6 a pak Multiplex Cockpit SX a presel jsem na o tridu vyssi Futabu T7C na 2,4GHz nez je ta o ktere mluvis a zjistil jsem, ze kvalit programoveho vybaveni Multiplexa SX ani zdaleka nedosahuje a umi toho +/- stejne jako Optic6 akorat ma kanal navic...
Na vetrone bych ti doporucil pokud je ti jedno v jakem pasmu budes spis toho Multiplexa Cockpit SX, ktery umi veci jako 4 serva v kridle, letove rezimy atd. a jako bonus ma synthezu.
Pokud litas v silne zarusenem prostoru jako ja, asi ti nic jineho nez 2,4GHz nezbyde
strigy píše:dx6 prý je jen na slow a parkflyery a vubec mi ji nedoporučují.
já na žádný závody ani nic taovího nechodím a chci jen aby to mělo naky základní funkce jako mix křidýlek na brzdy, motýlkovej mix atd. doted jsem měl a mám čínana ze setu wild hawka.
DX6i není totéž co DX6, používají trochu jiný systém. DX6i má o dost větší dosah, takže klidně ji můžeš použít bez problémů.
strigy píše:dx6 prý je jen na slow a parkflyery a vubec mi ji nedoporučují.
Máš špatné rádce. Omezená byla DX6, model DX6i je úplně jiné rádio!
Má plný dosah, podle mě lepší možnosti nastavení než 6EX Fasst a jak už jsem tady psal - tak pokud ti jde i o cenu tak jsou Spektrum levnější přijímače než Fasst