To Abu: Místa je tam dost a jak jsem psal, šetřit na tom nechci, je to přeci jen větší éro. Optic6 jsem si kupoval jako můj první vysílač loni, kdy jsem nevěděl, jestli mě to vůbec bude bavit. No a chytlo mě to pekelně

Teďka šetřím do prasátka na něco pořádnýho, ale nechci jít o půl třídy nebo o třídu víš. Chci rovnou "plnokrevnej vysílač" a počítám s tím, že to bude stát možná i přes dvacku. Někde jsem četl (tuším, žes to psal ty, ale nejsem si jistej

), že je dobrý koupit přijímač, kterej umí nouzový výchylky (který Optic6 umí a s Opticem6 prý pcm přijímače lze použít...???), akorát musím koupit Hi-tec přijímač aby to chodilo....? Si mně udělal teď guláš v hlavě chlape
Baterky: To co píšeš zvládne moje nabíječka bez problému...Kdybych tě dal narvanou kreditku asi bys šel stejně do nejlevnějšího řešení, protože je třeba ho "dovážit"...chápu to dobře?
Mixy - Optic6 umí tyto:
mix křidélka-směrovka (kombi-mix)
mix elevony (pro samokřídla)
mix pro motýlkové ocasní plochy
diferenciace výchylek křidélek
mix flaperony
mix výškovka-klapky
přistávací konfigurace
mix butterfly (crow)
ovládání zakřivení odtokové hrany
mix pro ovládání výškovky 2 servy
volba ovládání plynu přepínačem nebo křížovým ovladačem
2 volně programovatelné mixy
Předpokládám, že na rekreační polítání to bude stačit (použiju samozřejmě jenom něco z toho, okopčil jsem to z návodu) a ty klapky holt prdnu na V-kabel
Nejvíc si mě ale dostal s těma přijímačovejma baterkama! To já nikdy nepoužíval...Je to asi důležité jako záloha, když hlavní dojde...? Jestli jo, tak do toho určitě půjdu! Ty Sanyo NiCd 1200-1500 jsou dle tebe O.K.?