DJI - F305, F306, F308 Phantom 2
Re: DJI - F306 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-3D
jsem zvědav zda se s ním kdy ještě setkáš... pak je ono případné souzení bez důkazů....
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli to posílají výrobci na posouzení, tak to je lepší, než aby o tom rozhodovali oni, protože to by asi dobře nedopadlo, možná to je malá výhra, možná ne. Nyní jen doufat, že se k tomu výrobce postaví čelem, protože oni o tom ví a tak uvidíme. A nebo ještě druhá možnost, že to nestihnou do 30 dní a to by bylo asi nejlepší řešení, ale nespoléhal bych na to.
Sám jsem zvědavý jak to dopadne, ... držím palce.
Sám jsem zvědavý jak to dopadne, ... držím palce.
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
Re: DJI - F305 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-2D
... hele, je tady někde nějaký návod na něco jak si vyrobit nějakou lehkou aretaci gimbalu 2D? Myslím, že jsem tady někde postřehl, že jste o tom někdo psal, že jste si něco kutili, ale nemůžu nic najít.
hravec píše:jsem zvědav zda se s ním kdy ještě setkáš... pak je ono případné souzení bez důkazů....
no vrátit ti musí nový nebo zpět poškozený
no já na něj dávám při přepravě gumičku a aretuji jej tak v krajní poloze aby se nekymácel. Jezdím s tím takto na kole, na lyžích.
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Vlasta2 píše:tomu rozumím, já z jeho posledního emailu pochopil, že objednávka je vyřízena, tak jsem předpokládal, že to odešlo. České poště důvěřuji jako těm klaunům v Parlamentě...
Pokud je to bez sledovacího čísla pak je to jen obyčejná poštovní zásilka ani ne doporučená, která má tu nejnižší prioritu při přepravě poštovních zásilek obecně podobně jako obyčejný dopis. Díky tomu, že je to bez sledování ani nelze ověřit to zda byla zásilka již skutečně podána na poštu nebo zda tím mailem jen eshop mate zákazníka a zásilka ve skutečnosti třeba ještě podána na poštu nebyla. Můžeš se pokusit zeptat prodejce zda to již skutečně fyzicky podali na poštu nebo ne, ale i když ti řeknou, že už to podali na poštu tak to stejně nemáš jak ověřit.
Ten eshop to posílá z Anglie tedy v rámci EU a je to tedy bez celních formalit, ale díky té nízké prioritě může být doba doručení od podání zásilky velmi proměnlivá od několika dnů až po několik týdnů. I když je to do ČR obvykle okolo týdne není to nijak zaručeno a tak se to může klidně i o nějaký ten týden protáhnout.
hravec píše:ZDE náhradní díl té zrůdnosti, naštěstí cena je v pohodě....
a už je i u Číňanů ZDE a doprava samo sebou free
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
... dal jsem gumičku, to bylo zcela nejjednodušší a hlavně úplně hned
Jinak ty kolíčky jsou určitě fajn, ale gumička plní svůj účel a cena je úplně někde jinde
Jinak jsem si myslel, že dnes dám nějaký starší firmware, ale ono to už nejde, v.2 nejde vůbec a zkoušel jsem v.1.? a ta mi taky nešla. Ta v.3.4 je šílená a 3.5 stále nikde. Betatestři mají vyzkoušeno, ale DJI mlčí, přitom si myslím, že by neměli vůbec váhat a vypustit to co nejdříve, protože chyby kompasů jsou tak časté, že to je až moc a není na co čekat.
Ale když si vzpomenu na v.2, jak to pěkně vyselo na místě i v silnějším větru, jak to letělo rovně ... mám na sebe vztek, že jsem to přehrával na v.3.4
Jinak ty kolíčky jsou určitě fajn, ale gumička plní svůj účel a cena je úplně někde jinde
Jinak jsem si myslel, že dnes dám nějaký starší firmware, ale ono to už nejde, v.2 nejde vůbec a zkoušel jsem v.1.? a ta mi taky nešla. Ta v.3.4 je šílená a 3.5 stále nikde. Betatestři mají vyzkoušeno, ale DJI mlčí, přitom si myslím, že by neměli vůbec váhat a vypustit to co nejdříve, protože chyby kompasů jsou tak časté, že to je až moc a není na co čekat.
Ale když si vzpomenu na v.2, jak to pěkně vyselo na místě i v silnějším větru, jak to letělo rovně ... mám na sebe vztek, že jsem to přehrával na v.3.4
gumičky jsou lepší i v tom, že když na to zapomeneš a ptáka zapneš, nezničíš si gimbal....
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
Jo souhlasím, gumička je fajn. Původně jsem myslel, že budu cosi z něčeho vyřezávat, ale opět se ukázalo, že v jednoduchosti je síla.
Díky za doporučení
Díky za doporučení
- gardenroute
Souhlas, myslím si, ze nejlepší řešení je mit v kufru v tom 'docku' pro gimbal s kamerou kus molitanu, do kterého se to opře a zabrání tak nežádoucímu pohybu při transportu. Vše ostatní hrozí nebezpečím poškození gimbalu při opomenutí odstranění gumicky, plátové spony apod... Je to jednoduché, spolehlivě a zadarmo [emoji3] Osobně ověřeno vice jak ročním provozem... Nyní me to tak dobre chrání i křehkou sluneční clonu, nasazenou na GoPro kameře...
Jinak se zda, ze ma sluneční clona, resp. její prototyp asi funguje, na videích se me zda, ze již nejsou vidět ty proklate stíny od vrtuli, ani to nevinetuje. Ale mám tady jen malou TV, menší, než mám monitor doma na stole, tak to mozna pořádně nevidím...
Jinak se zda, ze ma sluneční clona, resp. její prototyp asi funguje, na videích se me zda, ze již nejsou vidět ty proklate stíny od vrtuli, ani to nevinetuje. Ale mám tady jen malou TV, menší, než mám monitor doma na stole, tak to mozna pořádně nevidím...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
teď jsem si vzpomněl na perličku, na Sanitku 2, kdy byl nějaký rozhovor s Renčem o točení spousty scén pomocí GoPro kamer, ptal se ho někdo, zda jim to nevadilo tyto nežádoucí efekty ve výsledném obraze (vrtule dronu nebo deformace pohybů vrtulí záchranářské helikoptéry, různé deformace obrazu, a pod.), on na to, že by nebyl problém to vyčistit a/nebo potlačit, ale že jim to připadalo jako zajímavé a proto to tam nechali ...
... a nám amatérům to vadí
... a nám amatérům to vadí
- gardenroute
Vrtule mě nevadí, občas je tam kvůli autenticitě také nechám, ale ta stínová interference je dost rušivá, to mě vadí...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
Pro ty co chodí lítat na vodu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SWZQsTUYuNw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SWZQsTUYuNw[/youtube]