Taky by mě zajímalo jestli bude s multiprotokolem fungovat Frsky telemetrie.
Mohu mít ještě pár dotazů k majitelům T16?
1. jak na tom je připojení k W10 jako joysticku k simulátoru (Aerofly) - je to ok?
2 Na YT
https://youtu.be/HPcjeApf3KQ je pěkná recenze rádia. Předpokládám, že ta chyba nemožnosti přepínat obrazovky dlouhým podržením page je už opravena (recenze je docela stará, z dubna...).
3. Ví někdo o alespoň přibližném časovém období kdy by mohla přijít ta diskutovaná verze s interním multiprotokolem a interním nabíjením?
4. pokud létáte s multiprotokolem na Frsky - vše ok, dosah, stabilita? Létám většinou max kolem 300m, tak to by předpokládám mělo být v pohodě.
5. Jak je to s výdrží? Tak velký LCD asi dost papká, ale abych řekl tak se mi moc nelíbí jak to pohasne - to asi nebude v poli moc dobře vidět, ne? Nebo se to dá nastavit? Radši budu nabíjet častěji a uvidím na LCD...
Nenašel jsem žádný krám kde by se v tuzemsku prodávala (Hořejší to nějak zrušil - proč?), takže asi jen přes Čínu... (záruka, reklamace...?) Ale celosvětové nadšení z tohoto rádia (samozřejmě cena ale i slušná kvalita) mě trochu uklidňuje, že by to nemusel být problém.