T REX 600E PRO - novinka
Re: T REX 600E PRO - novinka
Pastorek se nesmí domečku s ložiskem dotýkat
Posuň ho o cca 2 mm k motoru.
No oska nemusi mit viditelne drazky, ale muze to byt o vlasek ztenceny, je to citit i prstem a nebo staci prejet po hrideli novym loziskem a pokud v miste toho puvodniho umisteni loziska je vule tak je to spatny (ta vule je opravdu minimalni, ale rozdil od zbytku hridele je citelny). Novy lozisko bude zniceny driv nez to originalni a ani zalepeni nepomuze.
raging píše:Pastorek se nesmí domečku s ložiskem dotýkatPosuň ho o cca 2 mm k motoru.
Before fastening the M4 set screw, make sure the motor pinion gear
is contacted with the bearing in the motor gear case downward.
psena píše:raging píše:Pastorek se nesmí domečku s ložiskem dotýkatPosuň ho o cca 2 mm k motoru.
Before fastening the M4 set screw, make sure the motor pinion gear
is contacted with the bearing in the motor gear case downward.
Blbost.
Spodní ložisko není axiální . 
A jak mate ulozenou hlavni hridel? Vzdyt tam jsou na loziska tim prstynkem daleko vetsi tlaky a ty taky nejsou axialni
Ja zustanu u nastaveni doporucenem vyslovne v navodu
psena píše:A jak mate ulozenou hlavni hridel? Vzdyt tam jsou na loziska tim prstynkem daleko vetsi tlaky a ty taky nejsou axialni![]()
To co tady píše pšena si osobně taky myslím. Samozřejmě pastorek by se ložiska dotýkat neměl ale osazení hřídele ano. Všechny radiální ložiska snášejí nějaký axiální tlak a proto jsou tam 3 aby byly namáhány co nejmíň při těch šikmejch zubech pastorku.
Spektrum DX8
T-REX 450 PRO microbeast
Protos 500 microbeast
T-REX 600 EFL
T-REX 700 3G NITRO
T-REX 450 PRO microbeast
Protos 500 microbeast
T-REX 600 EFL
T-REX 700 3G NITRO
Možná to nemám správně ale pastorek se mi nedotýká ložiska a motor se dost hodně hřeje .
Jakou teplotu má motor když se pastorek dotýká ložiska ?
Jestli to náhodou není můj problém .
Jakou teplotu má motor když se pastorek dotýká ložiska ?
Jestli to náhodou není můj problém .
Ja jsem mel horkej Scorpion, ted mam zpet origo motor a je rozhodne mene horkej, ale merak nemam tak tahle informace je v podstate zbytecna 
Moze mi niekto poskytnut zapojenie 3GX s Futabou? Mam podozrenie na pokazene 3Gxko, ale skor ako ho pojdem vyreklamovat potrebujem mat istotu ze mam pravdu.
Staci ako test tento postup?
Zapojim len BEC do konektora batery , drzim tlc set a zapnem BEC. Mala by zacat inicializacia 3GXka, to bohuzial ani neblikne. Robim niekde chybu, alebo sa jedna o skutocne vadny kus?
Staci ako test tento postup?
Zapojim len BEC do konektora batery , drzim tlc set a zapnem BEC. Mala by zacat inicializacia 3GXka, to bohuzial ani neblikne. Robim niekde chybu, alebo sa jedna o skutocne vadny kus?
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
zeptám se blbě, máš propojenu jednotku s přijímačem tím kabelem, který není určen pro serva - tedy napájením??
Hitec Aurora, Jeti DC-16
Trex 600FBL PRO, Trex 450 PRO, Mini Titan, Protos FBL, Trex 700FBL elektro, Rave 450 FBL, Trex 550 3G, Protos 500
Trex 600FBL PRO, Trex 450 PRO, Mini Titan, Protos FBL, Trex 700FBL elektro, Rave 450 FBL, Trex 550 3G, Protos 500
Krtek píše:zeptám se blbě, máš propojenu jednotku s přijímačem tím kabelem, který není určen pro serva - tedy napájením??
krtek chces mi povedat, ze sa 3GX modul ani nerozsvieti kym nema napojene serva atd?
Ja sa snazim spravit jednoduchy test a to z dovodu ze mi 3GXko nejde ani zapnut.
Takze podla mna staci ked vlozim 2 zilovy kablik z BECu do konektora BAT na 3GX a zapnem ho drzanim tlc SET a zapnutim BEC a mala by sa zacat inicializacia. On ani neblikne. Podla mna je to vadny kus.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Bez signálu z přijímače 3 GX ani neblikne.Propoj s přijímačem,zapni vysílač,pak napájení do přijímače a uvidíš.
raging píše:Bez signálu z přijímače 3 GX ani neblikne.Propoj s přijímačem,zapni vysílač,pak napájení do přijímače a uvidíš.
Vyskusane aj tak to nejde.
Oprav ma ak sa mylim, zapajas BEC do 3GXka a nasledne az prepojis 3GXko s prijimacom
vid schema. To podla mna znamena ze prijimac je 2hy v poradi co sa napajania tyka a teda bez rozdielu ci tam je pripojeny alebo nie je musi 3GXko dany port napajat.(futaba prijimac zapojena za 3GXko ani nemrkne) Ak pripojim 3GXko na napajanie tak sa podla mna ma zapnut aj bez prijimaca.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar