VIGO DEPRON CUP 2008

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Vigo »

1) Pokud by to bylo 19 =20.4 tak jedu.
2) Plocha: Vestec jde jen se musí jít cca 150m od aut ale zas by tam nikdo nerušil. Jinak polí kolem Prahy je dost. Kromě trávy bych viděl klidně i ozim, který je milosrdný k modelům. Když dojedem po cestě k poli a nebudeme tam dupat nic se neděje. Navíc když se budeme operativně pohybovat po různých polích :D

3) Vzducho to křídlo je nádherný budu tě muset zlikvidovat nárazem za letu. Začínáš ohrožovat moji suverenitu takže hned jak srazím z oblohy Abua jsi na řadě. Už si na tuto akci připravuji létající oštěp nesoucí jméno Basic. Původní koncepce létajícího kladiva (RATA) bohužel neúspěšně atakovala povrch zemský.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od DAF »

Ahoy, 19. i 20.4. beru (zatím), má pole jste zavrhli, aniž by je někdo zblízka viděl :evil: (viz Vigův návrh na pole). Vidoule, ani Dívčáky mi (zas tak moc) nevadí, akorát jsem tam ještě nebyl. Tak, upřesněte čas a plac a jdem na to!
Když Vás tak poslouchám, Vigo, Abu, Vzduchoplavec (a někteří další), nebude z toho nakonec DeproKOMBAT? :lol:
Hitec Aurora 9X
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Vigo »

O místě můžeme klidně hlasovat. Mě je to jedno jen aby to bylo u Prahy. Kombat nebude jen straším :lol: Hele Vzducho jakej máš kanál? Já mám pořád jen tu 63
Abu
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Abu »

Zavazuji se, ze provedu lokalni pruzkum na Vidouli a Divcacich jak to tam momentalne vypada a pak dam vedet.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Vidoule i Divcaky jsou pro mne cca stejne dobry (teda spis blby), ale v pohode. Nejak se tam dopracuju i kdyz jsem tam taky nikdy nebyl.

DAFova pole jsem nezavrhl - me je misto konani celkem fuk. Ale chodit 150 m k autu mi prijde blby (Vestec).

Kombat neberu, protoze ja sazim namaximalni odlehceni a tudiz muj stroj se zrejme rozpadne samovolne i bez srazky s oponentem. :lol:

Jinak zatim jsem bez baterky (ta stavajici je v haji), ale tu sezenu. Doufam, ze se mi podari stroj pred zavodem alespon jednou proletet (a neznicit jako posledne). Preci jen rovnou bez pripravy bych jit nechtel.
georg
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od georg »

Kluci hele co si myslíte o tý 400 na 4.8V na 2 článek?? Jinak já o víkendu ubastim novej trup, křídla nechám, jelikož se mi nechtěj předělavat, byli dost pracní, maximálně hodim barvu na ně a překituju. Jinak hlasuju pro děvky, mám to kousíček autem :) .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Georg: Stejny pohon (4.8 V + 2clanek) pripravuju i ja. Zatim jsem to nemel moznost zkusit s poradnym aku, protoze u toho meho E-techu klesne pri 9A napeti na 6V, coz je na nic.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Abu »

Vzduchoplavec píše:Vidoule i Divcaky jsou pro mne cca stejne dobry (teda spis blby) ....
... me je misto konani celkem fuk. Ale chodit 150 m k autu mi prijde blby (Vestec).

No tak pokud ti vadi, ze auta nebudou parkovat tesne u letove plochy, tak potom jsou neprijatelne i Divcaky, tam se neda dojet autem vubec a je to tak 400m po pesince. Pocital jsem, ze vezmu gelovku ze ktere si tak 3-4 lidi muzou nabijet, Georeg by pry vzal taky. Ale pokud by to nekomu fakt vadilo, ze nemuze mit auto u plochy, tak bohuzel Divcaky padnou :(

A s Vidouli hrozi jiny nebezpeci - dopravaky co pristavaj na Ruzyn. Kdyz pristavaj na ranvej 31 tak litaj tesne nad Vidouli a s vetronema se tam tehdy fakt neda. A posledni dva dny bohuzel pristavaj presne takhle. Kdyby to bylo i v dobe souteze, tak jsme nahrany :( :(

Tak ted nevim co s tim :?:
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Vigo »

Je to myslím běžně používané 4,8V 2Lipo. Já včera měřil a vychází mi příkon 90W. Otázka je co nato výkon.

Vzducho ty mě ignoruješ. Please máš pořád jen 62 kanál??? Páč jestli ano je to problém.

Zároveň žádám všechny zájemce o létání 19-20.4 o uvedení kanálů a frekvencí. Já mám ch63 na 35.

Díky :D

2Abu: Vestec Vestec .. Popřípadě mám k dispozici pole s ozimem. Dal bych prostor i dalším zájemcům o nabídku plochy. Rozhodně ale mimo modelářské letiště ať zase neřešíme hustý provoz. 400m je promě taky moc. Gelovku nemám a kvůli tomuhle ji kupovat nechci :cry:

Pokud má někdo plochu ať poskytne fotky a popis a link na mapy.cz. :wink:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Abu »

Vigo píše: .. Popřípadě mám k dispozici pole s ozimem. Dal bych prostor i dalším zájemcům o nabídku plochy. Rozhodně ale mimo modelářské letiště ať zase neřešíme hustý provoz. 400m je promě taky moc. Gelovku nemám a kvůli tomuhle ji kupovat nechci

To pristavani do pole se mi nelibi, kdyz bude trosku mokro, tak za chvili jsou letadla obaleny blatem, kdyz bude sucho, tak hrozi prorazeni depronu o nejakou hroudu (muj stroj uz ma takhle 2 zaplaty = nekolik gramu navic, urcite me to bude stat vitezstvi). :(

Gelovku kupovat nemusis, psal jsem, ze k ty moji se muzou pripojit tak 3-4 nabijecky (kapacita 14Ah), takze vymluva na nabijeni je v tomhle pripade neprijatelna. Ale pokud nekdo rekne, ze je zvyklej na zazemi poskytovane svym vozidlem a ze nechce tahat model(y) a ostatni vercajk 400m pesky, tak to budu akceptovat.

Mimo modelarska letiste - no to je trochu dvojsecna zbran, potom by to chtelo aspon dobre overit, jestli nekde za lesem neni nejake letiste nebo placek kde se bezne lita/jezdi/pluje....

Kanaly - mam to v kazdym podpisu, 40MHz 90kan.
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Vigo »

Za 14dní už bude ozim jako golfový trávníček :)

Pokud mohu nabíjet u tebe tož tedy OK.

Pole o kterém jsem mluvil mám ověřené tedy vím že tam je nejblíž letiště 2,5km vzdušnou čarou. To že za kopcem někdo zahodí model se může stát všude. Jedna z ploch kam chodím má krásnou měkou trávu ale je to mezi dvěma kopečky tak by tam bylo kapku těsněji pošlu odkaz na místo. Je to Praha 9. Vlastně mě napadá že taková místa znám dvě:

http://www.mapy.cz/#x=133333445405536@y ... _175216252

Toto je JZ od pumpy na mapě pod malým lesíkem. Povrch tráva.

http://www.mapy.cz/#x=133373056@y=13597 ... _175216252

A tohle na západě od Hostavic. Teď tam dělají zemní práce ale místa na přistání je hodně. Je to cca 2,5Km od letiště Slatina ale lítám tam přes dva roky a nikdy nebyl problém.

Ty kanály jsem myslel hlavně nové účastníky.
Naposledy upravil(a) Vigo dne čtv 03.04.2008 10:32, celkem upraveno 1 x.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Vigo: Neignoruji te, ale doufal jsem, ze si vsimnes, ze kanal mam rovnez uvedeny v podpisu.

Ale pro jsitotu: Ano mam stale 62. kanal 35 MHz. Ale posledne to slo, ne?

Abu: 400 m? No to je hruza. Potahnu vetrone, kufr, vysilacku a hlavne jsem doufal, ze vezmu jeste dvouplosnika na vyplneni casu mezi lety. Preci jen tam hodinu koukat do blba, nez se nabijou Lipolky to je nuda.

To uz teda radsi ten Vestec i kdyz ho mam jeste o kus dal.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od Marek71 »

Ja dám jeden tip na plochu. Je to pole medzi obcami Radonice a Dehtáry. Momentálne je tam tráva, prístup autom je až na plochu pre lietanie. Myslím, že celkom fajn plocha. A je tam kľud.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak z nabizenych moznosti (Vigo, Marek) se me osobne nejvice libi ty markovi Dethary...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od Marek71 »

Ešte upozorním, že kto má Porsche, Ferrari, alebo podobnú káru, tak bude musieť, bohužiaľ, odparkovať na hlavnej ceste. Tá poľná cesta S-J smeru priamo u plochy je sice asfaltka, ale je tam dier až-až... Ale s normálnym autom v pohode :-)

Zrovna v nedeľu a pondelok som tam bol lietať. Podľa info od kolegov, čo tam tiež lietajú, by tam ale majiteľ nerád videl spalováky.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“