- no lítalo se s tím fakt krásně - měl jsem doslova orgasmus. Jen chvíli, jak už to s orgasmy býváKenny McCormick píše:ked vidim taketo skody, hned som vylieceny z nakupu velkeho stroja, zostavam verny svojim dvom kolibrikom
Heli a vaše nehody
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:- no mě bec nenapadl, já prvotně myslel, že se zbláznilo 3G (ale proč by to udělalo - na rexu 500 mam s 3G za sebou cca 500 startů a nikdy jsem nic podobného nezažil)Mipo píše:viníka" jsi našel celkem snadno a rychle, jen si vůbec nejsem jistý, zda toho pravého...
Pokud se nejedná o ten konkrétní kus, nic to nemusí znamenat....
Jen otázka - jak dlouho nabíhá 3G po zapnutí než lze řídit??
Ricco FBL, Sniper II FBL, 4G3 MP-Tuning, Coraxial, LA700, ....
- tak 2s výrazně rychleji než v-bar - pokud se mi to přihodí příště tak pokud budu moci - vystřelím to hooodně vysoko, aby mělo šanci se srovnat. Teď jsem byl cca v 6m - tam moc prostoru nebylo.Mipo píše:jen otázka - jak dlouho nabíhá 3G po zapnutí než lze řídit??
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Jenže problém vidím v tom, že ti bezpádlovka na letící helině znovu už nenaběhne. Ta potřebuje inicializovat v klidu a to se nepovede za letu. Navíc neřízeného.
Dej ji pro zkoušku na kapotu auta s nastartovaným motorem a zapni. Myslím že nenaběhne. Pak ti tyhle teorie jsou na nic. Ani normální gyro nenaběhne znova za letu a pokud ano, tak bude dělat nesmysly.
Jak jsem psal, hledal bych to nejdřív v kabelu mezi senzorem a jednotkou 3G.
Ale možná je můj názor trošku zkreslený mými zkušenostmi s 3G. Já bych to nedal ani klukovi na koloběžku.
Píšeš že ti to nejdřív koplo do vrtulky. Kdyby ti vypadlo napájení, resetovalo se 3G, tak to nemůže kopnout do vrtulky a potom to být ještě řiditelné. Napájení to podle mě nebylo.
Dej ji pro zkoušku na kapotu auta s nastartovaným motorem a zapni. Myslím že nenaběhne. Pak ti tyhle teorie jsou na nic. Ani normální gyro nenaběhne znova za letu a pokud ano, tak bude dělat nesmysly.
Ale možná je můj názor trošku zkreslený mými zkušenostmi s 3G. Já bych to nedal ani klukovi na koloběžku.
Píšeš že ti to nejdřív koplo do vrtulky. Kdyby ti vypadlo napájení, resetovalo se 3G, tak to nemůže kopnout do vrtulky a potom to být ještě řiditelné. Napájení to podle mě nebylo.
Naposledy upravil(a) pkotatko dne sob 26.03.2011 13:01, celkem upraveno 1 x.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Howking píše:No zdubluju bec - dám am přes diody i ten původní externí - vyměním bezpádla 3G a v-bar s protosem a když mi to udělá na protosu, nebude to tak finančně bolet. Víc pro to nemohu udělat.
No pořádně bych se podíval co dělají ta serva, zda náhodou neudělal chinan někde chybu a servo nenahratuje chvílemi svým příkonem pohon.... to 3G testnout jinde je dobrý nápad.
pkotatko píše:Jenže problém vidím v tom, že ti bezpádlovka na letící helině znovu už nenaběhne. Ta potřebuje inicializovat v klidu a to se nepovede za letu. Navíc neřízeného.
Tohle si taky myslim. Podle me bude nejrozumnejsi, kdyz zkusi znovu prehrat FW na 3g. A jak rika prehodit V-bar z protose na 7kilo a 3g zase na protose. Bude to jistejsi a pokud padne protos nebude to tolik financne bolet. No a pokud by se neco podobneho stalo i s v-barem je ve vine napajeni.
- o ono se to přetočilo o 180 při záběru v tictocu - to nemusel byt kopanec - prostě to jen při prudkém kolektivu v momentě vypnutí neudrželo ocas.pkotatko píše:Píšeš že ti to nejdřív koplo do vrtulky. Kdyby ti vypadlo napájení, resetovalo se 3G, tak to nemůže kopnout do vrtulky a potom to být ještě řiditelné. Napájení to podle mě nebylo.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
No posledne jak jsem litali tak jsem byl u couvaneho loopu taky zmateny. Myslel jsem ze jsem si to udelal rukama, ale proste kdyz jsem byl hlavou nahore tak mi ocas podivne uletel a nebyl to ten typicky kopanec. A urcite to rukama nebylo. Ja budu kazopadne prehazovat 3g za Microbeast, ale nic proti do ted jsem byl docela spokojeny az na par drobnosti.Howking píše:- o ono se to přetočilo o 180 při záběru v tictocu - to nemusel byt kopanec - prostě to jen při prudkém kolektivu v momentě vypnutí neudrželo ocas.pkotatko píše:Píšeš že ti to nejdřív koplo do vrtulky. Kdyby ti vypadlo napájení, resetovalo se 3G, tak to nemůže kopnout do vrtulky a potom to být ještě řiditelné. Napájení to podle mě nebylo.
pkotatko píše:Jenže problém vidím v tom, že ti bezpádlovka na letící helině znovu už nenaběhne. Ta potřebuje inicializovat v klidu a to se nepovede za letu. Navíc neřízeného.
Souhlas. Kabely nebo připevnění senzoru nebo stuďák kdesi v samotné elektronice nebo...
Mipo píše:pkotatko píše:Jenže problém vidím v tom, že ti bezpádlovka na letící helině znovu už nenaběhne. Ta potřebuje inicializovat v klidu a to se nepovede za letu. Navíc neřízeného.
Souhlas. Kabely nebo připevnění senzoru nebo stuďák kdesi v samotné elektronice nebo...
Spatne pridelany senzor 3g dela silene veci. O tom jsem se uz taky presvedcil. I misto kde se pripevni hraje zasadni roli. Jendou jsem to taky zazil a tak tak jsem pristal. Nastesti to blo nizko nad zemi.
Naposledy upravil(a) Imm0rta1 dne sob 26.03.2011 13:37, celkem upraveno 1 x.