SPIN + mega - proc tak dlouho trva, nez se motor rozbehne?
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
No tak vidim, ze moje rozhodnuti vyhnout se technologii spinanych BECu a jinych "hi-tech" finticek, bylo nakonec spravne. Uz se mi na stole formuji dva NiCd ctyrclanky Sanyo - KR600 do Optimy a KR1200 do Trinity. Jednoduche, lety proverene reseni. A tech 80/120g navic me nerozhodi, zase usetrim na pohonne baterce (4x / 6x A123) 
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Súhlasím s tým, možno keby som mal v modeli viac priestoru a rozmiestnil časti súpravy iným spôsobom, možno by to nerušilo.m2 píše:Trochu som laboroval nad SPINom, lebo mi šklbalo aj s IPD prijímačom, čo ma vyvádzalo z miery. Výsledkom bolo zistenie, že ani nie tak prívod k prijímaču, ale predovšetkým prívodné káble serv z prijímača treba udržať ďaleko od antény. Teraz už nešklbe. Je otázne, koľko problémov pripisovaných SPINu sa týka neodrušených serv a kadečoho iného.
Ale momentálne som presvedčený, že spínaný BEC prináša ďalší veľký rušivý element, a to ja nepotrebujem (ani nikto iný). Odvtedy, ako používam prijímačovú batériu, som nalietal cca 5 až 8 hodín čistého času a ani jeden kopanec (podotýkam, že rádio je v modeli rozmiestnené presne ako predtým). Čo iné na to povedať !
Kamil píše:...momentálne som presvedčený, že spínaný BEC prináša ďalší veľký rušivý element, a to ja nepotrebujem (ani nikto iný).
Keď zoženiem nejaký hosting a bude večer chvíľa času, hodím sem tri fotky z osciloskopu, aby ste si ten "veľký rušivý element" vedeli vizuálne predstaviť.
Didactica Magna.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
m2 píše:Kamil píše:...momentálne som presvedčený, že spínaný BEC prináša ďalší veľký rušivý element, a to ja nepotrebujem (ani nikto iný).
Keď zoženiem nejaký hosting a bude večer chvíľa času, hodím sem tri fotky z osciloskopu, aby ste si ten "veľký rušivý element" vedeli vizuálne predstaviť.
Didactica Magna.
To myslíte vážně, že tam vzniká nějaký rušivý element???
Je naozaj potrebné, aby som objasňoval, ako som to myslel?rohe píše:m2 píše:Kamil píše:...momentálne som presvedčený, že spínaný BEC prináša ďalší veľký rušivý element, a to ja nepotrebujem (ani nikto iný).
Didactica Magna.
To myslíte vážně, že tam vzniká nějaký rušivý element???
"Rušenie" je vždy a všade v reálných podmienkach. Podstatné je, aby odolnosť zariadenia voči "rušivým vplyvom" bola taká, že sa tieto vplyvy subjektívne neprejavia (potlačia, zamaskujú, odfiltrujú, ...) Založím na to novú tému, nech nepletieme sekundy s kilohertzami.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Tak dnes jsem dostal z Jeti mail, ze regulator byl opraven a dnes mi ho poslou zpatky. Tak jsem zvedav, zda to zabere.
Jestli bude "oprava" provedena tak, jak ji Jeti obvykle dělá, tak asi na příčinu proč tomu tak je nepřijdeme.
Opravují tak, že to přijde dají na hromadu a pošlou nový. Nevyplatí se jim opravovat po jednom kuse. Opravují až když je hromada dostatečně velká.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
jio píše:Opravují tak, že to přijde dají na hromadu a pošlou nový. Nevyplatí se jim opravovat po jednom kuse. Opravují až když je hromada dostatečně velká.
A fakt to opravuji? Vyplati se to pri cene soucastek a cene hodiny prace kvalifikovaneho cloveka??
Muj zamestnavatel taky krom jineho vyrabi elektroniku a tim padem i zajistuje servis. Pokud prijde nejaka deska na opravu a zavada neni nalezena velice rychle, tak je jasne, ze se desku nevyplati opravovat, levnejsi je ji zahodit a dat zakaznikovi novou.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ešte to neprišlo ?Vzduchoplavec píše:Taky jsem zvedav, zda se bude jednat o opravu nebo novy regl. Poslal jsme jim ho i s gold konectory, tak uvidime, zda prijde s nimi nebo bez nich. Kazdopadne v mailu stalo, ze byla provedena oprava. Mozna se jednalo pouze o nahrani noveho software, co ja vim... Nechame se prekvapit.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: