modelbazar

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
avionic
Kontaktovat uživatele:

modelbazar

#1 Příspěvek od avionic »

Už je to snad trapné to sem dávat, protože se zase někdo ozve, že je to věc poptávky a nabídky atd..... Mě to přijde jako strašná sviňárna.

http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Di ... ti/169938/

radeji zakoupím tady: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6589

nebo tady: http://www.hobbyeshop.cz/inshop/akumula ... py-6s.html

nebo: http://www.himodel.com/electric/HiModel ... ecker.html
tks
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od tks »

Též jsem si toho všiml, škoda to nějak komentovat...
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

Přesně na to jsem odpoledne koukal a přemýšlel zda na to zase upozornit-ale je to asi zbytečný-jdu blejt velebnosti......... :cry: :cry: :cry:
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od arda1 »

ICQ 638556901
avionic
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od avionic »

Jo,jo na něčem se zbohatnout musí, někdo pracuje, někdo krade, ... pán má zase obchodního ducha.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lindbergh »

To jsou lidi pěkný svině... Co mu na ten mail poslat taky nějakou sviňárnu??? :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
avionic
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od avionic »

Já osobně bych ho vůbec neřešil, ono "na každou svini se vaří voda"
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lindbergh »

avionic píše:Já osobně bych ho vůbec neřešil, ono "na každou svini se vaří voda"

Máš recht, ale nejsi sám, koho to štve :evil: Jo a pěkný logo... Nové, že? Nebo vyprané v Pervolu? :lol:
rakos
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od rakos »

:( jojo....a tenhle na 3-články tu máme v prodeji za 120.-
a už se nabízí i pro 6 článků za 180.- ..... No myslim, že moc kšeftů mít nebude :)
avionic
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od avionic »

Díky, nové je, prát ho snad ani nebudu, bohužel tempem kterým směřujou aerolinky do pr... to bohužel nebude potřeba.
Sarah
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Sarah »

Taky sem se nad tim pozastavil jelikoz ho mam objednanej z UH... Dokonce sem chvilku premyslel ze bych mu napsal maila jestli to fakt mysli vazne..
remet
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od remet »

A za kolik by to bylo "slusne"? Ja tedy neprodavam nic na kseft, takze cena neprevysi nikdy nakup, ale dela-li to na kseft neni snad obchod o prodani za vyssi cenu?

A stejne nevim proc se tak vztekate, pochopil bych, kdyby Vas obral. To se asi nestalo, takze mi to spis pripomina vyrvavani u piva, jak si soused zase koupil novy auto a ja mam jenom skodovku, tudiz logicky on krade. Nevim, me tohle nechava chladnym - no zkousi to, treba se nekdo chytne. Ja se nechytnu, vy taky ne, tak proc vas to trapi?

Je spousta lidi, co neumi anglicky, nema kartu, neumi nebo se boji nakoupit na eshopu - natoz zahranicnim, nechce cekat, atd. Nerikam, ze v tomhle pripade, ale obcas se vyplati si priplatit a mit nejakou vec hned nez usetrit blbou stokorunu a cekat mesic. Ale kazdy je v jine socialni situaci.
Mirek J.

Má pravdu, předsedo ....

#13 Příspěvek od Mirek J. »

remet píše:A za kolik by to bylo "slusne"? Ja tedy neprodavam nic na kseft, takze cena neprevysi nikdy nakup, ale dela-li to na kseft neni snad obchod o prodani za vyssi cenu?

A stejne nevim proc se tak vztekate, pochopil bych, kdyby Vas obral. To se asi nestalo, takze mi to spis pripomina vyrvavani u piva, jak si soused zase koupil novy auto a ja mam jenom skodovku, tudiz logicky on krade. Nevim, me tohle nechava chladnym - no zkousi to, treba se nekdo chytne. Ja se nechytnu, vy taky ne, tak proc vas to trapi?

Je spousta lidi, co neumi anglicky, nema kartu, neumi nebo se boji nakoupit na eshopu - natoz zahranicnim, nechce cekat, atd. Nerikam, ze v tomhle pripade, ale obcas se vyplati si priplatit a mit nejakou vec hned nez usetrit blbou stokorunu a cekat mesic. Ale kazdy je v jine socialni situaci.

Přesně tak! Uvědomte si, že žijete v kapitalismu. To je jako kdyby jste se vztekali, že třeba nový Superb stojí 700.000,-Kč a věděli, že výrobní náklady jsou např.250.000,- ! A ječeli byste, že je to předražený. Někdo ho koupí, někdo ne , někdo koupí něco jiného... Zisk je to, co žene společnost a ekonomiku vpřed. Peníze takzvaně nesmějí "couvat" ! To by se systém téměř okamžitě zhroutil.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Lindbergh »

To remet a Mirek.J: No hoši já teda nevím, jestli jsem dobře pochopil kapitalismus.... 1. Obchodem se živím od revoluce. 2.Řádně platím daně (nevím, jestli ti dotyční vychcánkové za ten x...set% zisk platí daně taky :wink: ) 3. SLUŠNOST!!! je taková "nedůležitá" prkotina (myšleno dost ironicky) která dle mého názoru patří nejen do modelařiny, ale obzvlášť se slovem "bazar" bych jí opravdu spojoval. Viděli jste někdy NOVÉHO SUPERBA v bazaru za tři miliony??? :lol: :lol: :lol: Každopádně tento příspěvek berte jako hoooodně velkou nadsázku. Co člověk, to názor. Lituju avionica, že to tady znovu propral, protože s ním dost lidí nebude souhlasit, ale JÁ...S TEBOU AVIONICU SOUHLASÍM!!! ZA SLUŠNOST V KAPITALISMU JE TŘEBA SE RVÁT :lol: :lol: :lol:
avionic
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od avionic »

Rezignuji, končím, už se starám pouze o sebe. Až oberou nějakého známého, tak mě to nechá chladným protože nikdo neobral mě, to je logické, už to chápu. Děkuji za to, že jsem konečně pochopil kapitalismus.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“