Spektrum DX8 zkušenosti a pod.
Re: Spektrum DX8 zkušenosti a pod.
Asi by se kolega našel,jen ne asi s originálem.
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2
Ahoj. Zkoušel jsi dosah tak jak to popisují v návodu s omezením výkonu vysílače?
Pokud je to stejné i u DX8, já mám DX6. Nikde to tady nevidím.
Valsorim píše:Ahoj. Zkoušel jsi dosah tak jak to popisují v návodu s omezením výkonu vysílače?
Bez obav, je to stejný.
Zkoušel,ale jen tu RX 615 a to bylo totálně v háji,jakmile jsem to omezil na výkonu,tak to přestalo chodit. Dnes jsem si půjčil další přijímač,tak uvidíme.
EDIT : Tak jsem dnes vyzkoušel zapůjčený přijímač http://sad.okdar.net/20160511_100016.jpg a konečně úspěch. Dělal jsem test na 30 m se sníženým výkonem a ok. Zkoušel jsem to prodlužovat a ještě při 120 m to fungovalo se sníženým výkonem,takže chyba je nejspíše v předchozím přijímači.
EDIT : Tak jsem dnes vyzkoušel zapůjčený přijímač http://sad.okdar.net/20160511_100016.jpg a konečně úspěch. Dělal jsem test na 30 m se sníženým výkonem a ok. Zkoušel jsem to prodlužovat a ještě při 120 m to fungovalo se sníženým výkonem,takže chyba je nejspíše v předchozím přijímači.
Včera som od kamarata dostal novu nepoužitu lipolku pre vysielače Spektrum DX - 7,4V 2000mAh 8C
Kupil ju asi na aliexprese, ale medzi tym predal vysielač a lipolka mu ostala.
Ale stale radšej by som chcel do novej vysielačky použit novu Li-Ion. Li-Ion mam aj v mojej prvej DX8 (original baterka je pôvodne DX9 a je z r2013) som s nou velmi spokojny
V podstate by stačilo kupit dva nove Li-Ion čanky cca 2000-3400mAh ktore sa zmestia do vysielača - skusim rozobrat staru baterku do notasa
https://www.maxxpacks.com/product_info. ... l3q1h3veb7
Teraz sa u mna nahodou stretlo viac vysielačov naraz .) ešte jedna DX4 DSMX s trojpolohovím prepinačom je požičana, no už by ju mohli vratit .) alebo odkupit
ide sezona tak treba nachystat vysielače, navyknut si na novu dx6 alebo DX7 a prvu DX8 predat, tiež predat jednu DXE alebo aj obe. DX5 je už predana len ju treba zaniest novemu majitelovi.
Do konca leta musia ostat u mna len dva vysielače - jeden hlavny a druhy ako žiak aby mohli lietat so mnou kamoši-nepiloti .)
Kupil ju asi na aliexprese, ale medzi tym predal vysielač a lipolka mu ostala.
Ale stale radšej by som chcel do novej vysielačky použit novu Li-Ion. Li-Ion mam aj v mojej prvej DX8 (original baterka je pôvodne DX9 a je z r2013) som s nou velmi spokojny
V podstate by stačilo kupit dva nove Li-Ion čanky cca 2000-3400mAh ktore sa zmestia do vysielača - skusim rozobrat staru baterku do notasa
https://www.maxxpacks.com/product_info. ... l3q1h3veb7
Teraz sa u mna nahodou stretlo viac vysielačov naraz .) ešte jedna DX4 DSMX s trojpolohovím prepinačom je požičana, no už by ju mohli vratit .) alebo odkupit
ide sezona tak treba nachystat vysielače, navyknut si na novu dx6 alebo DX7 a prvu DX8 predat, tiež predat jednu DXE alebo aj obe. DX5 je už predana len ju treba zaniest novemu majitelovi.
Do konca leta musia ostat u mna len dva vysielače - jeden hlavny a druhy ako žiak aby mohli lietat so mnou kamoši-nepiloti .)
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe
Link na navod:
bezdrátové připojení "Wireless Trainer" bez kábla so starším vysielačom Spektrum - učiteľ/žiak
Hociktorý starší vysielač Spektrum DSMX/DSM2 môžte pripojil pomocou bezdrátové připojení "Wireless Trainer" k novým vysielačom DX6, DX8-G2 a iným ktoré majú podporu bezdrátové připojení "Wireless Trainer"
tieto nové vysielače majú v sebe prijímač ktorý prijíma signál z vysielača žiak - Kábel není potrebný
viewtopic.php?f=38&t=88018&p=1481664#p1481624
bezdrátové připojení "Wireless Trainer" bez kábla so starším vysielačom Spektrum - učiteľ/žiak
Hociktorý starší vysielač Spektrum DSMX/DSM2 môžte pripojil pomocou bezdrátové připojení "Wireless Trainer" k novým vysielačom DX6, DX8-G2 a iným ktoré majú podporu bezdrátové připojení "Wireless Trainer"
tieto nové vysielače majú v sebe prijímač ktorý prijíma signál z vysielača žiak - Kábel není potrebný
viewtopic.php?f=38&t=88018&p=1481664#p1481624
- Standa Stuchlý
[quote="patamatix"]Jen pro doplnění,foto rozmístění antén v letadle.[/quot
Ahoj všem, postavil jsem nové letadlo. Teď se ho snažím nastavit a nevím si rady s jednou věcí. Letadlo má ocas do "V" Ve vysílačce nastavím serva,daný ocas. vše funguje jak má,jen z nějakého důvodu vysílačka využívá jen 50% dráhy výškovky,takže výchylka je malá. Trochu si pomohu zvětšením koncových bodů,ale tím se dostanu jen na 75%. Když nastavím klasický ocas ,tak se tak neděje. Neměl by někdo s tímto zkušenosti. Děkuji za případné info.
Ktory to je vysielač? opiš zadne čislo, a napiš aku maš verziu firmware.
Je vvhodne urobit upgrade
Je vvhodne urobit upgrade
Číslo je SPMR8000EU "DX8G2" firmware 2.01
po koupi jsem jej přehrával. Mrknu zda je nějaký další k dispozici.
po koupi jsem jej přehrával. Mrknu zda je nějaký další k dispozici.
Tak jsem aktualizoval na 2.05 ale nepomohlo to.
SPEKTRUM DX8
Zdravim vlastnim vysilacku Spektrum DX8 1generave a premýšlím zda se vyplatí 2gen nebo Dx9 případně ix12 jedna se mi o to,že na.mé soucasne nejde nastsvit na jakykoliv prepínač varovaní.Coz se mi stalo osudným(Samozřejmé má chyba)
Má možnost Dx8 g2 přiřadit jakýkolov zvuk na jakoukoliv polohu jakehokoliv přepinače?
Má možnost Dx8 g2 přiřadit jakýkolov zvuk na jakoukoliv polohu jakehokoliv přepinače?
Re: SPEKTRUM DX8
Ak na to nezabudnem tak to zajtra vyskusam ale myslim ze to ide.
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
Tak som to skusal , cez Warnings ide len par veci ako plyn a pod.
ALE - cez Custom voice setup > Switch change reports idu zvuky priradit ku kazdemu prepinacu , gimbalom, tlacitkam... dokonca k rolleru.
Zvuk moze byt urcity dany alebo hlasenie o stave (napr.timer)
Potom je tam nieco ako Stepping events - tam sa da postupne priradit viac zvukov k jednej zmene ci polohe - alebo na x-tu zmenu urciteho spinaca ? neviem ako to presne funguje.
A potom je tam Generic report , to netusim na co je ale tiez nejake tie zvukove hlasenie - myslim ze je to to hlasenie po starte vysielaca.
Neviem ci to je to co si chcel vediet , snad ano.
(Vysielac Spektrum DX8 G2)
ALE - cez Custom voice setup > Switch change reports idu zvuky priradit ku kazdemu prepinacu , gimbalom, tlacitkam... dokonca k rolleru.
Zvuk moze byt urcity dany alebo hlasenie o stave (napr.timer)
Potom je tam nieco ako Stepping events - tam sa da postupne priradit viac zvukov k jednej zmene ci polohe - alebo na x-tu zmenu urciteho spinaca ? neviem ako to presne funguje.
A potom je tam Generic report , to netusim na co je ale tiez nejake tie zvukove hlasenie - myslim ze je to to hlasenie po starte vysielaca.
Neviem ci to je to co si chcel vediet , snad ano.
(Vysielac Spektrum DX8 G2)
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
Děkuji za ochotu to waring je mysleno vsrováni po zapnuti vysilacky že
Ke nejaky rozdil mezi DX8 g2 a dx9 krom kanalu?
Ke nejaky rozdil mezi DX8 g2 a dx9 krom kanalu?