jaká rc souprava

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět

jaká je nejideálnější na větroně a slowflyera?

Anketa končí za stř 13.08.2008 13:19

optic 6
4
40%
optic 6 sport
0
Žádná hlasování
eclipse 7
6
60%

Celkem hlasů: 10

Zpráva
Autor
strigy

jaká rc souprava

#1 Příspěvek od strigy »

čau, potřebuju rc soupravu a potřebuju poradit jaká z těchto se nejvíc vyplatí. mám to zatím jen na easy glidera a slowflyera. nevím jestli je výhodnější koupit z číny futabu 6EX 2,4G za 4litry nebo je to zbitečný a vzít nákej z tech hiteců a kterej. nejvíc se přikláním k optikům.
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od j3nda »

pokud to s vetronema myslis vazne potrebujes radio, ktere toho umi vic nez vsechny zminovane modely - ta futaba je sice na 2,4GHz ale programove je velmi chuda, asi nejhorsi z nich

ja doted mel nejprve Optic6 a pak Multiplex Cockpit SX a presel jsem na o tridu vyssi Futabu T7C na 2,4GHz nez je ta o ktere mluvis a zjistil jsem, ze kvalit programoveho vybaveni Multiplexa SX ani zdaleka nedosahuje a umi toho +/- stejne jako Optic6 akorat ma kanal navic...

Na vetrone bych ti doporucil pokud je ti jedno v jakem pasmu budes spis toho Multiplexa Cockpit SX, ktery umi veci jako 4 serva v kridle, letove rezimy atd. a jako bonus ma synthezu.

Pokud litas v silne zarusenem prostoru jako ja, asi ti nic jineho nez 2,4GHz nezbyde
niky79

#3 Příspěvek od niky79 »

A co DX6i? V UK stoji cca 3 tisice Kc, a pry toho umi o neco malo vice nez ta Futaba. Ale jak uz tu bylo napsano, pro vazne vetrone toho budes potrebovart vice.
strigy

#4 Příspěvek od strigy »

dx6 prý je jen na slow a parkflyery a vubec mi ji nedoporučují.

já na žádný závody ani nic taovího nechodím a chci jen aby to mělo naky základní funkce jako mix křidýlek na brzdy, motýlkovej mix atd. doted jsem měl a mám čínana ze setu wild hawka.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Marek71 »

Tak na to ti kľudne stačí ten Optic. Doležité pre lietanie s EG je, že ten Optic má stopky na páku plynu. A takisto má výmenný VF modul, takže dať do neho napr. Assan modul na 2.4GHz je otázka pár sekúnd a "pár korún".
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
BadBoy

#6 Příspěvek od BadBoy »

strigy píše:dx6 prý je jen na slow a parkflyery a vubec mi ji nedoporučují.

já na žádný závody ani nic taovího nechodím a chci jen aby to mělo naky základní funkce jako mix křidýlek na brzdy, motýlkovej mix atd. doted jsem měl a mám čínana ze setu wild hawka.

DX6i není totéž co DX6, používají trochu jiný systém. DX6i má o dost větší dosah, takže klidně ji můžeš použít bez problémů.
Kovboj

#7 Příspěvek od Kovboj »

Máš špatné rádce. Omezená byla DX6, model DX6i je úplně jiné rádio!
Má plný dosah, podle mě lepší možnosti nastavení než 6EX Fasst a jak už jsem tady psal - tak pokud ti jde i o cenu tak jsou Spektrum levnější přijímače než Fasst :-)
niky79

#8 Příspěvek od niky79 »

Ja mluvim o DX6i, a pokud vidim dobre anketu, je v ni "... slowflyera?". Tak co se ti nezda :lol:

DX6i ma samozrejme plny dosah, cca 900 metru.
strigy

#9 Příspěvek od strigy »

niky79 píše:

Ja mluvim o DX6i, a pokud vidim dobre anketu, je v ni "... slowflyera?". Tak co se ti nezda :lol:

DX6i ma samozrejme plny dosah, cca 900 metru.

ale je v ní "větroň"
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“