Galaxy Visitor

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JosefSvejk

Re: Vymena motoru galaxi visitor2

#91 Příspěvek od JosefSvejk »

A fouká to dolů?
Hoď sem video!
NaBeton

Re: Microkoptéra Galaxy Visitor 2 RTF

#92 Příspěvek od NaBeton »

Zdravím,

můžu se zeptat, jestli má někdo Visitora 3?
Je o litr dražší, výrobce ho samozdřejmě vychvaluje, ale podle videí je to úplně stejné jako dvojka. Myslím chováním a problémama. :)
NaBeton

#93 Příspěvek od NaBeton »

Chlapi, máte někdo Visitora 3 nebo možná to dělá o V2.

Nedaří se mi s tím pěkně přistávat. Když stahuju pomalu plyn, tak coptera klesá, ale když je tak metr nad zemí, tak dojde ke skokovému poklesu otáček a pád. Nejřív jsem myslel, že mám tak volšový ruce, ale ikdyž klesám na etapy, kdy lehce snížím plyn a čekám na reakci modelu, tak se to stane stejně. Coptera nepřistává tak, jako lidem z videí na YT.

Dělám někde chybu v kalibraci nebo je to na reklamaci?

edit:
Při tom poklesu otáček není plyn na minimu. Je tak za polovinou rozsahu ovladače.

EDIT:

Tak kdyby to někdo někdy řešil, tak byl problém v kalibraci vysílače. Po kalibraci už je vzlet i přistání plynulé. :)
Kujebak

#94 Příspěvek od Kujebak »

Ahoj mam dotaz :D koupil jsem staršího visitora 2, mod 1 ale bohužel k tomu nebyl manuál nevíte kde by se dal sehnat ? A nebo zda by někdo byl ochotný a naskenoval by mi to? :?: díky za radu
beam

#95 Příspěvek od beam »

Kujebak

#96 Příspěvek od Kujebak »

Díky moc ale přece jen kdyby měl někdo v CZ vubec bych se nezlobil :roll:
k380

#97 Příspěvek od k380 »

Mám manuál v češtině pro Visitora 3. Je to stejné jako u 2. Můžu naskenovat. Jinak je na YouTube několik videí pro 2. i 3.v češtině o kalibraci a létání. Mám je stažené, mohu je poslat e-mailem.
geronimo

#98 Příspěvek od geronimo »

Mám návod v češtině, ale mám nový PC a nejde mi skener, PC ho nevidí, i když stojí vedle sebe, tak vydrž..... :D
R0bin

#99 Příspěvek od R0bin »

Zdravím , můžu se zeptat jaké používáte baterie do Visitora? Originál , nebo nějaké jiné , které mají delší dobu provozu ? :) Mám originál 350mAh a chci se zeptat , zda je něco lepšího. Díky :wink:
Kujebak

#100 Příspěvek od Kujebak »

Děkuji navod už asi nebude potřeba :) už to ovládám .. ale ještě jsem nepřišel na to jak funguje "inteligentní ovladání" resp. jak ho zapnout ?? :roll:
khok

#101 Příspěvek od khok »

Ahoj, gv2 je pro mě vánoční dárek, takže zatím netuším nic jak a co. ALE ! Uskutečnil jsem první let a ok vše se zdálo být funkční. Ale před druhým letem se už neroztočila 1 z vrtulek. = co s tím ? Resp. kalibrace a vypojit X zapojit baterii jsem zkusil. Ale pořád stejný problém.

Otázka je, zda to rovnou posílat na reklamaci NEBO se pokusit o rozebrání modelu a případné sletování přetržených nebo nedokonalých spojů atd.

Máte někdo zkušenost s tímhle ? Resp. měl jste to už někdo otevřeno ? Díky za info
pmiks

Galaxy Visitors 6 - problém s akcelerací

#102 Příspěvek od pmiks »

Po těžkém pádu této kvadrokoptéry odešel levý zadní motor. Po jeho výměně a prvním zkušebním letu jsem zjistil, že koptéra strašně pomalu akceleruje dopředu/dozadu, doleva/doprava. I když držím páku ovladače nadoraz, jen pomalu se posunuje udaným směrem. Dříve reagovala svižně a okamžítě. Akcelerace nahoru a kolem vlastní osy je v pohodě. Můžete někdo poradit, v čem může být problém? Příadně jak jej odstranit? Jsem začátečník a koptéru mám asi 3 měsíce. Děkuji.
pmiks

Galaxy Visitors 6 - problém s kamerou

#103 Příspěvek od pmiks »

Dobrý den, zničeho nic mně začala kamera natáčet naprosto barevně deformované snímky (viz příloha). Nevíte někdo, co se mohlo stát a zda lze tento problém vyřešit jinak než nákupem nové kamery? Děkuji.
Přílohy
Screenshot_3.jpg
JosefSvejk

Re: Galaxy Visitors 6 - problém s kamerou

#104 Příspěvek od JosefSvejk »

Zničeho nic nebo...

pmiks píše:Po těžkém pádu této kvadrokoptéry...
, jak píšeš v jiném vlákně?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
pmiks

Re: Galaxy Visitors 6 - problém s kamerou

#105 Příspěvek od pmiks »

Ne, ne, ten problém s kamerou už byl před tím pádem. A neuvědomuji si, že by začátek problému souvisel s nějakým pádem.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“