Beta 1400 - souhrn a nová diskuze

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno

Jaký motor a regulátor používáte?

Originální motor
49
44%
Originální regulátor
34
30%
Regl. Turnigy 20A
0
Žádná hlasování
Regl. Turnigy 25A
3
3%
Regl. Turnigy 30A
7
6%
Jiný regl. 20A
0
Žádná hlasování
Jiný regl. 25A
5
4%
Jiný regl. 30A
7
6%
Motor CD2826/6 z HC
1
1%
Jiný motor
6
5%

Celkem hlasů: 112

Zpráva
Autor
carione
Kontaktovat uživatele:

Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze

#946 Příspěvek od carione »

czpredseda píše:Ahoj všem. Jak je to se zamýšleným webem o Betě? Spustil jsem včera menší projekt http://www.rc-foto.cz na kterém píšu články o různých věcech pro modely, focení z modelů, mých projektech a podobně. Pokud by byl zájem, přidal bych tam rubriku o Betě, kde by bylo možné důležité věci, které se zde objevily nějak shrnout, protože vlákna jsou již nemožně dlouhá a pamatuji si, jak obtížně jsem z nich tahal informace. Uvítal bych, kdyby měl někdo zájem na psaní článků spolupracovat. Viděl bych to na pár článků o setových věcech, jak začít, čemu se vyhnout při nákupu, čím nahradit rozbité komponenty, úpravy a tak podobně. Díky!

Ahoj, Já zamýšlím udělat přímoweb o mé betě, vychytávky, pozbírat prispevky z fora a dat to na muj web. Jenze mam problem, ze ikdybych dal treba wordpress na free hosting od webzdarma.cz, tak je to strasne pomale. Napadlo me tedy si napsat stranky sam, coz není problem, ale zase to bude chvilku trvat. Zatim jsem u grafiky ve photoshopu, az bude hotova, tak pak napisu nejaky web s informacemi. Administracni rozhrani nebude treba , protoze se v tom vyznam, kdyz si je zvladnu napsat sam ;-) Casu je malo, atak se snazim chvilkama v praci, doma postupne dodelat grafiku, at to muzu nasledne roztrihat a napsat stranky.
Kluci tady rikali, ze by to bylo super, ale jak rikam, casu je malo.. Ale kdo vydrzi, tak se docka. Doufam, ze me nikdo neukamenuje,
kdyz sjedu vsechno co je tady na forech o bete + kazdy prizpevek bude mit samozrejmne autora, ktery to zde napsal. Tak snad se
nikdo nebude zlobit...
Carione-T9X || BETA 1400 III | GAMA 2100
"Vzlétnout můžeš, přistát musíš."
www.carione.cz
carione
Kontaktovat uživatele:

#947 Příspěvek od carione »

Ahoj kluci, pánové a vyznavaci BETA 1400 :-)

Chtel bych vytunit svou betiicku o nejake lepsí ovladani kridelek, vyskovky a smerovky. Na eshopech v bižu jsou
nejake táhla, paky kormidel a kulove cepy, jenze kdo se v tom ma vyznat :-)

Nejaky odborník co by pomohl presne definovat rozmer a typ z

http://www.sczmodelshop.cz/modelarska-bizuterie/?pageno=13

Děkuji :-)
www.carione.cz
czpredseda

#948 Příspěvek od czpredseda »

carione píše:Ahoj, Já zamýšlím udělat přímoweb o mé betě, vychytávky, pozbírat prispevky z fora a dat to na muj web. Jenze mam problem, ze ikdybych dal treba wordpress na free hosting od webzdarma.cz, tak je to strasne pomale. Napadlo me tedy si napsat stranky sam, coz není problem, ale zase to bude chvilku trvat. Zatim jsem u grafiky ve photoshopu, az bude hotova, tak pak napisu nejaky web s informacemi. Administracni rozhrani nebude treba , protoze se v tom vyznam, kdyz si je zvladnu napsat sam ;-) Casu je malo, atak se snazim chvilkama v praci, doma postupne dodelat grafiku, at to muzu nasledne roztrihat a napsat stranky.
Kluci tady rikali, ze by to bylo super, ale jak rikam, casu je malo.. Ale kdo vydrzi, tak se docka. Doufam, ze me nikdo neukamenuje,
kdyz sjedu vsechno co je tady na forech o bete + kazdy prizpevek bude mit samozrejmne autora, ktery to zde napsal. Tak snad se
nikdo nebude zlobit...

Já to mám přes zoner inshop, nechci trávit čas psaním kódu a výrobou grafiky, ale psaním příspěvků :-) a hosting je superrychlý, ale není to zadarmo - doména a provoz stojí nějaké peníze, proto tam mám taky eshop, aby mi to alespoň pokrylo náklady, tak si něco objednejte ;-) Plánuju ještě vyrábět vyvažovačku na vrtule a nějaké další vychytávky z překližky.
carione
Kontaktovat uživatele:

#949 Příspěvek od carione »

czpredseda píše:
carione píše:Ahoj, Já zamýšlím udělat přímoweb o mé betě, vychytávky, pozbírat prispevky z fora a dat to na muj web. Jenze mam problem, ze ikdybych dal treba wordpress na free hosting od webzdarma.cz, tak je to strasne pomale. Napadlo me tedy si napsat stranky sam, coz není problem, ale zase to bude chvilku trvat. Zatim jsem u grafiky ve photoshopu, az bude hotova, tak pak napisu nejaky web s informacemi. Administracni rozhrani nebude treba , protoze se v tom vyznam, kdyz si je zvladnu napsat sam ;-) Casu je malo, atak se snazim chvilkama v praci, doma postupne dodelat grafiku, at to muzu nasledne roztrihat a napsat stranky.
nikdo nebude zlobit...

Já to mám přes zoner inshop, nechci trávit čas psaním kódu a výrobou grafiky, ale psaním příspěvků :-) a hosting je superrychlý, ale není to zadarmo - doména a provoz stojí nějaké peníze, proto tam mám taky eshop, aby mi to alespoň pokrylo náklady, tak si něco objednejte ;-) Plánuju ještě vyrábět vyvažovačku na vrtule a nějaké další vychytávky z překližky.

Jasně chápu :-) Grafiku uz mam tak z 80%.. pak neco napisu a vrhnu se na clanky :-) Pohoda.
www.carione.cz
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#950 Příspěvek od jamesgsf »

Já jsem klapky řešil teď, sice jsem si koupil panty ale nakonec jsem to dal na závěs udělany ze skelné pásky. Co nejdřív zkusím nafotit. Teď se peru s tím jak to dostat do vysílačky aby to chodilo tak jak chci.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
bezo.tn
Kontaktovat uživatele:

#951 Příspěvek od bezo.tn »

ja som daval panty a potom som pridal tiez zo sklennej pasky . napipane zachvilku :-) . foto str. 55
graupner MZ-24
carione
Kontaktovat uživatele:

#952 Příspěvek od carione »

Ano, pantíky vím jak se dělají, ja je mám taky ;-) spíše se mi jedná jak máte udělané ovládání pohybu tyčky od serva ke křidelkum, vyškovce a směrovce. jaký system pouzivate na kridelkách..

Toto treba Obrázek

Potřeboval bych vědět, jestli to někdo nevyměnil treba za toto, jake jsou rozměry atd. Nemam zrovna betu u sebe.
www.carione.cz
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#953 Příspěvek od Standapass »

Tak finální verze. S
Přílohy
4.JPG
3.JPG
2.JPG
1.JPG
HTC evo3d
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#954 Příspěvek od Standapass »

No a poslední. S
Přílohy
8.JPG
7.JPG
6.JPG
5.JPG
HTC evo3d
carione
Kontaktovat uživatele:

#955 Příspěvek od carione »

Krasavec :-) Ja jsem dneska nakoupil kriklavou oranzovou a matny lak. uz se tesim na stredu :-)

Nejdríve zakl. barva, pak oranzova a pak lak.. bude to fosforova kráska :-D Moje BETA 1400

Foto atd bude...
www.carione.cz
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#956 Příspěvek od Standapass »

Ještě musím dovážit těžiště. Je to těžký na prde... Nemohu se dočkat záletu. S
HTC evo3d
Tchor
Kontaktovat uživatele:

#957 Příspěvek od Tchor »

Standapass píše:Ještě musím dovážit těžiště. Je to těžký na prde... Nemohu se dočkat záletu. S

To se vubec nedivim - s tim kusem "zeleza" na ocase to budes dovazovat asi docela dost. Mimochodem pri takhle ostrem zakonceni ty "vystuhy" to urazis mnohem snaz nez bez ni a to na jejim prednim konci - vznika tam ostrej pevnostni prechod kam se slozej vsechny pusobici sily. Podle meho to byl hodne nestastnej napad.
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#958 Příspěvek od Honza C »

Mas to moc pekny Stando, o tom kusu plechu na ocase uz jsem Ti taky psal - mozna by bylo lepsi dat tam preklizku se zapichovacima matkama, pevny by to bylo dost, ale ... po bitve je kazdy generalem, ze jo. Vsak to dovazis, muzes dat dopredu fotak s teleobjektivem a fotit pro Blesk :mrgreen:
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#959 Příspěvek od Standapass »

Tak pro upřesnění : nejsem takový prase , abych tam rval plech. Je tam hliníkový plíšek o váze 00nic. Jde spíž o to , že mám obě serva vzadu. Regl a příjmač je v těžišti. No malinko za. Ale chci tam do budoucna dát kamerku a ta mi to určitě dováží. Možná až moc. Hlavně to je velice dobře skladné. S :wink:
HTC evo3d
czpredseda

#960 Příspěvek od czpredseda »

To jo, protože když jsem tam dával na kabinu 150g foťák, tak jsem zadek dovažoval 30g s 1300mAh baterkou a když teď lítám s 200g foťákem a 1800 baterkou, dávám na ocas už 40g olůvko.
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“