FlyCamOne 2

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od vitousek »

Thomas. píše:a co tohle http://the-gadgeteer.com/review/gadget_brando_ztv_wireless_2_4ghz_camera_kit , ma to par gramu, kvalita pomerne dobra a urcite je stim vetsi zabava

Jsem si vědom toho , že moje angličtina je více než špatná. Přesto sem nikde nenašel hmotnost ani typ média , na které je uložen záznam. Nicméně je určitě " výhodnější" cena cca 3145,-Kč bez poštovného. :lol:
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Mirek12 »

no nevím pro mě nějakej přímej přenos nemá vyznam, podle záběru lítat stejně nepujde a na model koukat musím
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od vitousek »

Dnes sem si báječně zalétal. Nosilo to jako nikdy. Ačkoli byli -2°C , byla i termika. Udělal sem několik fotek i video. Ale u videa se mi zastavil obraz po cca 4s ( zvuk běžel dál ). Nemáte s něčím podobným zkušenost ? ( slabá baterie , zima ? )
Díky
rohe
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od rohe »

vitousek píše:Dnes sem si báječně zalétal. Nosilo to jako nikdy. Ačkoli byli -2°C , byla i termika. Udělal sem několik fotek i video. Ale u videa se mi zastavil obraz po cca 4s ( zvuk běžel dál ). Nemáte s něčím podobným zkušenost ? ( slabá baterie , zima ? )
Díky

Podle mě ta baterka vůbec nesnese nízké teploty. Mě se taky vypla a to bylo +4 stupně. :(
Petr_bk

#95 Příspěvek od Petr_bk »

vitousek píše:
Thomas. píše:a co tohle http://the-gadgeteer.com/review/gadget_brando_ztv_wireless_2_4ghz_camera_kit , ma to par gramu, kvalita pomerne dobra a urcite je stim vetsi zabava

Jsem si vědom toho , že moje angličtina je více než špatná. Přesto sem nikde nenašel hmotnost ani typ média , na které je uložen záznam. Nicméně je určitě " výhodnější" cena cca 3145,-Kč bez poštovného. :lol:

Tato kamera nemá záznam, přenáší to signál jenom na dálku. Nahrávání musíš zajistit třeba kamerou s video vstupem. Bohužel těch je poměrně málo.
Tady máš i se záznamem.http://www.gme.cz/cz/index.php?page=product&detail=750-047
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Mirek12 »

jj 7 stupnů je tak na hraně když ji ofukuje vrtule je to horší
601filip

externi napajeni

#97 Příspěvek od 601filip »

Tak jsem konecne uspesne vyzkousel ext. napajeni 5V z regulatoru wild hawk /original/ ve vzduchu. Vsechno zatim funguje stridave jsem kameroval a fotil po celou dobu co drzel akupack. Krom jednoho vsechno video vyslo ten problem je myslim spis s kvalitou karty nez s kamerou-vzhledem k male kompresi kamera posila na kartu velky datovy tok a ta to obcas nestaci brat. Pokud jeste mohu doporucit lepsi video vychazi kupodivu kdyz je podmrakem nez na slunci.
vitousek
Kontaktovat uživatele:

Re: externi napajeni

#98 Příspěvek od vitousek »

601filip píše:Tak jsem konecne uspesne vyzkousel ext. napajeni 5V z regulatoru wild hawk /original/ ve vzduchu. Vsechno zatim funguje stridave jsem kameroval a fotil po celou dobu co drzel akupack. Krom jednoho vsechno video vyslo ten problem je myslim spis s kvalitou karty nez s kamerou-vzhledem k male kompresi kamera posila na kartu velky datovy tok a ta to obcas nestaci brat. Pokud jeste mohu doporucit lepsi video vychazi kupodivu kdyz je podmrakem nez na slunci.

A jakou kartu používáš ?
Díky 8)
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Mirek12 »

k té karte já používám Micro SD 256 NOKIA 8) a video parádní
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Lada B »

Mě se taky někdy vypne a někdy jen na oko. Dělá, že je vypnutá, ale záznam běží vesele dál. Já jí udělal futrál z Mirelonu a kolem 0st to přežije. Zvuk od obrazu mi ujede docela často skoro pokaždé. Mám tam 2GB kartu nějakou Apacer, 60x Docela mě to zklamalo, ale občas jí vyvětrám.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
601filip

Re: externi napajeni

#101 Příspěvek od 601filip »

[quote="vitousek"][quote="601filip"]Tak jsem konecne uspesne vyzkousel ext. napajeni 5V z regulatoru wild hawk /original/ ve vzduchu. Vsechno zatim funguje stridave jsem kameroval a fotil po celou dobu co drzel akupack. Krom jednoho vsechno video vyslo ten problem je myslim spis s kvalitou karty nez s kamerou-vzhledem k male kompresi kamera posila na kartu velky datovy tok a ta to obcas nestaci brat. Pokud jeste mohu doporucit lepsi video vychazi kupodivu kdyz je podmrakem nez na slunci.[/quote]
A jakou kartu používáš ?
Díky 8)[/quote]

Tak kartu mam takovou:
http://www.iselect.cz/?page=detail&deta ... &cs1id=295
Zkousel jsem i 256M ale na ni neslo nic nahrat.
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Blurcak »

zkousel nekdo jaky vliv na zaznam ma FAT16 a FAT32?
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
rohe
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od rohe »

Tak já se pochlubím mojí kamerkou FCO2 a jejím záběrem. Toto video není pehrávané z Youtube, ale spouští se za pomocí přehrávače přímo z mých stránek, aspoň nedochází ke zkreslení a poničení.
Snad vám všem půjde přehrát.
<b>Sagita + FCO2</b>
tester1
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od tester1 »

Další moje video na:http://megaupload.cz/I1W36Fm7gngAAGmMOVEAAAAI/video-z-letu-wmv.html
Nosič kamery: Su-27 od Freeair[/img]
rohe
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od rohe »

Blurcak píše:zkousel nekdo jaky vliv na zaznam ma FAT16 a FAT32?

Tak jsem to vyzkoušel a nezpozoroval jsem žádný rozdíl. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“